Biotrue 300 ml Lens Solüsyonu x 3 adet

725,56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
779,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Biotrue 300 ml Lens Solüsyonu x 3 adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlu Fiyatlar Satıcı Ünvanı: BUĞLEM İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188093268300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880932683
    Bu ürün Mutlu Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİO-TRUE ® Multi - Purpess (Çok amaçlı) Solüsyon : 01 / 2022 Gelişen teknoloji gözlerimizi her geçen gün daha çok yoruyor, daha az uyku, daha çok televizyon, daha çok bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar derken, artık gözlerimizi çok zorluyoruz. Gözlerinizin nemli ve rahat kalması eskisi kadar kolay değil. Hele lens kullanıcıları için bu durum daha da fazla. Bu durum göz önüne alınarak gözlerinizin yapısından esinlenen yeni bir kontakt lens solüsyonu: Bio True Biotrue, gözle aynı şekilde çalışmak üzere, üç biyo - esinlenme buluşla formüle edilmiştir. *Sağlıklı gözyaşının pH oranına eş değerdir. * Gözde bulunan bir nemlendiriciyi kullanır. * Yararlı gözyaşı proteinlerini aktif tutar. Laboratuvar çalışmaları Bio True%27 nun lensleri 20 saate kadar nemli tutmaya yardım ettiğini göstermiştir. Çok amaçlı bir dezenfeksiyon çözeltisidir. Kontakt lenslerinizin temizleme, durulama, nemlendirme ve saklanmasında kullanılan çok amaçlı bir solüsyondur. Ayrıca yumuşak kontakt lenslerin günlük bakımı için ihtiyacınız olan nemlendirmeyi de sağlar. Gün boyu süren rahatlık
  • temizler, durular, dezenfekte eder, ıslatır ve korur. Protein artıklarını uzaklaştırır. İçeriği: Hialüronan,sulfobetain, poloksamin, borik asit, sodyum borat, edetat disodyum, sodyumklorid içerir. %0,00013 poliaminopropil biguanid ve %0,0001 poliquaternium danoluşan çift yönlü dezenfeksiyon sistemi ile temizleme yapar. Bütün ürünlerimiz BAUSCH + LOMB firmasından temin edilmektedir. Açılmamış kutusunda adınıza kesilmiş faturayla birlikte, ekstra koli ile güvenli paketleme yapılarak, ücretsiz kargo edilir.
Geri Bildirim Ver