1
KadınŞampuan kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Bioxcin Forte Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı 300 ml - 3 Al 2 Öde

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioxcin Forte Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı 300 ml - 3 Al 2 Öde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECZARAFİ Satıcı Ünvanı: ALİ KÜTÜKTE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070120818
    Bu ürün ECZARAFİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioxcin Forte Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı 300 ml - 3 AL 2 ÖDE Bioxcin Forte Şampuan, yoğunlaştırılmış formülü sayesinde karşı bakım sağlarken saçları güçlendirmeye yardımcı olur.İçeriğinde bulunan yoğunlaştırılmış vitaminler ve mineraller sayesinde saç ve saçlı deriyi besleyip saçların daha güçlendirir.Procyanidin ise saçları besleyip daha canlı ve sağlıklı olmasını sağlar. karşı bakım sağlamaya yardımcı olur. Uygun Saç Tipi:Tüm saç tipleri. Kullanım Şekli:Islak saça hafifçe masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın.Her yıkamada kullanıma yönelik geliştirilmiştir.Saç dökülmesine yönelik etkin sonuçlar elde etmek için düzenli kullanımı önerilir.Daha etkili bir sonuç için BIOXCIN FORTE SERUM ile beraber kullanılması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 500-999 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bioxcin 8697432096095 3x300ml Forte Şampuan Tüm Saç Tipleri İçin

Sık yaşanan problemlerden olan saç dökülmesi, birçok kişinin ortak sorunudur. Buna yönelik olarak bazı ürünler geliştirilir. Bu seçenekler arasındaki Bioxcin markası da kaliteli içeriğe sahip ürünleriyle kullanıcıların yoğun talebini karşılar. Bioxcin Forte 3×300 ml yoğun saç dökülmesi şampuanı, hem kadın hem de erkeklere hitap eder. Tüm saç tiplerine uygun olan ürün, bitkisel içeriğe sahiptir. Bu da kullanıcıların gönül rahatlığıyla ürünü tercih etmesini sağlar. Ayrıca dermatolojik olarak test edilen şampuanın etkisi, klinik olarak onaylanmıştır. Uzmanların da tavsiye ettiği bu ürünü, saç dökülmesinin haricînde sağlıklı uzama için de kullanabilirsiniz. Ürünün olumlu etkilerinin yanı sıra 2 şampuan fiyatına 3 ürün almanız da bu seçeneği daha cazip kılar.

  • 3 adet 300 ml ürün içerir.
  • Orijinalliği QR kod ile kontrol edilebilir.
  • Yoğunlaştırılmış formüle sahiptir.

Bioxin Forte Saç Dökülmesi Şampuanının İçeriği Nasıldır?

Bioxin Forte Saç Dökülmesi Şampuanının İçeriği Nasıldır?

Bioxcin Forte 3×300 ml yoğun saç dökülmesi şampuanında procyanidin ve biocomplex b11 bulunur. Bunlar da saç hücrelerinin büyümesinde etkilidir. Bitki ekstreleri saçın güçlenip beslenmesini sağlar. Bu ekstreler arasında at kuyruğu, civan perçemi, alman papatyası, keçiboynuzu ve ısırgan otu yer alır. Bahsedilen bitkiler, vitamin ve mineral bakımından oldukça zengindir. Üründe saç tellerinin güçlenmesini sağlayan A, B1, B2, B5 ve B9 vitaminleri bulunur. Bakır, çinko, demir, ve kalsiyum da saçı besler. Şampuanın yoğun etkili formülü sayesinde saç folikülleri desteklenir ve dökülme ciddi oranda azalır. Lipozom teknolojisi ise üründen daha hızlı etki almanızı mümkün kılar. Saç tellerini hasardan koruyan flavonoidlerin yanı sıra Omega-6 ve 9 da saç dökülmesinde etkilidir. Ayrıca şampuanın içerisindeki bal da saç derisini besler ve nemini korumasını sağlar.

Bioxin 3x300 ml Tüm Saç Tiplerine Uygun Şampuanın Faydaları Nelerdir?

Bioxin 3x300 ml Tüm Saç Tiplerine Uygun Şampuanın Faydaları Nelerdir?

Bioxcin Forte 3×300 ml tüm saç tiplerine uygun yoğun saç dökülmesi şampuanı, saçı birçok açıdan destekler. Her saça uygun olması, geniş bir kitlenin ürünü tercih etmesini mümkün kılar. İçerisindeki bitkisel özler, saç dökülmesini engeller ve saçı güçlendirir. Lipozom teknolojisi, bu etkiyi hızlı şekilde görmenizi sağlar. Yoğun saç dökülmesi yaşayan kişiler için ideal olan bu şampuan, doğal içeriği sayesinde alerjik durumlara sebep olmaz. Bu durum, ürünü hassas saç derisine sahip kişilerin de kullanmasını mümkün kılar. Saç ekimi sonrasında dahi kullanılabilen şampuanın pH değeri, saç ve ciltle uyumludur. Bu da dengeyi bozmadan saçın ve saç derisinin daha sağlıklı olmasını sağlar. Sizler de ürünü kullanan kişilerin deneyimlerine göz atarak şampuanın etkisini öğrenebilirsiniz. Bunun için Bioxcin Forte 3×300 ml yoğun saç dökülmesi şampuanı yorumlarını okumanız yeterlidir.

Bioxin Yoğun Saç Dökülmesi Şampuanı Nasıl Kullanılır?

Bioxin Yoğun Saç Dökülmesi Şampuanı Nasıl Kullanılır?

Bioxcin Forte yoğun saç dökülmesine karşı şampuanı, ıslak saça masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Ürünü uyguladıktan sonra 1-2 dakika kadar durulamadan önce bekletmenizde fayda vardır. Bu sayede şampuan, etkisini daha iyi şekilde gösterebilir. Ardından bol suyla saçı arındırabilirsiniz. Göze temas ettiğinde bölgeyi iyice durulamanız gerekir. Günlük olarak kullanabileceğiniz şampuandan etkili sonuçlar almak için bu serinin serumunu da kullanabilirsiniz. İkisinin 6 ay boyunca düzenli olarak kullanılması hâlinde saç dökülmesinin %93 oranında azaldığı fark edilmiştir. Bu ciddi azalma birçok kullanıcının seruma da yönelmesini sağlar. Sizler de Bioxcin Forte 3×300 ml yoğun saç dökülmesi şampuanı fiyatı için Trendyol web sitesine girebilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamadan da fiyatı öğrenip ürüne sahip olmanız mümkündür. Bu sayede 3 paketi de bitirdikten sonra ürünün etkisini net olarak görebilirsiniz. Dönemsel şikayetleriniz için de bu ürünü tercih edebilirsiniz.