BioNike Triderm A.d. Sun Protection Cream 50 200 ml

529 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
528,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
589,90 TL

Ürün Bilgileri

BioNike Triderm A.d. Sun Protection Cream 50 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUA GLOBAL Satıcı Ünvanı: FUA GLOBAL KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388151773400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881517734
    Bu ürün FUA GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: TRIDERM A.D. 50+ 200 ml. HASSAS CİLTLER İÇİN ÇOK YÜKSEK GÜNEŞ KORUMASI 50+ Yeni doğanlarda, çocuklarda ve yetişkinlerde atopiye eğilimli cilde özel güneş koruması sağlayan nemlendirici güneş kremidir. IR ve UV radyasyonunun ürettiği serbest radikallere karşı koruma sağlamak için UVA ve UVB filtreleri (nano filtreler içermez) ve antioksidan aktif bileşen lerle formüle edilmiştir. Bariyer fonksiyonunun doğal onarım mekanizmalarını desteklemek için Nicotinamide ve B-Glucan ile zenginleştirilmiştir. Yumuşatıcı dokusu ile sürülmesi ko laydır ve cildi yumuşak bırakır. Yüz ve vücut için uygundur. Ürün Kullanım Önerileri: Güneşe çıkmadan önce yeterli miktarda uygulanır ve sık sık uygulama tekrarlanır. Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Giysilerle doğrudan temastan kaçının. Giysileri lekeleyebilir. UYARILAR: Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Yalnızca haricen kullanım içindir. Giysilerle doğrudan temastan kaçının. 1. "Güneşten koruyucu ürün kullanıldığında dahi güneşte çok uzun süre kalmayınız." 2-"Güneşe fazla maruz kalmak ciddi sağlık tehdididir." 3-Günün en sıcak saatlerinde (11.00-15.00) güneşe çıkmayın 4-Bebekleri ve çocukları doğrudan güneş işığına maruz bırakmayın. 5-Yeterli miktarda güneş kremi kullanın ve uygulamayı sıkça tekrarlayın. 6-Ek koruma için şapka ve güneş gözlüğü takın. Ürün İçeriği: Aqua (water), diethylamino hydroxyben zoyl hexyl benzoate, ethylhexyl methoxycinnamate, dibutyl adipate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, C12-15 alkyl benzoate, ethylhexyl triazone, dicaprylyl car bonate, glycerin, 1,5-pentanediol, triacontanyl PVP, sodi um stearoyl glutamate, aluminum starch octenylsuccinate, niacinamide, cetearyl alcohol, caprylyl glycol, tocopheryl acetate, sodium carboxymethyl beta-glucan, carnosine, dimethicone, ethylhexylglycerin, panthenol, allantoin, ac rylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xanthan gum, caprylhydroxamic acid, sodium hydroxide, pentylene glycol, trisodium ethylenediamine disuccinate.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Kuru
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver