2
Enerji İçeceği kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

BlackBerry Kadınlara Özel Azd1r1cı, Libido Yükseltici Aşk Ve Cinsel Etki Arttırıcı Solisyon Damla 10ml

299,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  299,99 TL
%7 indirim
5 x  278,99 TL
1.394,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BlackBerry Kadınlara Özel Azd1r1cı, Libido Yükseltici Aşk Ve Cinsel Etki Arttırıcı Solisyon Damla 10ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Palo Santo Satıcı Ünvanı: TRENDİZ TEKSTİL LTD.ŞTİ.VE İBRAHİM KOÇAŞ ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8591455691
    Bu ürün The Palo Santo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitkisel Damla Fantezi Kadinlara Özel Damla Spanısh Fly Ispanyol Etkili Sınegii Gizlikargo 10 ml
Geri Bildirim Ver

Blackberry Bitkisel Damla Kadın 10 ml

Cinsel performans artırmak için kullanılan ürünler arasında bitkisel damlalar bulunur. Blackberry markası tarafından üretilen bitkisel damlanın sağlığa zararlı herhangi bir etkisi bulunmaz. Böylelikle gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Cinsel birliktelikten 1 ya da 2 saat önce kullanarak performansınızı artırabilirsiniz. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Su ya da meyve suyu gibi günlük olarak tükettiğiniz herhangi bir içeceğin içerisine damlatabilirsiniz. Damlaların miktarını kontrollü bir şekilde ayarlamanız oldukça önemlidir. Tüketeceğiniz içeceğin içerisine 7 ya da 10 damlaya kadar damlatabilir ve kolaylıkla içebilirsiniz. Sabah ya da akşam aç karnına da tüketebilirsiniz. Böylelikle cinsel isteğinizin artmasını sağlayabilirsiniz. İçeriği oldukça sağlıklı olan bu ürün, lezzetli bir yapıya sahiptir. Alkolsüz olan her içecekle kullanabileceğiniz bu ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilir ve sağlıklı bir hayata kavuşabilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Lezzetli yapı
  • Avantajlı paket

Doğal İçerikli Blackberry Kadın Bitkisel Damla

Doğal İçerikli Blackberry Kadın Bitkisel Damla

Doğal içeriğe sahip olan cinsel istek artırıcı damla çeşitleri her cinsiyete göre farklı şekillerde üretilir. Özellikle kadınlar için üretilen modeller bulunur. Blackberry bitkisel damla kadın 10 ml boyutuyla özel olarak üretilir. Kadınların kullanımına uygun olan bu ürün, bitkisel bir yapıya sahip olduğundan sağlığa zararlı herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Ürün aynı zamanda bitkisel yapıya sahip gıda takviyesi olarak bilinir. Türk Gıda Kodeksi tarafından onaylı olan bu ürün, gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Bu sayede herhangi bir şekilde yan etkisi olmadan tüketim imkanına sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz etkiye sahip olmak için bu ürünü sabah ve akşam olmak üzere iki kere kullanabilirsiniz. Günlük tüketilen içeceklerinize 7 ya da 10 damla ekleyebilir ve lezzetli bir şekilde içeceğinizi içebilirsiniz. Böylelikle doğal içeriğiyle performansınızı kolaylıkla artırabilirsiniz.

Lezzetli Yapıya Sahip Blackberry Kadın Bitkisel Damla 10 ml

Lezzetli Yapıya Sahip Blackberry Kadın Bitkisel Damla 10 ml

Cinsel istek arttırıcı takviye gıdaların kullanılması performansınızın artmasına yardımcı olur. Bu ürünleri satın almadan önce yapılması gereken en önemli şeylerden biri de içeriğinin okunmasıdır. Blackberry tarafından üretilen damla, bitkisel bir içeriğe sahiptir. Antialerjik yapıya sahip olan bu ürünün içerisinde sağlığı tehdit edecek herhangi bir malzeme kullanılmaz. Bu sayede sağlıklı ve güvenli bir tüketim imkanı sunar. İçerisinde sakkaroz, su, ginko biloba gibi birbirinden farklı ürün bulunur. Tadı oldukça lezzetli olduğundan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda kullandıktan sonra değişimi farkedebilir ve partnerinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Enfes tadı ve yumuşak kokusu sayesinde tüketim sırasında herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Böylelikle kullanım kalitenizi yüksek oranda artırabilirsiniz. Blackberry bitkisel damla kadın 10 ml fiyatını inceleyebilir ve avantajından faydalanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Müşteri Yorumlarıyla Blackberry 10 ml Bitkisel Kadın Damla

Müşteri Yorumlarıyla Blackberry 10 ml Bitkisel Kadın Damla

Bitkisel yapıya sahip olan cinsel istek artırıcı ürünlerin içeriği ve lezzeti kadar ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimleri de oldukça önemlidir. Ürünün enerji veren yapısını oldukça seven müşteriler üründen oldukça memnun kaldıklarını belirtirler. Aynı zamanda günde iki defa kullandıklarında kendilerinde oluşan değişimin kolaylıkla farkına varabilirler. Doğal bileşenlerinin yanı sıra ürün oldukça lezzetlidir. Bu sayede rahatlıkla tüketebilir ve içeceklerinize katabilirsiniz. Bu sayede tüketiminizi kolaylaştırarak herhangi bir zorluk çekmezsiniz. Aynı zamanda enerjinize enerji katarak partnerinizle romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Doktor kontrolünde ürünü kullanmanız tavsiye edilir. Aynı zamanda fazla tüketimden kaçınmanız ortaya çıkabilecek sağlık sorunlarını önler. Trendyol sayesinde ürünün yorumlarını okuyabilirsiniz. Blackberry bitkisel damla kadın 10 ml yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilir ve müşterilerin deneyimlerinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.