Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.849 TL
3.500 TL'ye 65 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.998,13 TL
3.500 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.998,13 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.290 TL

Ürün Bilgileri

Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Usta El Satıcı Ünvanı: MANAS TPM DANIŞMANLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582049133700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820491337
    Bu ürün Usta El tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Black&decker beg220 900watt 125mm avuç taslama yüksüz hizi 12000 dev/dk. Maksimum disk çapi 125mm mil baglanti disi m14 güçlü motor ile çok çesitli kesme ve taslama uygulamalari kompakt gövde tasarimi sayesinde rahat kavranir ve ergonomi saglar tek elle çalisma ve kullanici güvenligi için sürgülü açma / kapama dügmesi kilitli tetik kesintisiz kullanim saglar mil kilidi ile kolay ve hizli aksesuar degistirme metal disli kutusu uzun kullanim ömrü ve dayaniklilik saglar 3 konumlu yan tutma kolu kullanim kolayligi saglar en iyi sogutma için mükemmellestirilmis hava kanallari çatlamaya dayanikli muhafaza maksimum kullanici güvenligi saglar disli kutusu 180° derece açilar ile döndürülebilir, malzemeye göre en uygun çalisma açisi saglanir anahtarsiz muhafaza ayari metal ve tas, tugla, betonda kesme metalde taslama, çapak alma tel firçalar ile metalde kazima zimpara diskleri ile kaba zimparalama agirlik 1,8 kg standart ekipman
  • disk muhafazasi, alt ve üst disk flansi, yan tutma kolu, anahtar

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 1000 watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Disk Çapı 115
Geri Bildirim Ver

Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama BEG220

Black Decker Beg220 900watt 125mm avuç taşlama BEG220 birbirinden farklı modelleri ile insanlara pek çok konuda kolaylıklar sağlamaktadır. Bunlar arasında en çok kullanıldığı yerler kesim, parlatma, çapak alma ve taşlama işlemleridir. Güçlü motoru sayesinde bu işlemleri çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirirken aynı zamanda ergonomik gövde tasarımı sayesinde kolay bir şekilde kavranarak kullanılma imkânı sağlar. Gerek tek elle kullanılması gerekse güvenliği sağlayıp kazaları önleyebilmek amacıyla açma kapama düğmesi sürgülü bir şekilde tasarlanmıştır. Black Decker Beg220 900watt 125mm avuç taşlama yorum ve değerlendirmeleri satın alacak olan kişiler açısından çok büyük bir yoruma sahiptir. Alacak olan kişiler daha önce bu ürünü kullanan kişilerin olumlu veya olumsuz her türlü yorumuna en açık şekilde ulaşarak böylece daha doğru bir karar alabilirler.

  • Ergonomik Gövde Tasarımı
  • İşlevsel Tasarım
  • Taşınması Kolay

Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama BEG220 ile Ergonomik Kullanım

Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama BEG220 ile Ergonomik Kullanım

Black & Decker Beg220 900w avuç taşlama makineleri modern tasarımı ve kullanım kolaylığı ile çok fazla tercih edilmektedir. Diğer modellere kıyasla daha küçük ve hafif olmasından dolayı taşınması ve kullanımı kolaydır. Ayrıca gövdesi son derece sağlam materyallerden üretildiği için uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Matkaplar ile set olarak satın alınan avuç taşlama makineleri insanlar için çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Black Decker Beg220 900watt 125mm avuç taşlama kampanya yapıldığı zamanlarda müşterilerin yararı düşünülerek ona göre hareket edilmektedir. Gerek fiyat konusunda indirime gidilerek gerek ürünün yanında lazım olabilecek çeşitli malzemeler eklenerek kampanyalar gerçekleştirilir. Belirli zaman aralıklarını kapsayan kampanyalardan yararlanmak için istenen modeldeki makinenin yakından takip edilmesi gerekir.

Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama BEG220 Kullanırken Dikkat Edilecek Noktalar

Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama BEG220 Kullanırken Dikkat Edilecek Noktalar

Black Decker Beg220 900watt 125mm avuç taşlama kullananlar tarafından dikkat edilmesi gereken pek çok konu bulunmaktadır. Son derece kullanışlı olan bu makine kullanılmadan önce sabitlenmesi gerekir. Ayrıca uygulama yapılacak yüzeye uygun olan bir taş seçimi gerçekleştirilmelidir. Metal, beton veya mermer kesme taşları başta olmak üzere pek çok farklı türü piyasada bulunmaktadır. İşlem uygulanacak yüzey eğer paslanmaz çelik ise inox kesme taşı kullanılması önerilmektedir. Ancak bu şekilde istenilen performansı sağlamak mümkün olur. Black&Decker Beg220 900watt 125mm avuç taşlama kullanılırken gerekli bütün iş güvenliği önlemler de alınmalıdır. Aksi takdirde istenmeyen kazalar meydana gelebilir. Kullanmayı bilmeyen kişiler bilinçsiz bir şekilde kullanmamalıdır. İçerisindeki kullanma kılavuzunda belirtilen şekle uygun bir şekilde hareket edildiği zaman isteyen herkes kullanmayı öğrenebilir ve kolaylıkla kullanılır.

Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama BEG220 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Black Decker Beg220 900watt 125mm Avuç Taşlama BEG220 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Black Decker Beg220 avuç taşlama fiyatları modelleri, özellikleri ve markalarına göre çok fazla değişiklikler göstermekle birlikte ekonomik bir düzeydedir. İnsanlar bütçelerine göre istedikleri modeli satın alabilirler. Fakat kaliteli ve bilindik bir markaya sahip olan modeli satın almak her zaman daha avantajlı olmaktadır. Gerek uzun kullanım ömrü gerekse sağladığı kullanışlı kullanım imkânı ile benzer ürünlere kıyasla daha önde yer almaktadır. Ayrıca bilinen bir markaya ait ürün satın alındığı zaman herhangi bir sıkıntı yaşanması halinde her zaman karşınızda bir muhatap bulabilirsiniz. Black Decker Beg220 900watt 125mm avuç taşlama satın al seçeneğini kullanarak ürüne kolaylıkla sahip olunabilir. Satın almadan önce Black Decker Beg220 900watt 125mm avuç taşlama indirim dönemleri takip edilip yakalanırsa daha karlı bir alışveriş yapılması ve bütçe konusunda tasarruf edilmesi sağlanır. Dilerseniz siz de Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.