BioNike Defence Sun Baby and Kid Spray Lotion SPF50+ 125 ml 8029041141222

552,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
615,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioNike Defence Sun Baby and Kid Spray Lotion SPF50+ 125 ml 8029041141222

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün adı: Bionike defence sun 50+ baby&kid spray lotion 125 ml Ürün markası: Bionike Ürün boyutu: 125 ml Özet bilgi: Bebek ve çocuklar için çok yüksek koruma güneş losyonu. Ürün faydaları: Çocuk ve bebeklerin narin ciltlerine özel çok yüksek koruma sağlayan güneş losyonudur. Cilt üzerinde kolayca dağılır ve yapışmaz, kuma karşı dayanıklılığı test edilmiştir. Üçlü güneş koruma etkisi sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Yeni network expert teknolojisinin güçlendirici etkisiyle kısa süreli hasara karşı koruma sağlar. Bu teknoloji uva-Uvb filtre sisteminin etkisini arttırır. Ir radyasyonun oluşturduğu serbest radikallere karşı koruma sağlar. Kullanım şekli: Güneş ışığına çıkmadan önce uygulayın ve uygulamayı sık sık tekrarlayın. Kullanmadan önce çalkalayın. Doğrudan yüze sprey olarak uygulamayın. Giysilerle doğrudan temasından kaçının. Ürün bileşimi: Aqua (water), diethylamino hydroxybenzoylhexyl benzoate, ethylhexyl methoxycinnamate, dibutyl adipate,c12-15 alkyl benzoate, capryiccapric trloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethyhexyl triazone, penne glycol, aluminum starch octenylsuccinate, triacontanyl pvpdicaprylyl carbonate, poloxamer 407, sodium stearoylniacinamide, lactobacillus ferment, panthenol, allantoin, tocop-Heryl acetate, sodium carboxymethyl beta-Glucan, carnosre.Dimethicone, ppg-12/smdı copolymer, caprylyl glycol, ethylhexy-Iglycerin, glycerin, caprylhydroxamic acid, hydroxypropyl methy-Icellulose, lactic acid, xanthan gum, trisodium ethylenediaminedisuccinate

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 40 - 45
Geri Bildirim Ver