Biosilk Hydrating Therapy Zengin Nemlendirici Saç Şekillendirici Köpük 360 gr

222,70 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
233,90 TL

Ürün Bilgileri

Biosilk Hydrating Therapy Zengin Nemlendirici Saç Şekillendirici Köpük 360 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BioSilk Nemlendirici Terapi Zengin Nemlendirici Köpük, saçı nemlendirirken hafif bir tutuş sağlar. Kinoa ve ipek, parlaklık ve şekillendirme kontrolü sunar. Rich Moisture Mousse, kontrol sağlamak için maracuja yağı ve ipek, nemi hapseden kinoa sunar. Daha fazla şekillendirme kontrolünün, daha kolay dolaşıklıkların ve tatlı parlaklığın keyfini çıkarın. Temel Malzemeler ve Faydalar: Kinoa, güçlü saç dokularını yumuşak ve nemli bırakarak dolaşıklığı zahmetsiz hale getirir. İpek proteinleri saçı güçlü ve sağlıklı tutar Maracuja yağı saçı hafif bir doku ile besler. Ürün Açıklaması BioSilk Nemlendirici Terapi saç nemini ve kalın saçları yeniler. Maracuja yağının zengin, lüks ve nemlendirici etkilerini sağlar. Pürüzsüz ve nem bakımından zengin kilitler gibi anında sonuçlar bekleyin. Kinoanın nem tutma özelliği ve ipeğin yumuşatma gücü. Nasıl kullanılır Elinize dağıtın, avuç içlerinizi birbirine sürün ve eşit şekilde saça sürün. Her zamanki gibi stil. Malzemeler Su, İzobütan, AMP-Akrilatlar / Alil Metakrilat Kopolimeri, Gliserin, Propan, Hidrolize İpek, Hidrolize Kinoa, PEG-12 Dimetikon, Polikuaterniyum-4, PPG-12 Dimetikon, Panthenol, Ksilitilglukozid, Ksitolidiltatol , Poliakrilamid, C13-14 İzoparafin, Laureth-7, Fenoksietanol, Metilizotiyazolinon, Koku, Butilfenil Metilpropinal, Limonen, Linalool, Hekzil Sinamal, Geranoil, Benzil Salisilat, Sitral, Sitronellol, Alfa-İzometil İyonon, BCC12.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver