Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı Teneke - 5 lt x 2 Adet

695 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı Teneke - 5 lt x 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yemeklerde en çok kullanılan yağların başında yer alan ayçiçek yağı, zengin vitamin ve mineral içeriğinin yanı sıra yüksek kalori içeriği ile de tüketicilerin beğenisini kazanıyor.
  • Çorbadan et yemeklerine, salatadan tatlılara kadar her yemekte kullanılıyor ve lezzeti ile damaklarda kalıcı tat bırakıyor.
  • Yemeklere verdiği eşsiz lezzetten dolayı sıklıkla kullanılan yağın içeriğinde yer alan vitamin ve minerallerin, büyüme çağındaki çocukların kemik gelişimi, sinir sistemi ve beyin gelişiminde de rolü var.
  • Yağda eriyen vitaminler ve mineraller açısından zengin olan ayçiçek yağı, antioksidan özellik taşıyor ve vücuda, enfeksiyonlara karşı savaşında destek oluyor.
  • Lezzet veren hoş aromasının yanı sıra hafif ve doğal tadı ile kızartmalarda et ve sebze yemeklerinde sıklıkla kullanılıyor.
  • Hamur işlerinde kabarmayı sağlayıcı kimyasal yapısından dolayı tercih edilen yağ, ayrıca bayatlamayı da geciktirerek kek, kurabiye, pasta ve böreklerin raf ömrünü uzatıyor.
  • Ayçiçek yağı kullanarak sağlıklı ve besleyici öğünler hazırlayabilir, kendiniz ve aileniz için lezzetli ve tadına doyulmayan yemekler yaratabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Bizim Mutfak YAG-SET-03 5 l x 2 Adet Teneke Ayçiçek Yağı

Altın sarısı rengiyle iştahları açan hafif ve sağlıklı Bizim Mutfak 2 x 5 lt teneke ayçiçek yağı, yemeklerinizde kullanacağınız temel gıda malzemeleri arasındadır. Son derece sağlıklı olan bu yağ, vitamin ve mineral bakımından da zengindir. Ülker Bizim Mutfak kalitesiyle tüketicilere sunulan ürün, uzun süre tazeliğini korur. Sağlık tenekesiyle ambalajlanan bu yağ, uzun süre yemek yapımında kullanabileceğiniz bereketli bir gıda maddesidir. Verimi yüksek, kaliteli ayçiçeklerinden elde edilen söz konusu yağ, tadı ve kokusu ile yemeklerinize hoş bir lezzet katar. Ayrıca ayçiçek yağı, hafif olması sebebiyle yemeklerinizi ağırlaştırmaz. Ürün kızartmalardan salatalara kadar pek çok yemeği hazırlarken elinizin altında olması gereken temel bir besindir.

  • Ürün İçeriği: 2 Adet 5 lt’lik Ayçiçek Yağı
  • Marka: Ülker Bizim Mutfak
  • Ambalaj Tipi: Teneke

Bizim Mutfak 2 Adet 5 lt Teneke Ayçiçek Yağının Özellikleri

Bizim Mutfak 2 Adet 5 lt Teneke Ayçiçek Yağının Özellikleri Nelerdir?

Bizim Mutfak 5 lt teneke ayçiçek yağı, sağlıklı ve lezzetli bir üründür. Hijyen koşulları, çevresel duyarlılık ve insan sağlığı göz önünde bulundurularak imal edilen bu yağ, 7’den 70’e herkes tarafından tüketilebilir. 2’li set hâlinde gönderilen ürünün içeriğinde, 5 lt’lik teneke ambalajlı ayçiçek yağı bulunur. Ürünün ulaştırma esnasında zarar görmemesi için paketleme titizlikle yapılır. Duru ve açık renkli bu yağ, yemeklerinize hafif bir lezzet katar. Kullanım alanı da son derece geniş olan Ülker Bizim 5 lt teneke ayçiçek yağı, mutfakta büyük bir yardımcınızdır. Yağın tadı ve kokusu iştah açar. Sık tercih edilen sıvı yağlar arasında olan ayçiçek, sağlık açısından da pek çok faydaya sahiptir. Özellikle; enerji verici olması ve içerdiği omega-6, yağı daha da tercih edilir kılar.

Bizim Mutfak 2 Adet 5 lt Teneke Ayçiçek Yağı Kullanımı

Bizim Mutfak 2 x 5 lt teneke ayçiçek yağının kullanım alanı saymakla bitmez. Et ve sebze yemeklerinin vazgeçilmezi olan bu ürün, salatalarda da kullanıma uygundur. Hafif yapısı ve açık sarı rengiyle ürün, daha lezzetli ve zengin salataların olmazsa olmazlarındandır. Ayrıca bu yağı hamur işlerinde de kullanmanız mümkündür. Kurabiyelerden keklere, böreklerden turtalara kadar pek çok hamur işi ikramlık hazırlanırken bu lezzetli yağ da malzeme listesine eklenir. Bizim 5 lt ayçiçek yağı, kızartmalarda da başarılı sonuçlar ortaya koyar. Hafif ve lezzetli kızartma yemeklerinizde kullanacağınız bu ürün, enfes tatları kolay sindirilebilir hâle getirir. Ürünü tencere yemeklerinde de tercih etmeniz mümkündür. Çorbadan türlüye, kuru fasulyeden et sotelere kadar, ayçiçek yağının yakışmayacağı tencere yemeği yoktur.

Bizim Mutfak 2 Adet 5 lt Teneke Ayçiçek Yağı Kalitesi

Bizim Mutfak 2 x 5 lt teneke ayçiçek yağı, marka kalitesini her yönüyle yansıtır. Nitelikli ayçiçeklerinden imal edilen bu ürünü her yemekte güvenle kullanabilmeniz mümkündür. Söz konusu yağın açık sarı rengi ve yoğunluğu ideal kıvamda lezzetler hazırlamanızı sağlar. Ürün ister az, ister çok kullanılsın her seferinde hafif yemekler sunmanıza imkân verir. Yağın ambalajı ve teneke kutusu da kalitesini ortaya koyar. Akma ve sızdırma yapmayacak bu teneke kutu, yağınızın dış etkenlerden korunmasını sağlar. Sağlıklı saklama materyalleri arasında yer alan bu malzeme, ürünü uzun süre taze tutabilir. Bizim Mutfak 2 x 5 lt teneke ayçiçek yağı mutfak profesyonellerinin beğeniyle kullandığı bir temel malzemedir. Yağı deneyimleyenler onun; hafif, sağlıklı ve lezzetli olduğundan bahseder. Siz de tadı ile damakları, bereketi ile cebinizi şenlendirecek bir yağ arıyorsanız bu ürünü uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz. Satın alırken Trendyol’daki Bizim Mutfak 2 x 5 lt teneke ayçiçek yağı yorumlarına da göz atabilirsiniz.