Bioderma Sensibio 500 ml X 2

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.277 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Sensibio 500 ml X 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet sensibio foaming gel 500ml puanlı
  • %100 orijinaldir ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Jel
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanma Amacı Arındırıcı
Geri Bildirim Ver

Bioderma Sensibio h2o 500ml x 2

Gün içinde cilt makyaj, kir ve yağ gibi etkenlere maruz kalır. Cildin yapısına zarar veren ve istenmeyen oluşumlar meydana getiren bu faktörlerin gün sonunda ciltten arındırılması gerekir. Deride oluşan yağ gibi faktörlerin zamanla cilt yapısını bozmaması için düzenli aralıklarla temizlenmesi önerilir. Bunun için su tek başına yeterli olmaz. Bioderma Sensibio h2o x 500 ml gerekli olan desteği sağlar. Misel su sayesinde makyaj ve kiri cildinizden arındırabilirsiniz. Cildin ihtiyacı olan temizliği durulamaya gerek duymadan sunar. İçeriğinde bulunan salatalık özü yatışmış bir cilt vaad eder. Yağ ve kir gibi gözenekleri tıkayan etkenleri temizler. Cildin pH dengesini bozmadan nazikçe temizler. Suya dayanıklı makyajları temizlerken cildi yormaz. Az miktarda ürünle cilt temizliğinizi yapabilirsiniz.

  • Ferahlık etkisi
  • Suya dayanıklı makyajda etkili
  • Cilt sağlığını koruma

Cilt Sağlığını Koruyan Bioderma h2o 500 ml Kullanımı

Cilt Sağlığını Koruyan Bioderma h2o 500 ml Kullanımı

Ciltte oluşan yağ, kir ve diğer faktörler gün içinde yüzde birikir. Gözeneklere dolan ve ilerleyen zamanlarda komedon ya da sivilce gibi istenmeyen oluşumlara sebep olan bu faktörler cilt yapısını bozmayan misel su ile rahatlıkla temizlenir. Bioderma Sensibio h2o 500 ml gerekli olan temizliği narin ve zarar vermeyecek biçimde gerçekleştirir. İçerisinde bulunan salatalık özü gibi zararsız bileşenler cilt sağlığını destekler. Tıkalı gözenekleri temizleyerek ferahlık hissi verir. Makyaj pamuğu ile kullanılan ürün az miktarı dahi yüzünüzdeki makyajı kolay bir şekilde temizler. Cildi yıpratmadan suya dayanıklı makyajları da rahatça çıkarabilirsiniz. Bioderma Sensibio h2o 500 ml x 2 uzun süreli kullanıma yetecek boyutuyla cilt temizliğinde önemli rol oynar. Hassas göz çevresindeki makyajları nazikçe çıkarmayı sağlar. Cildi temizlerken pH dengesini de koruyarak sağlıklı ve parlak bir görünüm vaad eder.

Derinlemesine Temizleyen Sensibio h2o 500 ml Özellikleri

Derinlemesine Temizleyen Sensibio h2o 500 ml

Yüz, düzenli aralıklarla temizlenmesi gereken ve dışarıdan gelen faktörlere açık olan bir bölgedir. Kir ve yağ gibi cilde iyi gelmeyen etkenlerin ciltten arındırılması gerekir. Temizlikte su önemli olsa da yüzü arındırmada tek başına yeterli olmaz. Bunun için pamukla birlikte misel su kullanılır. Bioderma h2o 500 ml pamukla birlikte yüze uygulandığında kir ve diğer faktörleri kolay bir şekilde arındırır. Özel günlerde ve günlük hayatta yapılan her türlü makyajın çıkarılmasında kullanılır. Suya dayanıklı maskara gibi çıkarılması zor gözüyle bakılan ürünleri de kolay bir şekilde temizler. Sensibio h2o 500 ml her gün kullanıma uygundur. Suyla durulamayı gerektirmez. Yüzün bütün bölgelerinde kullanım için uygundur. Yatıştırma ve parlaklık verme gibi özellikleri bulunur. Yüzünüzü temizlerken aynı zamanda ferah ve canlı hissin tadını çıkarabilirsiniz.

Avantajlı Bioderma Sensibio h2o 500 ml Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Bioderma Sensibio h2o 500 ml Fiyatları ve Yorumları

Ağır makyaj yapılan bir günün ardından pratik bir biçimde makyajı silecek ürüne ihtiyaç duyulur. Suya dayanıklı maskaralar gibi ürünleri çıkarırken hassas göz çevresi zarar görür. Misel su hem makyajı nazikçe çıkarmayı hem de cilt temizliğini vaad eder. Bioderma Sensibio H2o 2 x 500 ml fiyat boyutu ve uygun fiyatları ile müşterilerin beğenisini kazanır. Pek çok işlevi bir arada barındıran bu ürün az miktarla ürünle dahi vaad ettiği işlevleri yerine getirir. Boyutu uzun süre kullanıma olanak sunar. Cildi temizleme, besleme ve yatıştırma gibi özellikleri bulunur. Düzenli kullanımda yüzdeki olumlu etkilerini gözlemleyebilirsiniz. İçeriğinin temiz olması sayesinde herkes için uygundur. Haftanın her günü ister makyaj çıkartmak için ister yüzdeki yağı ve kiri arındırmak için kullanabilirsiniz. Cilt sağlığınızı koruyan bu ürünü Trendyol aracılığıyla inceleyebilirsiniz.