2
Köpek Tarağı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Biotech Köpek Kedi Saç Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama

59,19 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
68,20 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Biotech Köpek Kedi Saç Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuz Al Satıcı Ünvanı: UCUZAL KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883110859200001 Vergi Kimlik Numarası: 8831108592
    Bu ürün Ucuz Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köpek Kedi Saç Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama
Geri Bildirim Ver

Biotech Köpek Kedi Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Sizlerle

Hem sizin için hem de kedi veya köpeğinizin rahat etmesi adına doğru fırça araçlarını seçmek önemlidir. Doğru ekipman, fırçalamanın sorunsuz geçmesini sağlayacak ve bunun olumlu bir deneyim olmasını yardımcı olacaktır. Bakım her insan için gerekli ve rahatlama yaşattığı için hayvanlar içinde öyledir. İşin düzen, sağlık ve pratiklik kısmında en doğru ürünü bulmak önemlidir. Mutlu ve sağlıklı bir kedi veya köpeğe sahip olmanın önemli bir parçasıdır. Eğer bir ev hayvanına sahipseniz bunlardan en çok tercih edileni kedi ve köpeklerdir. Bakımı da en az onu sahiplenmek kadar önem arz eder. En iyi kedi ve köpek fırçasını ararken, kedinizin veya köpeğinizin tüy ve kürkünü göz önünde bulundurun.

  • Kaliteli
  • Pratik
  • Ergonomik

Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama Özellikleri

Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama Özellikleri

Bu yapışkanlı tarama özelliği sayesinde kediler için oldukça keyifli bir rahatlama söz konusudur. Sık sık kullanılmasına gerek duyulmadan her kullanımda etkili sonuç elde edebilirsiniz. Kedi tüy toplama eldiveni, kedinizin ve köpeğinizin dökülmüş tüylerini toplamak için çok kullanışlı bir gereçtir. Eldivenin avuç içinde hafif dişli bir yüzeyi vardır ve kopmuş tüyleri de köpeğinizden rahatlıkla almanızı sağlar. Eldiveni takıp ve köpeğinizi sevmeye başladığınızda elinize bu eldiveni geçirerek hem rahatlama ihtiyacı giderilmiş olacak hem de temizleme işlemi rahatlıkla tamamlanmış olacaktır. Her türlü fazla tüy ve tozdan arınıp pırıl pırıl bir kürke sahip olacaktır. Kedi ve köpeğinizin tüylerini, kedi köpek tüy toplayıcı eldiven ile toplamak hem keyifli hem pratiktir. Kullanımı ise oldukça basittir.

Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama Yorumları

Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama Yorumları

Köpeğinizin tüylü bir ceketi varsa, daha sert bir kıl aramanız gerekir. Düzenli bakım rutininizin bir parçası olarak kullanın. Bazı sahipler bir başka fırçaya ihtiyaç duyarken, diğerleri karmaşık ve çözülmesi zor düğümleri çözmek için başka bir şeye ihtiyaç duyacaktır. Kedi tüyü toplayıcı eldiven, kısa tüylerde kullanılabilir ancak köpeğinizin cildini çizmemek için ekstra özen gösterilmelidir. Genellikle yapışkan ve pratik olduğundan hem sizin elinize zarar vermez hem de kediniz için oldukça güvenlidir. Başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz. Ayrıca uzun kürklere de dikkat etmelisiniz, karmaşık tüyler sizi zora sokabilir. Daha yavaş ve masa etkili olduğundan kedi tüy temizleme eldiveni rahatlıkla tercih edilebilir. Köpek kedi saç tüy toplama temizleme eldiveni yapışkanlı tarama yorum ve değerlendirmeler ile ürün hakkında sizi daha ileriye taşıyacaktır.

Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama Fiyatları

Tüy Toplama Temizleme Eldiveni Yapışkanlı Tarama Fiyatları

Köpek kedi saç tüy toplama temizleme eldiveni yapışkanlı tarama yüksek kalitede memnun edici bir üründür. Elbette ki kedinizin veya köpeğinizin tüylerinin yapısına göre bir uzman yardımı almak önemlidir. Size en uygun ürünü sunacaktır. Kıllar genellikle açılı bir yapıdadır veya cilde zarar gelmesini önlemek için koruyucu çıkıntılara sahiptir. Bu sebepten daha keskin fırçalara oranla ele geçirilmiş bir tüy toplayıcının farkı anlaşılacaktır. Kolayca yanınıza taşıyabileceğiniz boyutlarda ve temizlenme kısmında ise oldukça pratiktir. Birçok yönden kedi köpek tüy toplama eldiveni avantajlıdır. Siz de kedi köpek tüy toplama eldiveni satın almak isterseniz Trendyol'a göz atabilirsiniz. Köpek kedi saç tüy toplama temizleme eldiveni yapışkanlı tarama satın al işlemi, ürünün avantajlı fiyatlarından ve size özel fırsatlarından yararlanmak için sayfamıza göz atabilirsiniz.