Birkenstock Aşçı Terliği Süperbirki 68011

3.299 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 38
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Birkenstock Aşçı Terliği Süperbirki 68011

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ortoplus Ayakkabı Satıcı Ünvanı: ENGİN DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3001090094600014 Vergi Kimlik Numarası: 2810060629
    Bu ürün Ortoplus Ayakkabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tabanlığı çıkabilen yıkanabilir aşçı terliği. İç tabanlık sayesinde basınç noktaları eşit olarak tüm tabana yayılır ve ayağın bio mekanik hareketleri doğal olarak desteklenir. Uzun süre ayakta kalmamıza yardımcı olur. Baskı altında kalmış ayak başparmaklarının arasını açarak doğal hareketlerini sağlar. Özellikle yükseltilmiş topuk kısmı ve rahatlıkla temizlenebilir olması nedeni ile asıl kullanımı Hastane, Gıda, Teknoloji ve Bahçe ile ilgili ortamlardır. Kayganlığa karşı özellikte taban yapısı vardır. Yayvan ve anatomik yapısı nedeni ile rahat duruş ve yürüyüş sağlar. Asit ve yağlara karşı dayanıklıdır. mantardan çıkarılabilir ortopedik tabanlığı 30°c' ye kadar yıkanabilir. Tabanlık çıktıktan sonra terlik 80°c' ye kadar yıkanabilir. Çevreye saygılı biçimde kimyasal sertleştiriciler konulmadan FCKW olmadan üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği 1

Yıkama Talimatları

  • type4
Geri Bildirim Ver

Birkenstock Aşçı Terliği Süperbirki 68011-SY7

Sürekli olarak ayakta durmak zorunda olanların dikkatli olması gerekir. Hem ayak hem bacak ağrıları bu kişiler için gayet normaldir. Ancak doğru seçilecek ayakkabı ve terlikler sayesinde bu durumdan kurtulmak mümkün olabilir. Yemek pişirme uzmanı olan aşçılar da bu kişiler arasında yer alır. Çalıştıkları mutfakta sürekli olarak ayakta kalmak durumunda olan aşçılar bir de alan içerisinde hareket halindedir. Birkenstock aşçı terliği rahat ve kullanışlı yapısıyla özgürce hareket etmenize yardımcı olur.

 
  • Rahat ve kullanışlı
  • Kaymaz, yıpranmaz EVA taban
  • Uzun süre kullanıma uygun

Birkenstock Aşçı Terliği Özelliği

Birkenstock Aşçı Terliği Özelliği

Üstün Alman teknolojisiyle üretilmiş olan bu markanın süperbirki modeli rahatlığı arayan profesyonellerin ilk tercihleri arasındadır. Uzun süre giyilmesi durumunda rahatsızlık vermeyecek ürünler arasında yer alan terlikler değişik renklerle sunulur. Ürün aynı zamanda hijyenik sınıfında yer alır. Kir ve leke tutmayan kaliteli yapısı ile son dönemlerin en çok tercih edilen ürün grubu arasında yer almayı başarmıştır. Tıp alanı dışında hijyenin öne çıktığı büyük mutfaklarda çalışan personelin tercihi bu terliklerden yana olmaktadır. Birkenstock aşçı terliği süperbirki özellikleri sayesinde uzun süre ayakta kalanların rahatını sağlamak ile beraber temizliğiyle de öne çıkar. Kaliteli plastik malzemelerden üretilmiş olan bu ürün, ayağın şekline göre kendiliğinden biçimlenir. Birkenstock aşçı terliği tabanı kolay temizlenir olması ve leke kir tutmayan yapısıyla kullanıcıların ilgi odağı haline gelmiştir. Kullanan profesyonel meslek gruplarının tercihi olarak görülen kapalı terliklerin kullanımı genel olarak koku yapar düşüncesi vardır. Ancak Birkenstock ürünlerinde bu durumla karşılaşılmaz. Üretiminde kullanılan poliüretan maddesi ile beraber ürün, özel olarak hazırlanmıştır.

 

Birkenstock Aşçı Terliği Kullanımı ve Yorumları

Birkenstock Aşçı Terliği Kullanımı ve Yorumları

Uzun süreli kullanımlarda ayakları rahat ettiren bu ürün EVA taban olarak adlandırılan bir modelde üretilmiştir. Bu sayede sessiz adımlar atmanız mümkün olmaktadır. Bulunduğunuz ortamın zemininde yer alan nem, su, yağ gibi kaygan maddelere karşı maksimum tutunma özelliği gösterir. Birkenstock aşçı terliği süperbirki yorumları ve değerlendirmeleri sayfada yer almaktadır. Bu ürünü almış ve kullanıyor olan farklı meslek grubu mensupları sunduğu özel konfor alanı nedeniyle oldukça memnun olduklarını ifade etmektedir. Bu modelin rahatlıkla temizleniyor olması ve temiz kalması da kullanıcıların tercih sebeplerinden sadece birisi olarak sayılabilir. Sürekli olarak yoğun tempoda çalışıp bu ürünü tercih eden kullanıcılar ise yaptıkları yorumlarda ürünün koku yapmadığını belirtmektedir. Almanya üretimi olan Birkenstock markası tarafından sunulan terlikler özellikli ve nitelikli ürünlerdir. Uzun yıllar kullanılabilecek kaliteli yapısı sayesinde yıpranma payları oldukça düşüktür.

 

Birkenstock Aşçı Terliği Fiyatı

Birkenstock Aşçı Terliği Fiyatı

Kalitesi ve rahatlığıyla öne çıkan Birkenstock aşçı terliği, uygun fiyat seçenekleri ile karşınıza çıkabilir. Benzer ürünler arasında kalitesi kıyaslandığında nitelikli yapısı ile öne çıkan bu ürün, kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi görmektedir. Regüler kalıp olarak yapılan terlikler, bütün halde poliüretan malzemeden oluşmaktadır. Bu nedenle, yırtılma ve kopmaların önüne rahatlıkla geçilebilmektedir. Hijyenik ortamlarda uzun süre bulunması gereken kişilerin özellikle tercih ettikleri bu ürünler, piyasa genelinde uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Birkenstock aşçı terliği fiyat detaylarına kolayca ulaşabilir ve değerlendirebilirsiniz. Ayaklarda koku ve nemlenme yapmayan üstün teknoloji ürünü bu terlikler, profesyonel meslek alanlarına hitap etmektedir. Farklı model ve türde terliklerin de üretildiği Birkenstock markasında kapalı terlik modeli olarak bilinen ürüne hemen ulaşabilirsiniz. Birkenstock markasına ait bu terlik modelini satın almak isterseniz hemen Trendyol'dan hızlı ve kolay bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.