Birlik Babycim Ce Ee Oyuncu Ayıcık

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Birlik Babycim Ce Ee Oyuncu Ayıcık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEVHİD KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: MEHMET KESEROVALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Vergi Kimlik Numarası: 5450016999
    Bu ürün TEVHİD KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babycim Ce Ee Oyuncu Ayıcık Babycim Ce ee Ayıcık, miniklere en güzel hediye! Bebeklerin sağlıklı gelisimi için sevgi ve ilgi görmesi çok önemlidir. Bebekler çevresindeki yetiskinlerin tepkileriyle var oldugunu ve sevildigini hisseder. Bu ilgi ve sevgiyi göstermenin yolu ise bebeginizle geçirdiginiz eglenceli oyun saatleridir. Ilk oynadıgınız oyun olan "Ce ee" bebeginizi eglendirirken duygusal bagınızı güçlendirir, iletisim becerilerini arttırır aynı zamanda bilissel ve duygusal gelisimine destek olur. Oyuncu Ayıcık ise bu oyunu bebeginizle arkadaslık ederek oynar. Bu oyuna tepkisi aynı zamanda size gelisimi hakkında bilgi verir. Çünkü bebeklerin çevresindekilere, yetiskinlere ve arkadaslarına tepki vermemesi sosyal becerilerinde bir sorun oldugunun habercisi olabilir. Bu oyunun en önemli katkısı ise bebeginizin nesne sürekliligini ögrenmesine ve ayrılık kaygısı ile basa çıkmasına yardım etmesidir. Nesne sürekliligi kazanamamıs bebekler bir nesne (ya da anne) görüs alanından çıktıgı zaman onun yok oldugunu düsünürler ve kaygılanırlar. Nesne sürekliligi kazanmıs bebekler ise görüs alanından çıkan bu nesnenin (ya da annenin) kaybolmadıgını tekrar ortaya çıkacagını bilirler. Oyuncu Ayıcık ise tüm bu gelisim alanlarında bebeginizin gelisimine destek olmak için özenle tasarlanmıs Türkçe sesli, eglenceli bir oyun arkadasıdır. Söylediği Cümleler: Haydi biraz oyun oynayalım çok uzakta olamazsın Aaaa Kimmis bu? Buldum Bu oyunda çok iyisin Nereye gittin? Çok uzakta olamazsın Cee burdasın Seninle oynamak çok eglenceli Merhaba Çok eglenceli bu oyun Yasasın Çok zekisin Bakalım kimmis bu? 3 Adet 1.5 AA pil ile çalısır. (Piller Dahildir.) Yaş Grubu : 0+ Yaş Barkodu: 8698555779254 Item No : E1800426 Kutu Ölçüleri : 35 x 28 x 20 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver