Biyoteknik Avi Diar Kafes Kuşlar İçin Bağırsak Sistemi Güçlendirici

96 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
115,50 TL
Kurumsal Fatura
115,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Biyoteknik Avi Diar Kafes Kuşlar İçin Bağırsak Sistemi Güçlendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PufiVet Satıcı Ünvanı: EBRU AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670633846
    Bu ürün PufiVet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biyo avi-Diar kafes kuşlar için bağırsak sistemi güçlendirici Avi-Diar çözelti
  • muhabbet kuşu, kanarya, papağan gibi kafes kuşları ve güvercinlerin beslenmelerinde, demir, çinko mineralleri ihtiyaçlarını karşılar. Bağışıklık ve sindirim sisteminin gelişimine katkıda bulunur. Bağırsak florasının güçlenmesini ve dengelenmesini sağlayarak ishal oluşumunu önlemeye yardımcı oaln aromatik bir yem katkı ürünüdür. Bu bir ilaç değil, yem premiksidir. Tedavi amacıyla kullanılmaz. Kullanın şekli : Bir kuş için
  • orta boy suluğa ( 100 cc) 20 damla ilave edilir. Kuşların suları iki günde bir kez değiştirilir. Tazelenen suyun içine yukarıdaki miktarlarda avi-Diar çözelti ilave edilir.
Geri Bildirim Ver