Black Decker Mt218kb 18volt/1,5ah Li-ion Çift Akülü Vidalama Multievo

8.297,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Black Decker Mt218kb 18volt/1,5ah Li-ion Çift Akülü Vidalama Multievo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techno Stock Satıcı Ünvanı: TALİP BULUNDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1890632914
    Bu ürün Techno Stock tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Black&Decker MT218KB 18Volt/1,5Ah Li-ion Çift Akülü Vidalama MultiEvo Yüksüz hızı 800 dev/dak Maksimum Delme Kapasitesi (Ahşap) 25mm, (Metal) 10mm Patentli kafa değiştirme özelliği, ürünü şarjlı matkap/tornavida, dekupaj testere, zımpara, darbeli tornavida, el frezesi, raspalama makinesi, daire testere, hava pompası olarak 8 farklı makine olarak kullanma imkân verir. Basitçe mevcut kafayı çıkartın ve farklı bir kafa ile ürünü bir matkaptan dekupaj testereye veya bir zımparaya dönüştürmek için sadece kafayı değiştirin. Performanstan ödün vermeden vidalayabilen, kesebilen ve zımparalayabilen tek bir alet ile 8 farklı makinenin yaptığı işi kolayca yapma imkânı sağlar. Hızlı ve kolay uç değiştirmek için Metal ön kovanlı anahtarsız 10mm mandren Elektronik hız ayarı sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemeye göre en uygun hız kontrolü 10 kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastikte delme ile her türlü vidalama uygulamasında üstün kontrol ve hassaslık Li-ion akü kullanılmadığı zamanda şarjını korur, böylece daha uzun kullanım süresi sağlar Çok-kafa özelliği işlerinizin %95 ini tek bir alet ile bitirmenize imkân sunar, Patentli Aletsiz kafa değişikliği sayesinde Hızlı ve kolay kafa değişikliği yapılır, Benzersiz kilitleme sistemi kafanın doğru oturmasını sağlar, Entegre LED aydınlatma çalışma alanını aydınlatır, Rahat kullanım için titreşimi emen kauçuk kaplı kabza Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Uzak yerlere ulaşmak için 3m kablo, Taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama GÖRSELDE BELİRTİLEN KAFALAR AYRICA SATILMAKTADIR. ÜRÜNLE BİRLİKTE SADECE VİDALAMA KAFASI VERİLMEKTEDİR. Birlikte Kullanılabilecek Kafalar
  • MTHD5 Darbeli delme kafası, MTIM3 Darbeli tornavida kafası, MTJS1 Dekupaj Testere kafası, MTNF9 Hava Pompası kafası, MTOS4 Raspalama kafası, MTRT8 Freze Kafası, MTSA2 Zımpara Kafası, MTTS7 Daire testere kafası ayrıca satın alınarak kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbesiz
  • Akü Kapasitesi 1.5 - 1.9 Ah
  • Akü Volt 18 Volt
Geri Bildirim Ver