Bioline Kedi Otu 45 ml

93 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
89,95 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
350 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,77 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,90 TL92 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bioline Kedi Otu 45 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERLER TİCARET Satıcı Ünvanı: ÜNAL ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3360715110
    Bu ürün ERLER TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioline Kedi Otu 45 ml Kediler için Catnip Canlandırıcı (Nepeta cataria) aromatik ve uzun süreli koku birçok kedilerde oynak davranışa sebep olur. Bu bitkinin aromatik etkisi ile kediler mutlu olur ve bu otun sürüldüğü yada konulduğu oyuncaklara ilgi duyarlar. Oyuncaklara kedi tırmalama ağaçlarında catnip otu kullanarak kedinizin ilgisini çekebilirsiniz. Catnip% 100 doğal bir üründür ve tamamen zararsızdır. kedinin bu bitkiyi yemesinde herhangi bir çekinceniz olmamalıdır. Kullanımı kolay kapaklı ambalajda 45 ml

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ürün Tipi Peluş Kedi Oyuncakları
Geri Bildirim Ver