Bion Karınca Tebeşiri 24 gr X 3 Adet (ÜRÜNLER YENİ SERİ GÖNDERİLECEKTİR)

259,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
10 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bion Karınca Tebeşiri 24 gr X 3 Adet (ÜRÜNLER YENİ SERİ GÖNDERİLECEKTİR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAVDAR TİCARET Satıcı Ünvanı: MERVE BENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1539440817200001 Vergi Kimlik Numarası: 2310770946
    Bu ürün ÇAVDAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karınca Tebeşiri 24 Gr X 3 Adet

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 Adet

Zaman zaman yaşanan büyük sorunlardan biri de karıncalardır. Özellikle havalar biraz sıcak olduğunda karıncalar her yerden gelebilir. Yaşam alanlarında pek çok koloni oluşturabilir. Böyle durumlarda bir çözüm yolu ve karıncaları uzaklaştıracak ürünler aranır. Bion karınca tebeşiri bu soruna çözüm amacıyla üretilir. Yapacağınız tek şey karıncaların çıktıkları bölgeleri belirleyip bion tebeşirini çizgiler halinde uygulamaktır. Bu tebeşir; hem karıncaların yok olmasını sağlayıp hem de onları kaçırarak tekrar gelmelerini engeller. Kullanımı da son derece kolaydır. Sadece çizgiler halinde uygulamanız yeterli olur. Bu size hem zamandan tasarruf hem de kullanım rahatlığı sağlar. Ürün, karıncaları yok eden ya da onları kaçıran bir formüle sahiptir. Son derece kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu seçenek ile karıncalardan kısa süre içinde kurtulabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Etkili içerik
  • Tablet form

Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 Adet Avantajları

Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 Adet Avantajları

Kimi zaman böcekler veya küçük canlılar ile yaşam alanları kesişebilir. Böyle durumlarda oluşan sorunlar için çözüm yolu ve yapacak bir şeyler aranır. Yakın çevreden ya da internet üzerinden araştırmalar yapılarak farklı yöntemler denenir. Karıncaları yaşam alanınızdan rahatça uzaklaştırmak için Bion karınca tebeşiri 24 gr x 3 adet seçeneğini kullanabilirsiniz. Kullanım açısından son derece kolay olan tebeşirleri sadece karıncaların olduğu bölgeye çizmeniz gerekir. Burada önemli olan şey ise karıncaların bulunduğu ve olmasını istemediğiniz herhangi bir alanda kullanırken, çıktıkları yerleri iyi belirlemektir. Doğru ve istenilen şekilde kullandığınız takdirde bu canlılar, yok olup kaçarlar. Kullanımı kolay olduğundan dolayı çözümü de pratiktir. Bu durum da uygulama açısından büyük avantaj sağlar. Bu sayede fazla zaman harcamaya gerek kalmadan kısa süre içerisinde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 Adet Fiyatı

Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 Adet Fiyatı

Her zaman yaşanan ya da çalışılan yerlerde istenmeyen durumlar söz konusu olabilir. Bu durum için de en kolay şekilde gerçekleştirebilecek çözüm yolları aranır. Bu konuda rahat biçimde kullanım sağlayabileceğiniz tebeşir; sizi ve yaşam alanınızı karıncalardan uzak tutma gücüne sahiptir. Yapılması gereken tek şey karıncaların çıktığı alanları iyi ve doğru şekilde belirleyip çizgi çekmektir. Bu sayede hem kullanım konusunda uğraştırmayıp hem de kolay şekilde sorun çözülmüş olur. Uzun süre eşyalarınızın, yiyeceklerinizin ve içeceklerinizin içlerine giren karıncalardan da kolayca kurtulmuş olursunuz. Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 adet fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulunarak belirlenir. Ürünü yaşam alanınıza giren karıncalara karşı kullanırken zorluk çekmezsiniz. Tüm karıncaları rahatlıkla uzaklaştırmış olursunuz. Seçeneğin ideal gramajı ve 3 adet olması ile uzun süreli kullanım elde edebilirsiniz.

Cazip Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 Adet

Cazip Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 Adet

Uygulaması son derece basit olan bu tebeşir; tablet forma sahip olduğundan dolayı, karıncaların çıktığı alanlara rahatlıkla çizilebilir. Bu sayede çok uğraşılmasına gerek kalmadan uygulanır. Karıncalar da kolay biçimde uzaklaştırılmış olur. Tebeşir formu sayesinde çizimi gayet kolaydır. Kullanım sırasında sizi hiç uğraştırmaz. Bu sayede evinizdeki ve ofisinizdeki karıncaları bir an önce uzaklaştırıp yok edebilirsiniz. Bion Karınca Tebeşiri 24 gr x 3 adet yorumları ve yazılan önerileri okuyup seçenek hakkında incelemeler yapabilirsiniz. Tablet şekline sahip olan tebeşir, özel formülü ile imdadınıza yetişir. Kısa sürede karınca sorunundan sizi kurtarır. Kullanımı kolay olan tebeşirin etkisi de gayet hızlıdır. Bir an önce sonuç almanıza yardımcı olur. Trendyol ile seçeneği kapsamlı biçimde inceleyebilirsiniz. Dikkat çeken ve yüksek performans gösteren bu alternatife hızlı ve kolay şekilde sahip olabilirsiniz.