Bioderma Sebium Night Peel 40 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
537,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
575,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Sebium Night Peel 40 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioderma sebium night peel 40 ml cilt lekelerinin ve pürüzlerinin giderilmesinde yardımcıdır.Glikolik asit içeriğiyle cildin aydınlatılmasında ve arındırılmasında yardımcıdır.Içeriğindeki d-Panthenol ile cildi yatıştırmaya yardımcı olur.
  • Fluidactivtm* patenti sayesinde sebum kalitesinin ve dengesinin korunmasına destek olurken gözeneklerin tıkanmasına karşı bakım sağlar.Çok iyi bir cilt toleransına sahiptir.Gözenekleri tıkamaz.Göz çevresi ile temasından kaçınılmalıdır.Kullanım süresince güneş ışınlarına maruz kalınmamalı ve cilt tipine uygun bir güneş koruyucu kullanılmalıdır.Karma ve yağlı ciltler için kullanım şekli: Sébium foaming gel ve sébium h2o ile temizlenmiş cilde her gün veya gün aşırı sadece akşamları uygulanır.En iyi sonuç için 4 haftalık kür şeklinde uygulanır.Sabahları cilt temizlenerek ürün ciltten arındırılmalıdır.4 haftalık kürü tamamladıktan sonra bir sonraki uygulama için 1 ay beklenmesi gerekir.
  • Ürün%100 orijinaldir.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Form Krem
  • Tip Şişe
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Bioderma 3701129801369 Sebium 40 ml Night Peel

Cilt bakım ürünleri, akne ve siyah nokta gibi deri problemleri yaşayanların ya da daha temiz bir cilde sahip olmak isteyenlerin sıklıkla kullandığı kozmetik ürünlerdir. Bioderma Sebium Night Peel 40 ml şişe içerisinde bulunan bir gece kremidir. Ürün, akne ve sivilce gibi oluşumlarını engelleyerek cildi temizler. Deri üzerinde istenmeyen görüntünün kaybolmasını sağlarken zengin içeriği sayesinde cildin daha sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlar. Yararlı madde ve vitaminler içeren cilt bakım ürünü %100 orijinaldir. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak üretilmiştir. Gün aşırı kullanılması tavsiye edilen gece kremi temiz cilde yumuşak masaj hareketleriyle uygulanır.

  • 40 ml miktara sahiptir.
  • %100 orijinal bir üründür.
  • Akne ve sivilce oluşumunu engeller.

Bioderma 40 ml Sebium Night Peelin İçeriği Nedir?

Bioderma 40 ml Sebium Night Peelin İçeriği Nedir?

Bioderma Sebium Night Peel 40 ml, zengin formüle sahip bir cilt ürünüdür. İçerisindeki yararlı maddeler sayesinde cilt sorunlarını gidermekle kalmaz aynı zamanda pürüzsüz bir cilde sahip olmayı sağlar. Gece kremi formülünde D-Panthenol maddesi bulunur. Bu madde sayesinde cildin nem dengesi korunurken bağ dokularının da onarılmasını sağlar. B5 vitamini içeren D-Panthenol, cildin beslenmesine ve güzelleşmesine yardımcı olur. Sebium Night Peel, akne ile savaşan maddelerden glikolik asit ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir. Glikolik asit deriyi ölü tabakadan ayırarak cildin temiz, aydınlık ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Fluidactiv patenti sayesinde cildi sakinleştirerek sivilcelerin yarattığı kuru görüntüyü gidermeye yardımcı olur. Cilt dostu olan gece kreminin içeriğinde gluten ve parfüm bulunmaz. Cilde zarar verecek etken maddeler içermeyen ürün koruyucu madde içermez.

Bioderma 40 ml Sebium Night Peel Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Bioderma Sebium Night Peel 40 ml, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir üründür. Sivilce, akne ve siyah nokta sorunları yaşayan ciltlere özel üretilmiştir. Akne oluşumunu engellenmesi ve sivilceleri kurutması sebebiyle neme doymuş deriye uygulamaları tavsiye edilir. Karma ve yağlı ciltler için üretilmiş olan gece kremini çok kuru olmayan ciltler de rahatlıkla kullanabilir. Sivilce ve akneleri kuruturken aynı zamanda nemlendiren formülü sayesinde cilde ekstra bir kuruluğa sebep olmaz. B5 vitamini sayesinde cilt dokularının onarımını sağladığı için farklı cilt tipine sahip insanların kullanımına uygundur. Özellikle yağlı ciltler üzerinde güçlü etkileri bulunan ürün, akneleri kurutup deriden arındırarak cilde gereken nem dengesini sağlar. Bioderma Sebium Night Peel 40 ml fiyatı göz önünde bulundurulduğundan değer performans ürünlerinden biridir.

Bioderma 40 ml Sebium Night Peelin Cilde Etkileri Nelerdir?

Bioderma Sebium Night Peel 40 ml, cilde pozitif etkileri olan bir üründür. Deri üzerindeki akne ve siyah noktalarla savaşırken cildin deformasyona karşı da güçlenmesini sağlar. Cilt bariyerini güçlendirerek deriyi iç ve dış etkenlere karşı korur. Ölü tabakayı ciltten soyarak aydınlık bir görünüm kazandırır. Yüze ışıltı veren gece kremi cildin tazelenmesini ve daha bakımlı görünmesini sağlar. Sebum dengesini korur ve cildin nem ihtiyacını karşılamasına yardımcı olur. Zengin formülü sayesinde parlama yapmaz ve cildi mat görüntüden kurtararak doğal görünmesini sağlar. Sebium Night Peel, gün aşırı şekilde uygulanır. Gece yatmadan önce 1-2 pompa alarak cilde masaj yaparak uygulanması tavsiye edilir. Günde 1 kere uygulanan ürünü 1 ay kullandıktan sonra cildinizi 1 ay dinlendirmeniz önerilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Bioderma Sebium Night Peel 40 ml yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu kozmetik ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.