Black Decker Mt350k Çok Amaçlı Matkap Multievo 300watt

1.460 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Black Decker Mt350k Çok Amaçlı Matkap Multievo 300watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hırdavat Kılavuzu Satıcı Ünvanı: NAMSAN TEKNİK HIRDAVAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629000939000019 Vergi Kimlik Numarası: 6290009390
    Bu ürün Hırdavat Kılavuzu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN BAŞLIKLARI AYRI SATIN ALINMALIDIR
  • Black&decker mt350k 300watt 10mm çok amaçlı matkap multievo Yüksüz hızı 700 dev/dak maksimum delme kapasitesi (ahşap) 25mm, (metal) 10mm, 300watt güçlü motor ile ara vermeden 8 farklı aparat kafa sınırsız kullanım imkânı sunar, Patentli kafa değiştirme özelliği, ürünü şarjlı matkap/tornavida, dekupaj testere, zımpara, darbeli tornavida, el frezesi, raspalama makinesi, daire testere, hava pompası olarak 8 farklı makine olarak kullanma imkân verir. Basitçe mevcut kafayı çıkartın ve farklı bir kafa ile ürünü bir matkaptan dekupaj testereye veya bir zımparaya dönüştürmek için sadece kafayı değiştirin. Performanstan ödün vermeden vidalayabilen, kesebilen ve zımparalayabilen tek bir alet ile 8 farklı makinenin yaptığı işi kolayca yapma imkânı sağlar. Hızlı ve kolay uç değiştirmek için metal ön kovanlı anahtarsız 10mm mandren Elektronik hız ayarı sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemeye göre en uygun hız kontrolü 10 kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastikte delme ile her türlü vidalama uygulamasında üstün kontrol ve hassaslık Çok-Kafa özelliği işlerinizin %95’ini tek bir alet ile bitirmenize imkân sunar, Patentli aletsiz kafa değişikliği sayesinde Hızlı ve kolay kafa değişikliği yapılır, Benzersiz kilitleme sistemi kafanın doğru oturmasını sağlar, Rahat kullanım için titreşimi emen kauçuk kaplı kabza Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Uzak yerlere ulaşmak için 3m kablo, Taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama Görselde belirtilen kafalar ayrıca satılmaktadır. Ürünle birlikte sadece delme kafası verilmektedir. Birlikte kullanılabilecek kafalar
  • mthd5 darbeli delme kafası, mtım3 darbeli tornavida kafası, mtjs1 dekupaj testere kafası, mtnf9 hava pompası kafası, mtos4 raspalama kafası, mtrt8 freze kafası, mtsa2 zımpara kafası, mtts7 daire testere kafası ayrıca satın alınarak kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbesiz
  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablolu
Geri Bildirim Ver

Black Decker Multievo Mt350k Çok Amaçlı Matkap 300watt

Matkap çeşitlerine tamirat ve tadilat işleri başta olmak üzere, günlük hayatta birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Black Decker mt350k çok amaçlı matkap, aynı zamanda montaj işlemlerinin yapımını kolaylaştırır. Bu nedenle ürün sıklıkla tercih edilir. Black Decker mt350k modeli, 300 watt motor gücüne sahiptir. 8 farklı aparat ile kullanıma sunulan Mt350k Black Decker, oldukça basit bir şekilde kullanılır. Uç kısmı çıkarıp farklı bir uç takarak ürünü bir matkaptan dekupaj testereye veya bir zımparaya dönüştürme kolaylığını yaşarsınız. Çok amaçlı matkap Multievo, kusursuz bir performans ile çalışarak vidalama, kesme ve zımparalama gibi işlemleri yapabilen fonksiyonel bir alettir. Tek bir makine ile 8 farklı makinenin yaptığı işi kolay ve hızlı yapabilmenize imkan tanır.

  • Maksimum delme kapasitesi
  • Elektronik hız ayarı
  • 8 farklı kafa aparatı

Dikkat Çekici Black Decker Multievo Mt350k Özellikleri

Dikkat Çekici Black Decker Multievo Mt350k Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan aletler, her zaman ön plana çıkar. Matkap sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde kolaylıkla montaj veya vidalama işlemleri yapılabilir. Black&Decker mt350k 300watt 10mm çok amaçlı matkap Multievo; yüksek hız seviyesi, ahşapta ve metalde maksimum delme kapasitesi, 300 watt gücünde motoru ve 8 farklı uç aparatı ile özgür kullanım imkanı sunar. Black Decker mt350k Multievo; dekupaj testere, daire testere, freze, darbeli vidalama, darbeli matkap gibi çeşitli uçlarla yapacağınız işleme göre farklı kullanım olanağı tanır. Black and Decker mt350k, hızlı ve kolay bir şekilde uç değiştirmenize yardımcı olur. Elden kaymaz ve kolay tutuş sağlar. Elektronik hız ayarı sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemeye göre uygun hız ayarını yapabilirsiniz. 10 kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastik gibi malzemelere işlem yaparken üstün kontrol sağlayabilirsiniz.

Black Decker Multievo Mt350k Çok Amaçlı Matkap Avantajları

Black Decker Multievo Mt350k Çok Amaçlı Matkap Avantajları

Evde veya iş yerinde hızlıca asmak istediğiniz tablo, fotoğraf, duvar saati gibi dekorasyon malzemeleriniz olabilir. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa bir süre içinde istediğiniz vidalama işlemini yapabilirsiniz. Black&Decker mt350k çok amaçlı matkap Multievo 300 watt gücündeki motoruyla dayanıklı ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Teknolojik özellikleriyle öne çıkar. Black&Decker mt350k çok amaçlı matkap Multievo elinize oturan ergonomik tasarımıyla kullandığınız süre boyunca konforlu deneyim sunar. Multievo mt350k avantajlı boyutu ve hafif yapısı ile kısa sürede zahmetsizce işlerinizi bitirmenize yardımcı olur. Darbesiz olması nedeniyle sert yüzeylerde bile dönerek delik açar. Bu yönüyle evdeki ufak vidalama işlemlerinde de kullanılabilir. Bu modelin yüksek hızdaki dönme gücü, çalışılan yüzeyde oluşan direnci ortadan kaldırır.

Bütçe Dostu Black Decker Multievo Mt350k Fiyatları

Bütçe Dostu Black Decker Multievo Mt350k Fiyatları

Ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak fiyatları belirlenir. Mt350k çok amaçlı matkap Multievo 300watt’lık model, dış ortamlarda da hızlı bir şekilde montaj işlemlerini yapmanıza yardımcı olur. Bu model içerdiği parçalarla her zaman çalışmaya hazır halde bekler. Set halinde sahip olabileceğiniz bu ürünün değiştirilebilir uçları bulunur. Bu uçları istediğiniz delik boyutuna ve çalışacağınız yüzey malzemesine göre seçebilirsiniz. Black Decker çok amaçlı matkap ürününün vida boyutuna göre ayarlanabilen uç kısmı, zorlanmadan vidalama yapmayı sağlar. Dikkat çeken estetik görünümü ve yüksek performansı ile ön plana çıkar. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahiptir. Bu kadar özelliğin tek bir üründe toplanmasının artısı, işlerinizin çoğunu tek bir alet ile halletmenizi sağlar. Black Decker mt350k yorumlarını okuyarak müşteri tecrübelerini öğrenebilir ve doğru bir tercih yapabilirsiniz. Black Decker mt350k fiyatlarına ve yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.