Birkenstock Mayari Bf Kadın Kahverengi Terlik

4.868 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 38
Beden Tablosu
35
36
37
38
39
40
41
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Birkenstock Mayari Bf Kadın Kahverengi Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marca Spor Satıcı Ünvanı: MARCASPOR MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612099881500001 Vergi Kimlik Numarası: 6120998815
    Bu ürün Marca Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması • BIRKENSTOCK Mayari parmak ayırıcı, burun halkalı sallanan bir sandalettir. Tasarım ve konforun başarılı kombinasyonu, moda bilincine sahip erkek ve kadınlara günlük yaşamda zarif ve rahat bir şekilde eşlik ediyor. Üst malzeme cilt dostu ve dayanıklı sentetik malzeme Birko-Flor®'dan oluşur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Kahverengi
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Materyal bilgisi için iç etiketi kontrol ediniz.

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Birkenstock Mayari BF 071061 Kadın Terlik Kahve

Birkenstock Mayari kadın terlik çeşitleri ayağınızı rahat ettirirken tasarımıyla şık bir görünüm oluşturur. Markanın bünyesinde yer alan kadın terlik modelleri evde, bahçede, plajda veya sokakta kullanımı mümkündür. Modelin gelişmiş tabanı sayesinde adımlarınızı keyif atarken derinizin nefes almasını sağlayabilirsiniz. Ayak sağlığınız ve konforunuz için tercih edeceğiniz giysilerin niteliklerine dikkat etmeniz gerekir. Özellikle sandalet çeşitleri rahat etmek, konforunuzdan ödün vermek istemediğiniz anlarda tercih edilir. Böyle anlarda değerlendirebileceğiniz Mayari terlik modeli yokmuş hissiyatı yaratabilir. Modelin tabanında kullanılan materyalin yumuşak yapısı ayağınızı kavrarken darbe hissini ortadan kaldırır. Günün birçok anında değerlendirebileceğiniz Birkenstock Mayari BF 071061 kadın terlik kahve tonları şık kombinler oluşturmanıza destek olabilir. Dilerseniz kendinize dilerseniz yakınlarınıza alabileceğiniz ürün ile konforu her an hissedebilirsiniz.

  • Cilt dostu materyaller
  • Uzun kullanım ömrü
  • Şık ve konforlu tasarım

Birkenstock Mayari BF 071061 Kadın Terlik Kalitesi

Birkenstock Mayari BF 071061 Kadın Terlik Kalitesi

Tasarımıyla birlikte cilt sağlığına da önem veren eşyalar bireyler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu tarz tasarımların birçok ortamda kullanılabilmesi, ayak sağlığı için de oldukça önemlidir. Modellerin tasarımı sırasında kişinin konforunun artırılması hedeflenir. Birkenstock’un parmak ayırıcı, ayarlanabilir kemere sahip bir sandaleti oldukça geniş bir kitlenin beğenisini kazanır. Ürün moda bilincine sahip kadınlara gün içerisinde zarif bir şekilde eşlik eder. Zarif görünümünün yanı sıra gelişmiş işlevi sayesinde modeller kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. Birkenstock kadın terlik Mayari tabanı, attığınız adımlar nedeniyle oluşan darbenin emilmesini sağlayacak şekilde tasarlanır. Ürünün yapımında anatomik olarak şekillendirilmiş mantar lateks tabanlık kullanılır. Ayrıca tasarımda cilt dostu ve dayanıklı sentetik malzeme Birko-Flor tercih edilir. Birkenstock Mayari BF 071061 kadın terlik kahve kullananlar gibi modelin şık görünümü ve taban konforundan faydalanabilirsiniz.

Birkenstock Mayari BF 071061 Kadın Terlik Yorumları

Birkenstock Mayari BF 071061 Kadın Terlik Yorumları

Geniş kullanım alanına sahip Birkenstock Mayari Bf 071061 kadın terlik kahve tonları birçok jenerasyonun dikkat çekebilir. Kendiniz ve yakınlarınız için satın alacağınız eşyaların tarzı önemlidir. Satın alacağınız ürünlerin kalitesinden ve kullanım ömrümden de memnun kalmanız gerekir. Bu ürüne sahip olmadan önce kalitesinden emin olmak için Birkenstock Mayari Bf 071061 kadın terlik kahve yorum ve değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Bu tarz araştırmalar markanın bünyesinde yer alan yüzlerce aksesuar arasından seçim yapmanızı kolaştırabilir. Aynı zamanda Birkenstock Mayari modelinin uzun kullanım ömrüne sahip olması tercih edilmesinde çok büyük bir etkendir. Her an her yerde, birçok kombinde konforunuza zarafet katan model ile gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra Birkenstock Mayari BF 071061 kadın terlik kahve fiyat bakımından makul olmasından faydalanarak birden fazla ürün satın alarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Birkenstock Mayari BF 071061 Kadın Terlik Fiyatları

Birkenstock Mayari BF 071061 Kadın Terlik Fiyatları

Günlük yaşamınızda rahat hareket etmenizi sağlayan kadın Birkenstock terlik modeli sunduğu geniş beden aralığı ile kendinize uygun seçeneği bulmanıza yardımcı olur. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz ürünün kaliteli yapısı sayesinde kullanırken de tasarruf edebilirsiniz. Birkenstock Mayari BF 071061 kadın terlik kahve satın al seçeneğini değerlendirmeden önce sandaleti ne sıklıkla kullandığınızı göz önünde bulundurabilirsiniz. Seyahatlerde, tatilde, evinizde veya köpeğinizi yürüyüşe çıkarırken kullanabileceğiniz modelin şık tasarımından faydalanarak buluşmalarınızda da kullanabilirsiniz. Özellikle yaz dönemlerinde havanın sıcak olması ince kumaşlar ve nefes alan eşyalar tercih etmenize sebep olabilir. Böyle havalarda ayaklarınızın terlemesinin önüne geçecek Mayari sandalet modelini değerlendirebilirsiniz. Şık kadın terlikleri arasında sıkça tercih edilen ürünü birçok farklı şekilde kombinleyebilirsiniz. Trendyol’dan alacağınız bu modelin tabanı ve topuğu destekleyen tasarımı sayesinde rahat hareket edebilirsiniz.