BİTERSE Burun Şekillendirme Ye Yardımcı Kaldırma Aparatı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BİTERSE Burun Şekillendirme Ye Yardımcı Kaldırma Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Biterse Burun Şekillendirme ye Yardımcı Kaldırma Aparatı Burun şekillendirmeye yardımcı ürün açıklaması yüzün merkezinde, en çok dikkat çeken noktada bulunan burnunuzdan ufak tefek şikayetleriniz varsa fakat bunlar için büyük operasyonlar geçirmeye cesaretiniz yoksa bu fırsat tam size göre! Amerika'da yoğun ilgi gören burun şekillendirici sizlerle! Günde yalnızca 10-15 dakika kullanarak burnunuza hayal ettiğiniz görünümü vermek, üstelik acı ve ağrı hissetmeden düzenli kullanımda bir ay içinde gözle görülür sonuçlar elde etmek istiyorsanız acele edin! Burun kemiğini şekillendiren burnu daha kalkık gösteriyor. Silikon yapısı sayesinde acı ve ağrı hissi yaratmıyor. Ürün özellikleri: Kullanımı kolay ve pratiktir. İki kenarı burnunuza uyacak şekilde ayarlanabilir. Düzenli olarak kullanıldığında 1 ayda etkisini gösterir. Yıkanabilir silikon malzemeden üretilmiştir. Burun kemiğini zaman içinde düzleştirir. Günde 10-15 dakikadan fazla kullanmayınız. Paket içeriği: 1 adet burun şekillendirici Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver