BioNike Aknet Sun 50 Very High Protection 50 ml

260,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
261,30 TL
3 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
506,90 TL379,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BioNike Aknet Sun 50 Very High Protection 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoland Satıcı Ünvanı: DERMOLAND SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097164500001 Vergi Kimlik Numarası: 2930971645
    Bu ürün Dermoland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: AKNET SUN 50+ 50 ml YAĞLI CİLTLER İÇİN ÇOK YÜKSEK GÜNEŞ KORUYUCU Yağlanma eğilimli cildi güneş ışıkların dan koruma sağlamak için özel olarak tasarlanmış fluid yapıda güneş koruyucudur. UVA-UVB filtreleme sisteminin etkinliğini optimize eden ve ayrıca IR- UV ışınlarının ürettiği serbest radikallere karşı koruma sağlayan Network Expert teknolojisi ile formüle edilmiştir. Ayrıca akne eğilimli ciltlerde güneşe maruz kalmanın zararlı etkilerini azaltmaya yardımcı olan Nicotinamide (niacinamide) içerir. Matlaştırıcı tozlar içeren hafif ve yağlı olmayan bir dokuya sahiptir. Ürün Kullanım Önerileri: Güneşe çıkmadan önce yeterli miktarda uygulayın ve sık sık tekrar uygulayın. Kul lanmadan önce şişeyi çalkalayın. Giysilerle doğrudan temastan kaçının. Giysileri lekeleyebilir. UYARILAR: Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Yalnızca haricen kullanım içindir. Giysilerle doğrudan temastan kaçının. 1. "Güneşten koruyucu ürün kullanıldığında dahi gü neşte çok uzun süre kalmayınız." 2- "Güneşe fazla maruz kalmak ciddi sağlık tehdididir." 3-Günün en sıcak saatlerinde (11.00-15.00) güneşe çıkmayın 4-Bebekleri ve çocukları doğrudan güneş ışığına ma ruz bırakmayın. 5-Yeterli miktarda güneş kremi kullanın ve uygulamayı sıkça tekrarlayın. 6-Ek koruma için şapka ve güneş gözlüğü takın. Ürün İçeriği: Aqua (water), diethylamino hydroxy benzoyl hexyl benzoate, ethylhexyl methoxycinnama te, silica, glycerin, butylene glycol, ethylhexyl triazone, triacontanyl PVP, dibutyl adipate, poloxamer 407, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, tita nium dioxide, niacinamide, tocopheryl acetate, sodium carboxymethyl beta-glucan, carnosine, caprylyl glycol, butyrospermum parkii butter (butyrospermum parkii (shea) butter), panthenol, allantoin, PEG-60 almond glycerides, nordihydroguaiaretic acid, oleanolic acid, potassium cetyl phosphate, dimethicone, sodium pol yacrylate, PPG-12/SMDI copolymer, cetearyl alcohol, jojoba esters, carbomer, pentylene glycol, caprylhyd roxamic acid, trisodium ethylenediamine disuccinate.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Renksiz
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver