Birkenstock Arızona Eva

1.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 37
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
41
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
1.399 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 4 gün içinde
Kargo Bedava
1.559 TL
19 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
1.599 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
1.598,98 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Birkenstock Arızona Eva

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oparmakticaret Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440333703
    Bu ürün oparmakticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birkenstock Kadın Terlik Arizona Eva 129423 Siyah Birkenstock Arizona Eva koleksiyonu ultra hafif, elastik ve darbelere dayanıklı plastik modelleri ile sauna, yüzme havuzları veya plajlar gibi ıslak alanlar için özel tasarlanmıştır. 129423 Modelinin Özellikleri - Ultra hafif - Darbelere dayanıklı plastik dış yüzey - Yumuşak tabanlı, - Yıkanabilir - Ev ortamında ve günlük giyim için uygun

Ürün Özellikleri

  • Materyal EVA
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
  • Taban Materyali EVA
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Materyal bilgisi için iç etiketi kontrol ediniz.

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Birkenstock 129423 Arizona Eva Siyah Terlik

Özellikle yaz aylarında terlik kullanımı ayak sağlığı açısından oldukça önemlidir. Sıcak iklime sahip bölgelerde ayakların hava almaması ayaklarda çeşitli bakterilerin üremesine ve koku olmasına sebep olur. Ayakların havalanması için kaliteli bir terlik hem hareket kolaylığı hem de ayak sağlığının korunmasını sağlar. Birkenstock 129423 Eva siyah terlik tasarımı ve kalitesiyle ayakların hava almasına yardımcı olur. Birkenstock 129423 Eva siyah terlik hafif, darbelere karşı dayanıklı ve elastik bir üründür; sauna, yüzme havuzu ve plajlar gibi ıslak alanlar için özel tasarlanmıştır. Kullanım alanı fark etmeksizin rahatlıkla tercih edilebilecek Birkenstock 129423 Eva siyah terlik konforu ve şıklığı ile öne çıkar.

  • Siyah renktedir.
  • Kullanışlı ve konforludur.
  • Kaliteli ve uzun ömürlü bir üründür.

Birkenstock 129423 Arizona Siyah Terliğin Üretim Malzemesi Nedir?

Birkenstock 129423 Arizona Siyah Terliğin Üretim Malzemesi Nedir?

Birkenstock 129423 Eva siyah terlik üretiminde terliğin farklı bölümlerine göre malzemeler kullanılmıştır. Birkenstock Eva siyah terliğin dış tabanında EVA, astarında deri ve üst materyallerinde birko-flor kullanılmıştır. Birko-flor Birkenstock’un yüksek kaliteli, deri olmayan materyalinin kısaltılmış formudur ve materyal cilt dostu, dayanıklı, bakımı kolay ve deri hissiyatı veren malzemedir. Birkenstock 129423 Eva siyah terlik üretiminde kullanılan yüksek kalite malzemeler, terliğin uzun süreli kullanımını sağlar. Birkenstock 129423 Eva siyah terlik sadece kaliteli bir ürün olmayıp şık, estetik ve konforlu bir üründür. Şıklık ve rahatlığı aynı anda isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği Birkenstock terlikle yaz aylarında doğru parçalar bir araya getirilerek spor kombinler yapılabilir. Isınan havalarla enerjisi yükselen yaz kombinlerinin tamamlayıcısı Birkenstock Eva siyah terlikle her türlü davete katılmak ya da gezintiye çıkmak mümkündür.

Birkenstock 129423 Eva Siyah Terliğin Kalıbı ve Yapısı Nasıldır?

Birkenstock 129423 Eva Siyah Terliğin Kalıbı ve Yapısı Nasıldır?

Birkenstock 129423 Eva siyah terlik yapısı ve kalıbı ayakların sağlığına ve ayağın doğal şekline uygun şekilde tasarlanmış, oldukça rahat terliklerdir. Birkenstock’un Eva koleksiyonu ortopedik iç tabana sahiptir ve kullanım süresi uzadıkça ayağın şeklini alarak zaman içerisinde daha rahat edilmesini sağlar. Birkenstock terliğin tabanında kullanılan malzemeler ayağı mantar ve terden korur. Sürtünme ve baskıya neden olmayan Eva terlik gün içerisinde uzun süreler kullanıldığında ayağa zarar vermez. Kullanım alanı fark etmeksizin her ortam için uygun tasarlanmış rahat ve şık Birkenstock Eva terlik son derece uzun ömürlü bir üründür. Ayak yapısı fark etmeksizin genellikle her ayağı rahat ettiren Birkenstock Eva koleksiyonu ultra yumuşak tabana sahip modellerdir. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla konforlu Birkenstock 129423 Eva siyah terliği fiyat açısından daha uygun ücretlendirmeyle satın alabilirsiniz.

Birkenstock Arizona Eva Siyah Terlik Hangi Ortamlarda Kullanılabilir?

Birkenstock Arizona Eva Siyah Terlik Hangi Ortamlarda Kullanılabilir?

Ev içerisinde ya da dışarda gündelik olarak kullanılabilen Birkenstock 129423 Eva siyah terlik her ortam için uygun eşsiz bir tasarıma sahiptir. Özellikle yüzme havuzu ve plajlar gibi ıslak yüzeyler için özel tasarlanmış Birkenstock Eva terlik yumuşak ve yıkanabilir özelliktedir. Güneşli havalarda sıklıkla tercih edilen terlik modelleri arasında Birkenstock terlikler spor tasarımlarıyla ve kombinlerle uyumuyla öne çıkar. Doğru parçalarla birleştirildiğinde kullanıcılarına harika bir tarz kazandırır. Birkenstock terlikler uzun süre dayanıklılıkları ile meşhurdur ve yapımında kullanılan malzemelerin kalitesi, kullanım sıklığına bağlı olarak onlarca yıl ya da en az birkaç yıl kullanıma uygundur. Hasar gören Birkenstock Eva koleksiyon terlikleri kolayca tamir edilebilir özelliktedir. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Birkenstock Eva terliği, Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Trendyol Birkenstock 129423 Eva siyah terlik yorum sekmesine göz atabilirsiniz.