Black Point Mavi Dijital Erkek Çocuk Kol Saati - Led Silikon Çocuk Kol Saati

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Black Point Mavi Dijital Erkek Çocuk Kol Saati - Led Silikon Çocuk Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Regarder Satıcı Ünvanı: HAKAN UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8990376492
    Bu ürün Regarder tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijital Çocuk Kol Saati Mavi Renk , Takvimli Su Geçirmez ( El Yüz Yıkama) , Çocuklar için ideal ayarlanabilir nikel içermez kordonu ile günlük hayata rahatlıkla kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Kasa Çapı 36-40 mm
  • Kasa Materyali Plastik
  • Kordon Materyali Silikon
  • Su Geçirmezlik 1 ATM
  • Ek Özellik Takvim
  • Mekanizma Otomatik
  • Kasa Renk Mavi
  • Kordon Renk Siyah
  • Cam Tipi Mineral
  • Cam Şekli Düz
  • Garanti Süresi 4 Ay
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Black Point Dijital Çocuk Kol Saati - Alarm, Takvim, Işıklı Ekran

Black Point dijital çocuk kol saati farklı renk seçenekleri ve kullanım kolaylığı ile müşteriye sunulur. Bu modelin ışıklı ekranı farklı renklere uygun şekilde ayarlanabilir. Şık bir aksesuar olabilen saatin, çocuklar için eğlenceli ve ilgi çekici bir görsele sahip olması da tercih edilme sebepleri arasındadır. Oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayan ya da anı yakalamak isteyen çocuklar için aksesuarın alarm özelliği bulunur. Hızla büyüyen çocukların her yaşta rahatlıkla kullanabileceği ürün, çocuk bileğine uygun olarak ayarlanır. Ürünün ayrıca su geçirmez özelliği bulunur. Bu sayede el ve yüz yıkama ya da su oyunları oynama sırasında saati çıkarmaya gerek kalmadan rahat bir kullanım sunar. Önemli tarihleri atlamak istemeyenler için ise ürünün takvim özelliği vardır.

  • Farklı renklerde ışıklı ekran
  • Eğlenceli ve şık bir aksesuar
  • Su geçirmez

Black Point Dijital Çocuk Kol Saati New9001 Özellikleri

Black Point Dijital Çocuk Kol Saati New9001 Özellikleri

Black Point çocuk kol saati, sarı, turuncu ve siyah renkleri ile müşteriye sunulur. Saatin kasa çapı 36-40 mm olarak çocuklara uygun şekilde üretilir. Plastik kasaya sahip saatin yuvarlak kadranı vardır. Tercih edilen renk, saatin belli bölümlerinde kendini gösterir (turuncu, sarı, mavi). Ürünün üzerinde light, reset, start ve mode tuşları mevcuttur. Bu tuşları kullanarak saati ayarlayabilir, alarm kurabilir, kronometre çalıştırabilir ve daha pek çok özelliği gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Black Point Dijital çocuk kol saati New9001’in su geçirmez olması, su ile temas gerektiren durumlarda endişeyi ortadan kaldırır. Işıklı ekranı bulunan saat 7 farklı renk ile müşteriye sunulur. Çocuklar saatin üzerindeki tuşları kullanarak moduna ve kıyafetine uygun rengi seçebilir ve bu şekilde keyifli zaman geçirebilir.

Keyifli ve İşlevsel Black Point Dijital Çocuk Kol Saati

Keyifli ve İşlevsel Black Point Dijital Çocuk Kol Saati

Black Point dijital çocuk kol saati, alarm, takvim, ışıklı ekran özelliklerinin yanı sıra şık bir tasarıma sahiptir. Renkli ve eğlenceli tasarıma sahip ürün her yaşta çocuğun rahatça kullanabileceği şekilde kullanıma sunulur. Saat, kordonundan çocuğun bileğine uygun şekilde rahatça ayarlanır. Giyilen kıyafetin günlük ya da şık olması fark etmeksizin çocuğun ışıltısı saate yansır. Black Point dijital çocuk kol saati yorumlarında özellikle her yaşta çocuğun kullanımına uygun olduğu dikkati çeker. Yumuşak kordona sahip olması ve çocukların cildine zarar vermemesi de belirtilen yorumlar arasındadır. Böylece çocuk oyun oynarken, ders çalışırken ve diğer etkinlikler sırasında da anı rahatça yakalar. Ayrıca ürünün takvim özelliği de mevcuttur. Takvim özelliği bulunan ürün, bu sayede sizin için önemli olan tarihi kaydedebilir.

Black Point Dijital Çocuk Kol Saati Fiyat Avantajları

Black Point Dijital Çocuk Kol Saati Fiyat Avantajları

Black point dijital çocuk kol saati fiyatları birbirinden farklı pek çok özelliğine göre belirlenir. Şık tasarıma sahip olmasının yanı sıra su geçirmezlik özelliği, saatin rahat kullanımı, farklı renk seçenekleri, takvim özelliği, kronometresinin bulunması ve ürünün sahip olduğu pek çok unsur fiyat üzerinde etkilidir. Her müşterinin rahatlıkla sahip olabileceği ürün, uygun fiyat seçenekleri ile müşterilere ulaşır. Pil ile çalışan ürün, dijital özelliğe sahiptir. Üreticiler, saati kullanan kişinin tarihe ve saate rahatça ulaşabilmesini hedefler. Aynı zamanda saati kullanan çocukların kolayca anlayabileceği bir yapıda ürünü üretmeyi planlar. Ürünün özel davetlerde ve diğer tüm zamanlarda kullanılabilir olması istenir. Bu amaçla spor şıklığa uygun bir ürün olması tasarım sırasında dikkat edilen aşamalar arasındadır. Siz de Black Point dijital çocuk kol saatine Trendyol’dan uygun fiyat avantajları ile ulaşabilirsiniz.