BJNPOWERWIN Xl-299 Blue Tattoo Dövme Makinası Seti Profesyonel

1.999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BJNPOWERWIN Xl-299 Blue Tattoo Dövme Makinası Seti Profesyonel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: XLINE TATTOO Satıcı Ünvanı: ALP KARŞIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1905149016600001 Vergi Kimlik Numarası: 5250090187
    Bu ürün XLINE TATTOO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Power Supply 180 - 250 W
Geri Bildirim Ver

BJNPOWERWIN XL299BLUEST Blue Profesyonel Dövme Makinesi Seti

Vücudunuzda istediğiniz alana yapabileceğiniz dövmelerle kendinize has bir tarz oluşturabilirsiniz. Bjnpowerwin XL-299 Blue Tattoo dövme makinesi setiyle bu işlemi yapmak oldukça kolaydır. Zengin bir içeriğe sahip olan sette bulunan aparatlar dövmenin doğru bir şekilde uygulanabilmesini sağlar. Sadece size ait olan bir dövme makinesi seti sayesinde hijyenik kullanım imkânı da elde edebilirsiniz. Bjnpowerwin XL-299 Blue Tattoo paketi hem yeni başlayan kullanıcılar için hem de profesyonel dövme sanatçıları için uygundur. Bu sayede ürün seti geniş bir kitleye hitap eder.

  • Garanti süresi: 2 yıl
  • Parça adedi: 25
  • Ev kullanımı için uygun yapı

Bjnpowerwin Blue Profesyonel Tattoo Makinesi Setinin Özellikleri

Bjnpowerwin Blue Profesyonel Tattoo Makinesi Setinin Özellikleri

Bjnpowerwin XL-299 dövme makinesi seti oldukça fonksiyoneldir. Paketin sahip olduğu zengin içerik; kullanıcıya dövme yapma işlemi sırasında ihtiyaç duyacağı aparatların hepsini sağlar. Pratik bir kullanım sunan ürünle kaliteli çizimler yapılabilir. Bjnpowerwin XL-299 Blue Tattoo dövme makinesi setinde bulunan transfer kağıtları, boya ve kalemleri sayesinde yapmak istediğiniz dövmenin eskizini çizebilirsiniz. Özel yapıdaki bu malzemeler sayesinde figür ve yazıları vücuda direkt olarak aktarmak mümkündür. Böylelikle transfer kalemiyle işlenen çizimi takip ederek yapacağınız dövmenin tam olarak istediğiniz gibi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Setin içerisinde 3 ana rengi kapsayan boya tüpleri yer alır. Bu ürünleri birbirine karıştırarak farklı tonlar elde edebilirsiniz. Elde edilen renklerle göz alıcı dövmeler yapabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Bjnpowerwin Xl-299 Blue Dövme Makinesi Seti Kimler İçindir?

Bjnpowerwin XL-299 Blue Tattoo dövme makinesi seti pek çok farklı bireyin kullanabileceği ürünler arasında yer alır. Söz konusu paket dövme sahibi ya da sanatçısı olmak ve sevdiklerine bu işlemi yapmak isteyen kişilere hitap eder. Ürünü 18 yaşının altındaki bireyler aile onayı olmadan kullanamaz. Aynı durum dövme yapılacak kişiler için de geçerlidir. 18 yaş ve üzeri bireyler gönül rahatlığıyla dövme yapabilir ve bu ürüne sahip olabilir. XL-299 Blue Tattoo makine setini yeni başlayanlar, öğrenciler ve profesyoneller kullanabilir. Ürünün sahip olduğu çeşitli iğne uçlarının yardımıyla farklı biçimlerde çizimler ve boyama çalışmaları yapmak mümkündür. Dövme sanatıyla duygu ve düşüncelerinizi bedeninizde sergileyebilir ve karakterinizi dışa vurabilirsiniz.

Bjnpowerwin Dövme Makinesi Setinin İçerisinde Neler Vardır?

Bjnpowerwin XL-299 Blue Tattoo dövme makinesi setinin zengin içeriğinde toplamda 25 adet farklı parça bulunur. Paketin içerisinde pratik yapıp kendinizi geliştirebileceğiniz özel suni deri mevcuttur. Böylece kendi üzerinizde dövme yapmaya başlamadan önce bolca tecrübe sahibi olabilirsiniz. Buna ek olarak sette bulunan 15 adet iğne 3 gruba ayrılır. Pakette çizgi, dolum ve gölge işlemlerinin her biri için 5'er adet aparat mevcuttur. Aynı sayılarda iğne ucu da setin içerisinde yer alır. Tüm bunlara ek olarak dövme makinesini çalıştırmak için kullanabileceğiniz kaymaz özellikle bir pedal da mevcuttur. Cihazın çalışma ve işleme hızını değiştirmek için voltaj ayarlı adaptörden yararlanabilirsiniz. Dövme makinesini her kullanımdan sonra temizlemek gerekir. Bu işlem için hijyen oldukça önemlidir. Paketin içerisinde özel temizleme pedleri de mevcuttur. Ürün setini nasıl kullanacağınızı öğrenmek için eğitim CD'sinden yararlanabilirsiniz. Bjnpowerwin XL-299 Blue Tattoo dövme makinesi seti yorumlarına göz atarak paketi daha önce satın alan kişilerin tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Bu dövme makinesini Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.