3
Oto Cam kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Birben Ön Cam Dış Panel Mühür Fitili Araç Ön Kaput Su Engelleyici Fitil

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Birben Ön Cam Dış Panel Mühür Fitili Araç Ön Kaput Su Engelleyici Fitil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Birben Satıcı Ünvanı: ASIM BİRBEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1770363352
    Bu ürün Birben tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç Dış Cam Silecek Altı Plastik Panel Arası Su Engelleyici FitilAracınızın Plastik Ve Cam Arası Su Engelleme Özelliğine SahiptirStoktan Hızlı GönderimAynı Gün Ücretsiz Kargo İmkanıKoşulsuz Şartsız İade İmkanı
Geri Bildirim Ver

Birben Ön Cam Dış Panel Mühür Fitili Araç Ön Kaput Su Engelleyici Fitil

Birben markası arabalarla ilgili bazı parçalar üretir ve satar. Markanın ürün yelpazesi arasında bulunan su engelleyici fitil, arabanın ön camına dışarıdan takılır. Başlıca kullanım amacı ise aracınızın su almasını engellemektir. Aynı zamanda bu ürünü toz girişini engellemek için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Araba oldukça pahalı olan bir eşyadır. Bu nedenle herkes kullandığı aracı mümkün olduğunca korumak ve aracın ömrünü uzatmak ister. Aracın ön paneli, korunması gereken bölgelerin başında gelir. Bu konuda araç sahibi olan herkes önceden önlem almak ister. Birben ön cam dış panel mühür fitili araç ön kaput istenilen bu önlemi maksimum seviyede sizin için sağlar. Birben markasının bu ürünü araca geçmeli olarak takılarak ihtiyaç duyulursa silikonla güçlendirilebilir.

  • Dayanıklı üretim malzemesi
  • 2 metre uzunluk
  • Her araca %99 uygunluk

Birben Ön Cam Araç Ön Kaput Su Engelleyici Fitil Özellikleri

Birben Ön Cam Araç Ön Kaput Su Engelleyici Fitil Özellikleri

Birben markasının ürünü, arabaların ön camına pratik bir şekilde takılan plastik geçmeli fitildir. Siyah silikon yardımıyla yapıştırma işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürün basit gibi gözükse de, sizi ekstra işten korur. Yorgun geçen günlerin arasında bir de aracın ön camından içeri giren suyun size ekstra bir iş çıkarmasını istemezsiniz. Kötü hava koşullarına karşı, bu ürünle önlem alarak, uzun vadede arabanızı koruyabilirsiniz. Bu fitil aracınızı yağmurlu günlerde ıslanmaktan korumak için güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Oldukça kolay bir şekilde takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra hemen aracınızın ön camına takabilirsiniz. Ön cam dış panel mühür fitili aracınızın içini ıslanmaktan koruyan bir üründür. Birçok arabanın ön camına uyum sağlayan özelliği sayesinde de gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Birben Ön Cam Dış Panel Mühür Fitili Ön Kaput Yorumları

Birben Ön Cam Dış Panel Mühür Fitili Ön Kaput Yorumları

İşlevsel özelliğiyle avantaj sağlayan bu ürün, yağış sırasında ya da aracınızı yıkatırken koruma sağlar. Herkes için arabası değerlidir ve bir zarar gelsin istemez. Ön cama takılan bu aparat, uzun vadede arabanızı koruma amacıyla tasarlanır. Arabasına önem veren insanlar için tasarlanan bir üründür. Ön cama kolayca takılması da, yardım almadan ürünün takılabilmesini mümkün kılar. Fitil geçmeli bir şekilde kullanılır. Bunun yanı sıra bu ürün oldukça uzun ömürlüdür. Ürünün siyah renkte olması nedeniyle arabanızın dış görünümü bozulmaz. Sağladığı bütünlük de şıklık yaratır. Birben ön cam dış panel mühür fitili araç ön kaput yorumları genel olarak araç sahibi olup da ürünü kullanan insanlar tarafından yapılır. Sizler de bu ürünü daha önce arabası için satın alan insanlar tarafından yapılan yorumları okuyabilirsiniz. Bu sayede onların öneri ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Birben Ön Cam Dış Panel Mühür Fitili Araç Ön Kaput Fiyatı

Birben Ön Cam Dış Panel Mühür Fitili Araç Ön Kaput Fiyatı

Birben su engelleyicinin oldukça pratik bir şekilde takılıyor olması, tercih edilmesini sağlayan bir özelliktir. Modelin sahip olduğu renk, arabanıza takıldığında belli olmasını önler. Bu ön cam fitili elinize geçtiği gün, hemen aracınıza takabilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlandırması sayesinde, aracı için kullanmak isteyen herkes bu ürüne kolay bir şekilde ulaşabilir. Ürün su engelleyici özelliğinin yanı sıra, aracınızı tozdan da korur. Birben ön cam dış panel mühür fitili araç ön kaput fiyatı bu ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Araçlarınız için kullanabileceğiniz bu aparatın tüm kaliteli özellikleri düşünüldüğü zaman, oldukça uygun bir fiyat aralığında olduğu görülür. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için Trendyol’u ziyaret edebilir ve aynı zamanda uygun fiyat avantajları sayesinde satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.