Black Decker Mt218kb-qw 18v/1,5ah Li-ion Çift Akülü Vidalama Multievo

6.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Black Decker Mt218kb-qw 18v/1,5ah Li-ion Çift Akülü Vidalama Multievo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnter Teknoloji Satıcı Ünvanı: YASİN DEMİRBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1825307497600001 Vergi Kimlik Numarası: 2800251907
    Bu ürün İnter Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Black&Decker MT218KB-QW 18V/1,5Ah Li-ion Çift Akülü Vidalama MultiEvo " Black&Decker MT218KB 18Volt/1,5Ah Li-ion Çift Akülü Vidalama MultiEvo Black&Decker MT218KB 18Volt/1,5Ah Li-ion Çift Akülü Vidalama MultiEvoYüksüz hızı 800 dev/dakMaksimum Delme Kapasitesi (Ahşap) 25mm, (Metal) 10mm,Patentli kafa değiştirme özelliği, ürünü şarjlı matkap/tornavida, dekupaj testere, zımpara, darbeli tornavida, El frezesi, raspalama makinesi, daire testere, hava pompası olarak 8 farklı makine olarak kullanma imkân verir. Basitçe mevcut kafayı çıkartın ve farklı bir kafa ile ürünü bir matkaptan dekupaj testereye veya bir zımparaya dönüştürmek için sadece kafayı değiştirin.Performanstan ödün vermeden vidalayabilen, kesebilen ve zımparalayabilen tek bir alet ile 8 farklı makinenin yaptığı işi kolayca yapma imkânı sağlar.Hızlı ve kolay uç değiştirmek için Metal ön kovanlı anahtarsız 10mm mandrenElektronik hız ayarı sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemeye göre en uygun hız kontrolü10 kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastikte delme ile her türlü vidalama uygulamasında üstün kontrol ve hassaslıkLi-ion akü kullanılmadığı zamanda şarjını korur, böylece daha uzun kullanım süresi sağlarÇok-kafa özelliği işlerinizin %95’ini tek bir alet ile bitirmenize imkân sunar,Patentli Aletsiz kafa değişikliği sayesinde Hızlı ve kolay kafa değişikliği yapılır,Benzersiz kilitleme sistemi kafanın doğru oturmasını sağlar,Entegre LED aydınlatma çalışma alanını aydınlatır,Rahat kullanım için titreşimi emen kauçuk kaplı kabzaKompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlarUzak yerlere ulaşmak için 3m kablo,Taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama Ürün 220v şarj adaptörü ile gelmektedir. GÖRSELDE BELİRTİLEN KAFALAR AYRICA SATILMAKTADIR. ÜRÜNLE BİRLİKTE SADECE VİDALAMA KAFASI VERİLMEKTEDİR.Birlikte Kullanılabilecek kafalar
  • MTHD5 Darbeli delme kafası, MTIM3 Darbeli tornavida kafası, MTJS1 Dekupaj Testere kafası, MTNF9 Hava Pompası kafası, MTOS4 Raspalama kafası, MTRT8 Freze Kafası, MTSA2 Zımpara Kafası, MTTS7 Daire testere kafası ayrıca satın alınarak kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbesiz
  • Akü Kapasitesi 1.5 - 1.9 Ah
  • Akü Volt 18 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Black Decker Li-ion Çift Akülü Multievo Vidalama Aleti

Tamirat ve tadilat işlerinde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden olan Black Decker akülü vidalama aleti, dönme hareketi yaparak delme işlemini kolayca yapmanıza yardımcı olur. Hem amatör hem de profesyonel kullanıma uygundur. Çok yönlü kullanım sunan ürün, vidalama işleminden zorlu delme işlerine kadar size yardımcı olur. Tamir ve tadilat işlerini sorunsuz bir şekilde halletmenizi sağlar. Darbesiz akülü vidalama aletlerinden olan MT218kb-qw Multievo, patenli kafa değiştirme özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde uygun şarjlı matkap ve tornavidalar, zımpara, dekupaj testere, darbeli tornavida, hava pompası, daire testere ve raspalama makinesi eşliğinde 8 farklı şekilde kullanılabilir. MT218kb Multievo akülü vidalama özellikleri:

  • Akü Kapasitesi: 1.5 - 1.9 Ah
  • Matkap Türü: Darbesiz
  • Volt Değeri: 18 Volt

Black Decker Çift Akülü Vidalama Multievo’nun Özellikleri

Mt218kb-qw 18v/1,5ah Li-ion Çift Akülü Vidalama Multievo

Performansından ödün vermeden kesme, zımparalama ve vidalama yapan Black&Decker MT218kb 18volt/1 5ah li-ion çift akülü vidalama Multievo, çok amaçlı bir üründür. Uygun başlıklar takıldığında 8 ayrı makinenin işini tek başına yapar. Hızlı bir şekilde uç değiştirmenize imkân tanıyan ürün, elektronik hız ayarına sahiptir. Bu özelliği sayesinde vidalama ve delme uygulamalarında malzemeye göre hız kontrolü yapmanızı sağlar. 10 kademe olan tork ayarı ile tüm uygulamalarda üstün kontrol sağlar. Li-ion akü ile çalışan Black Decker akülü vidalama, kullanılmadığı zamanlarda şarjını korur. Bu sayede uzun süreli kullanım sağlar. Entegre LED aydınlatma özelliğine sahiptir. Çalışma alanınızı aydınlatarak rahat bir kullanıma imkân tanır. Black Decker akülü vidalama üstün özellikleri ve kalitesi ile öne çıkan başarılı bir üründür.

Black Decker Çift Akülü Vidalama Multievo Dayanıklı mıdır?

Mt218kb-qw 18v/1,5ah Li-ion Çift Akülü Vidalama Multievo

Black Decker çift akülü vidalama aleti son derece kullanışlı bir üründür. Li-ion bataryası ve 1.5-1.9 Ah akü kapasitesi ile hem vidalama hem de delme işlemlerinde size yardımcı olur. Profesyonel kullanımlardan hobi amaçlı uygulamalara kadar etkili performans sergiler. Black Decker akülü vidalama aleti ile pek çok tamirat ve tadilat işlemini kolaylıkla halledebilirsiniz.Son derece kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yapılmış olan Black Decker akülü vidalama aleti, uzun süreli bir kullanım sağlar. Kaliteli aküsü sayesindekullanım ömrü boyunca sizi güç kesintisi gibi bir sorunla karşılaştırmaz. Yüksek performans ile çalışan Black Decker MT218kb-qw 18v/1 5ah li-ion çift akülü vidalama Multievo MT218kb, zorlu işlemlerin bile üstesinden kolayca gelir. Size 220 V şarj adaptörü ile birlikte gönderilecek olan cihazın kafaları ayrı olarak satılmaktadır.

Çift Akülü Vidalama Multievo’nun Kullanımı Pratik midir?

Mt218kb-qw 18v/1,5ah Li-ion Çift Akülü Vidalama Multievo

Kompakt ve ergonomik tasarımı ile tek elle kullanıma imkân tanıyan Black Decker akülü vidalama aleti, dar alanlara dahi sorunsuz bir şekilde çalışır. Kauçuk kaplı kabzası ile titreşimi emer ve rahat bir kullanım sağlar. 3 metre kablo uzunluğuna sahip olan Black Decker çift akülü vidalama aleti uzak yerlere bile kolayca erişmenizi sağlar. Taşıma çantası ile gelen Black Decker akülü vidalama aletini güvenli ve temiz bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Dilediğiniz zaman çantasından çıkararak kullanmaya başlayabilirsiniz. Black Decker akülü vidalama makinesi; pratik kullanımı ve dayanıklı yapısının yanı sıra uygun fiyatı ile de beğeni toplayan bir üründür. Black Decker Multievo fiyat-performans açısından oldukça başarılıdır. Black Decker MT218kb-qw 18v/1 5ah li-ion çift akülü vidalama Multievo MT218kb aleti Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz Trendyol ürün sayfası üzerinden Black Decker Multievo yorumlarını ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.