Birlik Oyuncak Sesli Işıklı Metal Model Kapıları Açılan Çek Bırak Ambulans Araba

299 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Birlik Oyuncak Sesli Işıklı Metal Model Kapıları Açılan Çek Bırak Ambulans Araba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DYA TİCARET Satıcı Ünvanı: TURGUT CANİKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2010353434
    Bu ürün DYA TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Orijinalinden birebir küçültülmüş ve kabin detayları oldukça kalitelidir. - Ön kapıları açılabilmekte, gövdesi metal ve tekerleri lastiktir. - CE Standartlarında gerçeğine uygun olarak üretilmiştir. - Mekanik sistemle çalışan çek bırak arabalar, çekip bırakıldığında hızlanarak hareket eder. Model Arabalar Hakkında Bilmeniz Gerekenler - Model Araba: Gerçekteki bir arabanın orijinaline sadık kalınarak belirli ölçülerde küçülterek üretilmiş haline denir. - Diecast: Çinko ve Alüminyum karışımı kullanılarak döküm yolu ile üretilen araçlara verilen genel isimdir. - Ölçek: Diecast model arabalar belirli ölçeklerde üretilmektedir, genellikle ölçekler 1/36, 1/32, 1/24, 1/18, 1/12 değerlerindedir. 1/24 ölçekli bir model arabada ölçtüğünüz 1 Cm, arabanın gerçeğinde ise 24 Cm kadardır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver