BİORADİCAL Bıoradıcal F Plus - Fıtık&menisküs&artroz Doku Üretici&ağrılara 10 Günde Elveda

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BİORADİCAL Bıoradıcal F Plus - Fıtık&menisküs&artroz Doku Üretici&ağrılara 10 Günde Elveda

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürünümüz zedelenmiş kıkırdak dokularda açığa çıkan ödemi çok kısa sürede yok edip,bölgede hem enflamasyon oluşmasıyla beraber açığa çıkan hem de makrofajlardan salınan örnek olarak COX-1 COX-2 ,MMP-9,Thromboxanne A-2, TNF-A,Interleukin B-1,Lökotrien B4 gibi enzim,sitokin ve medyatörleri baskılayıp tekrar doku oluşumunu sağlıyor.En yaygın kullanim alanları fıtık dokuları,meniskus,artroz,patella sendromu,tenisçi dirseği,miyofasyal ağrı sendromu,osteomiyelit,travmatolojik ödemler ve tüm akut enflamasyonlar. Özellik: F PLUS Kremi tamamen bitkisel ürünlerden oluşan ve kimyasal madde içermeyen bir yağ karışımıdır. Bitkisel İçerik: Vazelin (Petrolatum), Ardıç (Pinus Palustris Tar Oil), Kırkkilit Otu (Equisetum Arvense Extract), Sinirli Ot (PLantago Major Leaf Extract), Zerdeçal (Curcuma Longa Root Extract), Böğürtlen Kökü (Rubus Idaeus Seed Oil) Koyun Otu (Agrimonia Eupatoria Extract), Melek Otu Kökü (Angelica Arcangelica Root Oil), Badem Yağı (Prunus Dulcis Seed Oil) Ürünümüz zedelenmiş kıkırdak dokularda açığa çıkan ödemi çok kısa sürede yok edip,bölgede hem enflamasyon oluşmasıyla beraber açığa çıkan hem de makrofajlardan salınan örnek olarak COX-1 COX-2 ,MMP-9,Thromboxanne A-2, TNF-A,Interleukin B-1,Lökotrien B4 gibi enzim,sitokin ve medyatörleri baskılayıp tekrar doku oluşumunu sağlıyor.En yaygın kullanim alanları fıtık dokuları,meniskus,artroz,patella sendromu,tenisçi dirseği,miyofasyal ağrı sendromu,osteomiyelit,travmatolojik ödemler ve tüm akut enflamasyonlar. Niteliği itibari ile henüz tıp ve farmakoloji literatüründe eşi olmayan bir ürün. Kullanım: Bel veya boyundaki fıtık bölgesine günde 2-3 kez nohut tanesi kadar sürüp, masaj yapılarak uygulanır. İlk hafta gece yatmadan önce sürün ve sarın. Bu, sorunlu bölgenin daha çabuk iyileşmesini sağlayacaktır. Masaj yaparken bölgenin kuru ve temiz olmasına dikkat edin. Cildin emilimini hızlandırıcı kimyasallar içermediği için ürünün emilmesi yaklaşık 15-20 dakika sürebilir. Bu süre zarfında bölgeye sıvı temas ettirmemeye özen gösterin. UYARILAR Güneş ışığından uzak tutunuz. Oda sıcaklığında ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Harici kullanılır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temastan kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız..
Geri Bildirim Ver