Biolog Leke Kremi Spf 15 40 Gr

124,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Biolog Leke Kremi Spf 15 40 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KısaYol Satıcı Ünvanı: SELAMİ KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600794443800017 Vergi Kimlik Numarası: 5340411356
    Bu ürün KısaYol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cilt lekeleri en sık rastlanan cilt sorunlarının başında gelir. Leke çıkarıcı krem ve leke geçiren krem soruları, cilt bakımı söz konusu olduğunda pek çok kişinin birbirine danışıp öneri aldığı bir konudur. Bu kadar yoğun bir şikayet olunca da cilt lekeleri için krem arayışına girmek kaçınılmazdır. Cilt lekeleri için kremler özel formüllerle üretilir. Tıpkı Biolog Leke Kremi gibi! Piyasadaki çoğu leke kremi ciltteki deriyi soyarak alttan temiz ve lekesiz deri çıkmasına neden oluyor
  • bu deri soyulma süreci de ağrılı bir hale gelerek ilerleyen dönemlerde de ciltte erken yaşlanmalara sebep olabiliyor. Biolog Leke Kremi, cilt üzerinde herhangi bir inceltme ya da deri soyma durumu yaratmadan leke görünümüne iyi gelmeyi amaçlıyor. Bunun yanında diğer leke kremlerine karşı yaşlanma belirtilerine karşı etkisi de olabiliyor. Cilt leke kremini sabah ve akşam, temiz cilde aşağıdan yukarı doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Yüz leke kremi etkisi için ürünü, makyaj öncesi baz olarak kullanılabilirsiniz. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz
  • herhangi bir alerjik durum olursa kullanmayınız. İlaç değil, kozmetik üründür. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • SPF SPF 4 - 20
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • İçerik Niacinamide
Geri Bildirim Ver

Biolog Leke Kremi Ürünleri Trendyol'da!

Ciltte güneşten ve hormonal değişikliklerden dolayı oluşan lekeleri krem kullanarak azaltmak mümkündür. Biolog SPF 15 40 gr leke kremi, bahsi geçen işlevi yerine getiren bir üründür. İçeriğindeki bileşenler sayesinde düzenli kullanımda koyu renk lekelerin etkisini azaltır. Ayrıca güneşten gelen zararlı ışınlara karşı da koruma sağlar. Söz konusu ürün, günlük kullanım için son derece uygundur. Temiz bir kokusu olduğu için keyifle kullanılır. Farklı cilt tiplerine uyum sağlayan bu kremi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • SPF 15 koruması vardır.
  • Miktar: 40 gr
  • Renk eşitleme özelliği bulunur.

Biolog Spf 15 40 gr Leke Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Biolog Spf 15 40 gr Leke Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Biolog SPF 15 40 gr leke kreminde doğal bileşenler kullanılır. Papatya ekstraktı, kayısı çekirdeği yağı ve meyan kökü içeren formülü sayesinde cilde aydınlık bir görünüm verir. Ayrıca cildinizde eşit bir renk tonu olmasını da mümkün kılar. Söz konusu bileşenler kremin hoş bir kokusunun olmasını da sağlar. Bu kremde bulunan Panthenol, cildin nem dengesini koruma ve yaşlanmanın etkilerini geciktirme olanağı tanır. Cilt bariyerini güçlendiren bir etkisi de vardır. İlgili kremde lekelerin rengini azaltma özelliği olan pirinç yağı bulunur. Güneşten ya da hormonal değişikliklerden kaynaklanan koyu renk lekeleri söz konusu ürünle azaltabilirsiniz. Biolog SPF 15 40 gr leke kremi, güneş ışınlarına karşı cildinizi korur. Krem, yüksek koruma faktörü sayesinde cildinizde yeni lekelerin oluşmasını önler. İlgili SPF korumalı leke kremini keyifle kullanabilirsiniz.

Biolog Spf 15 Leke Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Biolog Spf 15 Leke Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Biolog SPF 15 40 gr leke kremi, son derece pratik bir şekilde cilde uygulanır. Bu kremi yüzünüze masaj yaparak sürebilirsiniz. Söz konusu krem, günlük kullanım için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Cilt üzerinde beyazlık bırakmaz ve yağlanma yapmaz. Makyaj yapmadan önce baz olarak kullanımı uygundur. Bu krem, nemlendirici etkisi sayesinde cildinizin daha parlak ve canlı görünmesi mümkün kılar. Söz konusu leke kreminin son derece yoğun bir kıvamı olduğu için az miktarı cildiniz için yeterlidir. Böylelikle uzun süre rahatlıkla kullanılır. Biolog SPF 15 40 gr leke kremi, düzenli olarak kullanıldığında aydınlatma ve renk eşitleme etkilerini gösterir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılması önerilir. İlgili leke kremini her gün sürebilir, etkilerini kısa sürede görebilirsiniz.

Biolog Spf 15 Leke Kremini Kimler Kullanabilir?

Biolog Spf 15 Leke Kremini Kimler Kullanabilir?

Biolog SPF 15 40 gr leke kremi, farklı kullanıcılar için uygun özelliklere sahiptir. İçeriğinde yer alan bileşenler sayesinde cilt tiplerine uyum sağlar. Bu ürünün rahatsız edici bir kokusu yoktur. Koku hassasiyeti olanlar tarafından keyifle kullanılır. Ayrıca cilt üzerinde ağırlık yapmaz. Bu sayede yaz aylarında hafif bir krem kullanmak isteyenler için son derece uygundur. Hormonal değişikliklerden dolayı leke sorunu yaşayanlar bu kreme rağbet gösterir. Biolog SPF 15 40 gr leke kremi, hamilelik döneminde ciltte oluşan renk eşitsizliklerini dengeler. Düzenli kullanımda koyu renk lekelerin etkisini azaltır. Biolog SPF 15 40 gr leke kremi, yaşlılık etkisiyle oluşan lekelere de fayda sağlar. Söz konusu üründe bulunan güneş koruması da yaş almanın etkilerini azaltır. Güneş ışınlarından kaynaklanan lekelere ve kırışıklara karşı koruma sağlar. Dilerseniz Biolog SPF 15 40 gr leke kremi yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu ürünü online alışverişin sevilen adresi Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz.