BİRHOME Lüx Colber Masa Örtüsü Seti 12 Kişilik Colber (krem)

349,90 TL
Beden: 160x220
160x220
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BİRHOME Lüx Colber Masa Örtüsü Seti 12 Kişilik Colber (krem)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİRHOME Satıcı Ünvanı: YUNUS ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2402852171200001 Vergi Kimlik Numarası: 2450484081
    Bu ürün BİRHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masa örtüsü mutfağın ana dekarasyonlarından biridir. hafta içi ve tatil günlerinde yemek masasını kolayca dekore edecek ve sevdikleriniz için gerçek bir hediye olacaktır.Özel iplik ve desen tasarımı ile masanıza renk katacaktır.Ürünün ana özellikleri:doğal dokulu özel ipliklerden üretilmiştir.Renk solması ve ağırma gibi sorun çıkarmaz.Yıkama talimatı:maximum 40derecede yıkayınız.Çamaşır suyu,leke sökücü vb. kimyasallar kullanmayınız.Islak bekletmeyiniz.Yıkama esnasında koyu renkleri mümkün oluğunca ayrı tutunuz.Leke ve kir tutmaz dertsiz kumaştan üretilmiştir.Paket içeriği:-Dikdörtgen masa örtüsü takımı. -Masa örtüsü 160x220 cm (1 ad.) -Runner 45x150 cm (1 ad.) -Peçete 40x40 cm (12 ad.) -İnci yüzük halkası (12 ad.)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Özellik Dertsiz
  • Şekil Dikdörtgen
  • Renk Beyaz
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği 12'li

Yıkama Talimatları

  • Type0
Geri Bildirim Ver

Birhome Lüx Colber Masa Örtüsü Seti 12 Kişilik Colber (Krem)

Masaların lekelenmemesi ve hasar almaması için kullanılan masa örtüleri arasında Birhome Lüx Colber Masa Örtüsü Seti 12 Kişilik Colber (Krem) de bulunur. Leke tutmaz özelliğini polyester kumaştan alan Birhome seti kolayca dekore edilebilen krem renktedir. Kalabalık sofraların neşesinin yanında sonrasında kalan lekeler zaman zaman can sıkabilir. Birhome’un dertsiz kumaş teknoloji sayesinde tüm endişeler ortadan kalkar. Modern tasarımlı runner setin tamamlayıcı parçası olarak yer alır. Sete dahil olan 12’li inci yüzük halkası sofraların şıklığını artırarak yemeklerinize farklı bir hava katar. Masa örtüsü takımlarınız bulunduğu odanın dekorasyonunu da etkiler. Takımın kullanışlı olması ve kolay dekore edilebilmesi için krem tercih edilir. Özenle tasarlanmış Lüx Colber Masa Örtüsü Seti 12 Kişilik Colber takımı kalabalık yemekler için hoş bir seçimdir.

  • Şık tasarım
  • Kullanışlı set
  • Leke tutmaz, kaliteli kumaş

Dertsiz Tasarıma Sahip Birhome Masa Örtüsü Seti

Dertsiz Tasarıma Sahip Birhome Masa Örtüsü Seti

Birhome Lüx Colber Masa Örtüsü Seti 12 kişilik Colber tasarımı canlılığını kaybetmeyen polyester kumaştan üretilir. Kalabalık sofraların vazgeçilmez bir parçası olan Lüx Colber masa örtüsü seti 12 kişilik tasarımı kir tutmaz kumaş özelliği sayesinde yemek boyu, kalabilecek lekeleri dert etmeden keyifli vakit geçirmenize olanak sağlar. Oldukça kolay temizlenen kumaş yapısı en fazla 40 derece olmak üzere makinede yıkamaya uygundur. Yıkandıktan sonra ıslak bekletilmemesi ve koyu renkli kumaşlar ile birlikte yıkanmaması tavsiye edilir. Çamaşır suyu veya leke çıkarıcı gibi güçlü kimyasallar kullanılmaması da tavsiyeler arasındadır. Katıksız kokulu kaliteli ipliklerden üretilmiş Birhome tasarımı belirtilen yıkama talimatları ile temizlendiğinde renk atımı yapmaz. Krem renginin getirdiği asil şıklık ile kolayca dekore edilebilen Birhome, sizin için de sevdikleriniz için de güzel bir hediye seçeneği olabilir.

Birhome Lüx Colber Masa Örtüsü Yorumları

Birhome Lüx Colber Masa Örtüsü Yorumları

Özel günlerde her şeyin özel olması istenir. Yemeklerin tadını güzel bir şekilde çıkarmak için yemekler kadar masa hazırlığına da aynı özen gösterilir. Dekor sürecinde farklı seçenekleri göz önünde bulundurmak için fikir alışverişleri yapılabilir. Paylaşıma açık Birhome ürün yorumlarından da aynı amaç doğrultusunda yararlabilirsiniz. Sofralarınıza şıklık katacak Birhome masa örtüsü seti 12 kişilik takımın müşteriler tarafından yazılan yorumlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Birbirinden farklı dekor fikirleri için yorumlardan yararlanabilirsiniz. Yemek takımı değerlendirme yorumlarına bakarak merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz. Birbirinden farklı kullanım şekillerine dair ipuçları yakalar ve sofralarınıza renk katacak ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. BİRHOME Lüx Colber Masa Örtüsü Seti 12 kişilik Colber (krem) yorum paylaşımları sayesinde hayalinizdeki masaya size uygun bir şekilde hazırlanmak için ürün yorumlarını inceleyebilir, sevdiklerinizle beraber güzel sofraların keyfini çıkarabilirsiniz.

Birhome Masa Örtüsü Fiyatları

Birhome Masa Örtüsü Fiyatları

Kalabalık sofralarınız için kullanabileceğiniz Birhome 12 kişilik masa örtüsü seti son kalite kumaş teknolojisi ile üretilir. Dertsiz kumaş özelliği sayesinde oldukça rağbet görür. Tam bir fiyat performans ürünü olan set, şık sofralar için vazgeçilmez bir seçenek haline gelir. Krem renginin getirdiği sade şıklığı sayesinde birden çok konsepte uydurabileceğiniz Birhome seti uygun fiyatlarla size sunulur. Birhome Lüx Colber Masa Örtüsü Seti 12 kişilik Colber (krem) fiyatlandırması ürün kalitesi ile doğru orantıda belirlenir. Setin içinde 160x220 cm ölçülerinde bir adet dikdörtgen masa örtüsü, bir adet 45x150 cm ölçülerinde runner, 12 adet 40x40 cm peçete ve 12 adet inci yüzük halkası bulunur. Oldukça kullanışlı bir set olan Birhome takımına Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Güzel anılarınızın çoğalacağı sofralara en güzel şekilde hazırlanmak için Birhome’u tercih edebilir, mutlu günlerde kullanabilirsiniz.