Bioxcin Siyah Sarımsak Şampuanı 300 Ml | Güçsüz Saçlar

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
2.000 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
2.600 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioxcin Siyah Sarımsak Şampuanı 300 Ml | Güçsüz Saçlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Saç dökülmesine ve yıpranmış saçlara karşı bakım sağlar. Ürün Faydası Bioxcin Siyah Sarımsak Şampuan içeriğinde bulunan %100 siyah sarımsak ekstresi zengin aktifler birden fazla etki yaparak saç için komple bakım sağlar, saça hacim, canlılık ve parlaklık katar. Sles / Sls içermeyen formülü ile daha yumuşak bir temizleyici bakım sağlar. Siyah sarımsak ve Biocomplex B11 içeriği ile saç dökülmesini önler, saça hacim, canlılık ve parlaklık katar. Aktif Peptiler ile saçların daha kalın ve gür görünümlü olmasını sağlar. - İçeriğinde flavonoidler,vitaminler ve mineraller bulunmaktadır. - Vitaminler (A, B1, B2, B5, B9 ): Saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olur. - Mineraller ( Bakır, Çinko, Demir, Kalsiyum ): Saçları besler. - Flavonoidler ( Kemferol, Apigenin, Mirisetin ): Saç tellerini hasarlardan korur. - Doymamış Yağ Asitleri ( Omega-6, Omega-9 ): Saç dökülmesine karşı etkilidir. Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, saç bakımında kullanılır
  • saçta oluşan karışıklığı açmayı sunar ve aynı zamanda saç yüzeyinin en hasarlı alanlarına hedeflenmiş onarım sağlar. Niasinamid kullanımı, dermal kısım üzerinde hem bağ dokusu hem de jel matriksi bileşenleri açısından olumlu etkilere sahiptir. Sarmaşık Ekstresi saçın sağlıklı uzamasına da yardımcı olmaktadır. Bal, deri için anti-bakteriyel, anti-fungal ve cilt besleyici özelliklere sahiptir. Aynı zamanda, balın anti-inflamatuvar ve prebiyotik fonksiyonları ile ilgili çalışmalar da mevcuttur. Kullanım Şekli Saçlar ılık suyla ıslatılır. Bir miktar şampuan saçlı deriye 2-3 dakika hafifçe masaj yapılarak ve köpürtülerek uygulanır. Saçlar ılık su ile durulanır ve bu işlem bir kez daha tekrarlanır. Sık kullanıma uygundur. Gözlerle teması halinde durulayınız. Uyarılar Gözlerle teması halinde durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 0-199 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuanı 300 ml

Bioxcin siyah sarımsaklı şampuanı 300 ml, ürün içerisinde saç dökülmesini engelleyen siyah sarımsak ile beraber Biocomplex B11 bitkisel ekstresi yer almaktadır. Bu maddeler, saça hacim, canlılık ve parlaklık katar. Sarmaşık ekstresi saçların sağlıklı uzamasına katkıda bulunur. Saç tellerini güçlendiren ve onaran şampuan saça canlılık ve ışıltı kazandırır.

 
  • Güçlendirici ve onarıcı
  • Yeni saç oluşumunu destekleyici
  • Sarımsak özlü

Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan Özellikleri

Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan Özellikleri

Bioxcin siyah sarımsaklı şampuanın içinde saçı besleyip saç dökülmesini önleyen pek çok yardımcı madde vardır. Bunların başında vitamin ve mineraller gelir. İçindeki A, B1, B2, B5, B9 vitaminleri, saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olur. Mineraller sınıfına giren bakır, çinko, demir, kalsiyum ise saçları besler. Saç kayıplarının azalmasını ve saç dökülmesinde ciddi oranda azalmaları sağlayan bu ürün, saç tellerini de oluşabilecek hasarlardan korumaktadır. İçeriğinde barındırdığı Omega-6, Omega-9 ve doymamış yağ asitleri bu anlamda destekleyici özellikler sunar. Markanın en etkili ve özel formülü çerçevesinde üretilen ürün, siyah sarımsak ekstresi şampuanı çerçevesinde tasarlanmıştır. Bu içerik sayesinde marka kullanıcılarında saç dökülmelerine karşı koruyucu etki sunmaktadır. Aynı zamanda kullanıcıların saçlarına canlılık ve ışıltı katan bu ürün, saçların onarılmasında etkin rol oynamaktadır. Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan saçların sağlıklı büyümesine destek olur. Bu durum 6 aylık düzenli kullanımda yeni saç oluşumuna katkı sağlar.

 

Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan Kullanımı

Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan Kullanımı

Bioxcin dökülme sarımsaklı şampuan, tıpkı diğer şampuanlar gibi ıslak saça sürülerek ve köpürtülerek yıkanır. Ancak etkisinin daha fazla olması için ılık su ile saçlar ıslatılır. Bir miktar şampuan saça hafifçe masaj yaparak 2- 3 dakika boyunca saçın kökü ve deriye iyice nüfuz ettirilir. Daha sonra köpürtülür ve durulanır. Aynı işlem bir kez daha uygulanır. Her banyoda 2 kez bu yöntem uygulanması etkiyi arttırır. Haftada kaç kez kullanılacağı kişisel tercihe bağlıdır. Sık kullanım için uygundur. Bioxcin siyah sarımsaklı şampuanı yorumları sayfasından incelenebilir. Sonucu ilk kullanımdan itibaren gözle görülür biçimde aldıklarını belirten kullanıcılar bulunmaktadır. Parfümden kaynaklı alerjenleri içermediği için kullanıcılar hiçbir alerjen sorunu ile karşılaşmaz. Hipoalerjeniktir. Bio-activ peptitler, saçların daha kalın ve gür görünümlü olmasını sağlar. Hassas saçlı derinin kullanımına uygundur. Saç ekimi gibi uygulamalar sonrası da rahatlıkla kullanılabilir. Düzenli kullanıma bağlı olarak 6 aylık süre içerisinde saç dökülmelerine bağlı olarak gelişen saç kayıplarında ciddi oranda azalmalar oluşacağı klinik testler ile kanıtlanmıştır.

 

Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan Fiyatı ve Yorumları

Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan Fiyatı ve Yorumları

Ürün üretiminden sonra gerçekleştirilen klinik testler İtalya Pavia Üniversite laboratuvarlarında gerçekleşmiştir. Burada belirli katılımcılar eşliğinde yapılan test işlemlerinde saç dökülmelerinde 6. aydan sonra ortalama olarak %86 oranında azalmalar saptanmıştır. Buradaki sonuçlar ürünün saç kökleri üzerinde besleyici etkisi olduğunu kanıtlamaktadır. Yapılan tüm testler gönüllü katılımcılar eşliğinde gerçekleştirilmiştir. Zengin aktifler içeren Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan, %100 oranında siyah sarımsak barındırmaktadır. Saçları kökten uca besleyen bu özel formül ile üretilen şampuan ile beraber bitkisel serum desteği sağlandığında tek kullanımda daha başarılı sonuçlar saptanmıştır. Marka, ürünü kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine göre ürettiğinden tam anlamı ile performans ürünü olduğu ifade edilebilir. Bioxcin siyah sarımsaklı şampuanı fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer alır. Hızlı ve pratik bir şekilde ürün yorumları, özellikleri ve fiyatlarını görüntüleyebilir, bu ürüne tek tıkla sahip olabilirsiniz.