Biostar Tb360-btc Pro Ver.6x 8.9.nesil Lga 1151 Ddr4 2666 M.2 12li Ekran Girişi Hdmı Mining Anakart

4.995 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.500 TL

Ürün Bilgileri

Biostar Tb360-btc Pro Ver.6x 8.9.nesil Lga 1151 Ddr4 2666 M.2 12li Ekran Girişi Hdmı Mining Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DeltaBilgisayar Satıcı Ünvanı: DELTA BİLİŞİM HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062034200011 Vergi Kimlik Numarası: 2740620342
    Bu ürün DeltaBilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 yıl üretici garantili TB360-BTC PRO Ver. 6.x Socket : 1151 Supports 9th & 8th Generation Intel® Core™ Processor
  • Intel B360 single chip architecture
  • Support 2-DIMM DDR4-1866/2133/2400/2666 up to 32G maximum capacity
  • Support 12 x PCI-E 3.0 slots
  • Support M.2 (6Gb/s) Connector
  • Support HDMI Connector

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Grafik Arabirimi PCI Ex. 2.0 / 3.0
  • Soket Tipi 1151 Pin
  • Kasa Tipi ATX
  • HDMI Var
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Biostar Tb360-btc Pro Ver.6x 8.9.nesil M.2 Mining Anakart

Sanal para birimi olarak adlandırılan Kripto paralar, dijital dünyada varlığını sürdürerek fiziksel yaşama yön verebilmektedir. Bitcoin ile başlayan bu süreç daha sonrasında çeşitli kripto paraların gündeme gelmesiyle kripto paraların klasik anlamdaki para birimlerinden farklı olmasını sağlamıştır. Günümüzde büyük ölçüde öneme sahip olan bu yatırım aracı kendilerine Mining Rig adı verilen madenciler tarafından profesyonel ve donanımlı bir şekilde takip edilmektedir.Madenciler, üstün donanımlara sahip farklı teknolojik aygıtları kripto paraları takip etmek için kullanıyorlar. Onlar için hazine niteliğinde olan bu dijital para birimi, yaşanılan ülkenin kur farklarına göre insanların yatırım aracı olarak tercih ettiği ürün konumunda olmaktadır. Madencilerin, sistemi en etkin ve verimli bir şekilde takip edebilmeleri için doğru yapıya sahip anakart modelini kullanmaları gerekmektedir. Biostar tb360-btc pro anakart modeli madenciler için basit bir kripto para yönetim sistemi sunmaktadır.

  • Hibrit Grafik Kart Desteği
  • Bütçe Dostu Teknik Donanım
  • Engelsiz Madencilik Deneyimi

Biostar Tb360-btc Pro ile Zenginleştirilmiş Madencilik Uygulamaları

Biostar Tb360-btc Pro ile Zenginleştirilmiş Madencilik Uygulamaları

Dijital sektöre ait geliştirilen birçok inovatif fikirler arasında olan ve paraya bakış açısını değiştiren kripto para, alanında yer alan birçok İntel teknolojisi ile oldukça geniş kullanım alanına sahiptir. Birden fazla cihazda kripto paraların takibini yapmak isteyen madenciler, en az iki tane GPU bağlantısını kullanarak işlem hızlarını artırabilir ve kontrolü daha kolay sağlayabilirler. Yonga seti üreticisinin İntel olduğu bu ürün, İntel’e ait birçok programı çalıştırmayı kolaylaştırmaktadır. Birden fazla giriş bağlantısı gereken teknik donanımlarda mining anakartlara büyük oranda ihtiyaç duyulmaktadır. Kişisel bilgisayarından madencilik yapmak isteyenlerin genellikle tercih ettiği Biostar tb360-btc pro, sunduğu birçok avantajlı uygulamalar ile sanal para konusunda eksiklerinizi kapatacaktır. Kişisel madencilik uygulamalarından şirketlerin kripto para yönetimlerine kadar her alanda bu teknik cihazdan faydalanabilirsiniz.

Biostar Tb360-btc Pro ile Avantajlı Özellikler

Biostar Tb360-btc Pro ile Avantajlı Özellikler

Mining sistemi için kullanılan anakartlar arasında en çok tercih edilen bu model sayesinde 9. ve 8. Nesil Intel® Core işlemciye sahip madenciler işlemlerini daha kolay yürütmektedir. Intel B 360 çip setinin tüm özelliklerini cihazınızda hissedebileceğiniz Biostar ürünü ile rahatlıkla bağlantılarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 12 adet PCI-E 3.0 yuvasını desteklemesiyle birlikte kullanıma sunulan HDMI Konektörünü bağlantı özellikleri ile donatılan bu ürün, madencilik işlemlerinizde güçlü bileşenlerden faydalanmanızı sağlar. Anakart tasarım detayları arasında yer alan 12 adet grafik kart sistemini kullanarak üstün kalitede takip işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek bellek kapasitesini kullanabileceğiniz Biostar tb360-btc pro özellikleri her kripto para madenciliği işlemleri için ideal opsiyonlar oluşturmaktadır. İnovasyonun birçok alanında yenilikçi fikirler sunan bu ürün ile daha fazla para kazanma imkanına erişebilirsiniz.

Biostar Tb360-btc Pro ile Sanal Para Deneyimi Trendyol’da

Biostar Tb360-btc Pro ile Sanal Para Deneyimi Trendyol’da

Madencilik deneyiminizi iyileştirecek bu anakart ile aşırı akım ve kısa devre hasarlarını önleyebilir, kripto para işlemlerinizi sorunsuz hale getirebilirsiniz. Çift PSU desteğini bünyesinde barındırması sayesinde atlama kablolarına gerek kalmadan 24 Pin güç kaynağı konektörünü kullanabilirsiniz. Blockchain sınıf koruması teknik detayları ile tüm hakimiyetin sizde olmasını sağlayan PC sistemlerinin gelişmiş ürünü, elektrik dalgalanmalarında oluşabilecek hasar ve tahribi önlemektedir. Böylece sistemde sürekli olarak aktif kalmanızı sağlar. TB360-BTC PRO, kolay kurulum ve daha fazla para tasarrufu sağlaması ile yüksek performanstaki diğer teknik özelliklerinin kullanımını sizlere sunmaktadır. Maliyet hesabı yaparken tercih edebileceğiniz bu ürün CPU, anakart, SSD ve hafıza kartı gibi PC donanımlarını kaydetmenizi sağlar. Biostar tb360-btc pro ver.6x ile kripto para madenciliği performansınızı verimli bir şekilde düzenli olarak artırabilirsiniz.