BioNike Triderm Liquid Marseille Soap 250 ml - Sıvı Marsilya Sabunu 8029041211017

268 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,99 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BioNike Triderm Liquid Marseille Soap 250 ml - Sıvı Marsilya Sabunu 8029041211017

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sidebi Satıcı Ünvanı: SİDEBİ KOZMETİK VE SAĞLIKLI YAŞAM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770118638500001 Vergi Kimlik Numarası: 7701186385
    Bu ürün Sidebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BioNike Triderm Marsilya Sıvı Sabunu 250ml SON KULLANIM TARIH: 05/2022 Ürün Adı: BioNike Triderm Marsilya Sıvı Sabunu 250ml Ürün Markası: BioNike Ürün Boyutu: 250ml Özet Bilgi: Marsilya Sıvı Sabunu Ürün Faydaları: Gerçek Marsilya sabununun tüm özellik ve avantajları sıvı bir sabunda yer alır. En hassas ve toleransı en az olan ciltlerin bile doğal dengesine saygılıdır. Kullanım Şekli: Normal sıvı sabun gibi kullanılır. Ürün Bileşimi: Yağ asidi fraksiyonu sabunları: Don yağının yalnızca daha değerliolan oleik fraksiyonları kullanılır, çünkü bu fraksiyon cilt üzerindekoruyucu etkilerde bulunan uzun zincirli yağ asidlerini içerir. Hindistan cevizi yağının da yalnızca orta-uzun zincirli fraksiyonları yer alır.Selülöz eter ve gliserin: Bu bileşenlerden ilki jel oluşturucu veürüne kıvam kazandırıcı özelliklere sahiptir
  • ikinci bileşen iseürünün agresif karakterini azaltıp, yumuşatıcı ve nemlendiricietkide bulunmasını sağlar.Poliquaternium 7: Cilt yüzeyinde koruyucu bir film tabakası oluşturabilenyüksek molekül ağırlıklı bir polimerdir. Temizleme sonrasındacildin yumuşamasını sağlar.
Geri Bildirim Ver