Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon (12'li) 120 gr 12'li Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon (12'li) 120 gr 12'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paket İçeriği
  • Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon (12'li) 120 Gr x 12 Adet İçindekiler Tuz, aroma arttırıcılar (monosodyum glutamat, disodyum inosinat, disodyum guanilat), şeker, bitkisel yağlar (palm, kanola), maltodekstrin, aroma vericiler, nişasta (mısır), kalsiyum, kıvam arttırıcı (ksantan gam), kurutulmuş soğan (%0,4), asitlik düzenleyici (sitrik asit), kolajen tozu (%0,1), kurutulmuş dana eti (%0,1), defne (%0,1) (ışınlanmıştır), baharat (ışınlanmıştır), kurutulmuş kemik suyu ekstraktı (sığır) (%0,02), dekstrin, sığır eti yağı, topaklanmayı önleyici (selüloz), peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), buğday unu, yumurta tozu, kereviz. Ürün nasıl tüketime hazır hale gelir? Kullanılacak Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 tablet = 20 g bulyon 3 su bardağı su (600 ml) Bizim Mutfak' tan Pilav Tarifi Önerisi Yayvan bir tencereye soğuk su ile yıkadığınız 2 su bardağı (340 g) pirinci ve 3 yemek kaşığı (45 ml) sıvı yağı koyup kavurun. 3 su bardağı (600 ml) sıcak suda 2 tablet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyonu eritin. Daha sonra kavrulmuş pirince ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın, pilavınızı kısık ateşte pişirip demlendirin. Kemik Suyu Bulyon kattığınız yemeğinizin tadını kontrol etmeden tuz ilave etmeyin. Afiyet olsun. Ürünle ilgili başka neler bilebiliriz? Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon Türkiye'de ilk ve tek! Kemik suyu evlerde geleneksel olarak yemeklere lezzet vermek ve yemeklerin besleyiciliğini artırmak için kullanılır. Ancak kemik suyu, kemiğin çeşitli sebzelerle birlikte çok uzun süre kaynatılması ile elde edilebilen, zahmetli ve masraflı bir üründür. Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon, çorbalara, yemeklere, pilavlara sevilen geleneksel kemik suyu lezzetini vermek için tüketicilerin pratik, lezzetli ve ekonomik yardımcısı olmaktadır. Besin Değerleri Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için Enerji 649 kJ / 155 kcal
  • Yağ 7,6 g
  • Doymuş yağ 5,9 g
  • Karbonhidrat 20 g
  • Şekerler 13,9 g
  • Lif 1,8 g
  • Protein 0,8 g
  • Tuz 45 g Ortalama değerler
Geri Bildirim Ver