Bioderma Sebium Global Sivilce, Akne Lekesi Karşıtı AHA ve Salisilik Asit İçeren Bakım Kremi 30 ml

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Sebium Global Sivilce, Akne Lekesi Karşıtı AHA ve Salisilik Asit İçeren Bakım Kremi 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recete Satıcı Ünvanı: HEDEF DAĞITIM KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249041411999339 Vergi Kimlik Numarası: 2490414119
    Bu ürün Recete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akne eğilimli ciltler için sivilce karşıtı etki sunan bakım kremi -Bakuchiol kompleksi ve Fluidactiv™ patentini içeren SeboRestore™ Teknolojisi sayesinde cildin sebum yapısındaki bozulmayı gidermeye ve sebumun doğal koruyucu işlevlerini geri kazandırmaya destek olur. -Sivilce karşıtı etki sunar. Matlaştırıcı ve nemlendirici hafif dokusu sayesinde cilt tarafından hızlıca emilir. -Bozulan sebum yapısını dengelemeye destek olur. -İçerdiği aktif bileşenler (AHA esterleri, salisilik asit ve sitrik asit) sayesinde gözeneklerin arındırılmasına ve cildin pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. -İçerdiği enoksolon ile cildi nemlendirerek yatıştırır. -Bakır glukonat parlama problemini önlemeye, gliserin ile cildin nemlendirilmesine yardımcı olur. Yetişkinler ve Gençler için kullanım önerileri -Günde 1/2 kez kullanıma uygundur -Sébium H2O, Sébium Foaming Gel ya da Sébium Foaming Gel Active ile cildinizi temizleyin. -Ürünü parmağınıza dökün. -Yavaş hareketlerle masaj yapar gibi ürünü yüzünüze sürün. İçerik: C12-13 alkyl lactate,Citric acid , Zinc gluconate,Methyl methacrylate crosspolymer,Glycerin,Salicylic acid, Silica,Glycyrrhetinic acid,Squalane, Bakuchiol,Xylitol,Propyl gallate, Mannitol,Fructooligosaccharides,Ginkgo biloba leaf extract,Rhamnose,Laminaria ochroleuca extract

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • İçerik Salisilik Asit
Geri Bildirim Ver

Bioderma Sébium Global 30 ml

Akneye eğimli ciltler başta olmak üzere pek çok kişinin sorunu sivilcelerdir. Daha çok ergenlik döneminde çıkan sivilceler, orta yaş ve ilerisinde de sorun olabilir. Sebum, yani yağ kanallarının tıkanması sonucu meydana gelen bu durum, can sıkıcı olabilir. Bu sorunla başa çıkabilmek için üretilen nemlendiriciler, sivilceleri önlemede oldukça etkilidir. Kaliteli yapısı ile öne çıkan Bioderma Sébium Global 30 ml, cildinizdeki sivilce sorunlarına önlem alır. Bunun yanı sıra gözenekleri küçültüp hoş bir görünüm elde etmenize de yardımcı olur. İçeriğinde yer alan maddeler, cildin nemlenmesini sağlayıp daha canlı ve aydınlık bir görüntü sunar. Yağlı ciltler bu nemlendiriciyi rahatlıkla kullanıp sağlıklı bir cilt görünümü elde edebilirler. Bu kremi gündüz veya gece kullanarak sivilce görünümünü kısa sürede azaltabilirsiniz.

  • Yağlı ciltlere uygun formül
  • Yumuşak doku
  • Temiz içerik

Sağlıklı Bir Cilt için Bioderma Sébium Global 30 ml

Sağlıklı Bir Cilt için Bioderma Sébium Global 30 ml

Cildin yağ kanallarının tıkanması sonucu meydana gelen sivilceler, pek çok kişinin büyük sorunlarından birisidir. Kimi zaman siyah nokta olarak ortaya çıkan bu oluşumlar, pürüzlü görüntülere neden olabilir. Bu durumla başa çıkabilmek için üretilen kremler, etkili bir çözüm sunar. Sébium Global 30 ml seçeneğine göz gezdirerek ürünün içeriğini ihtiyacınıza göre değerlendirebilirsiniz. Bioderma markası tarafından üretilen bu krem, sivilcelere karşı etkilidir. Düzenli kullanımda ürünün etkilerini gözlemlemek mümkündür. Yağlı ciltlerle uyum yakalayan krem, cildin yatışmasına ve nemlenmesine yardımcı olur. Bunların yanı sıra hassas ve yağlı ciltlerde kızarık görünümün giderilmesine de katkı sağlar. Böylelikle pürüzsüz ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Bioderma Sébium Global 30 ml kullananlar arasında yerinizi alarak benzersiz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kaliteli yapısı ile öne çıkan ürün sayesinde günlük bakımınızı yapabilirsiniz.

Yağlı Ciltlere Önerilen Bioderma Sébium Global 30 ml

Yağlı Ciltlere Önerilen Bioderma Sébium Global 30 ml

Sürekli yağlanan bir cildiniz varsa bakım yapmak oldukça zor olabilir. Yağlanmanın yanı sıra sivilce problemlerinin de sık sık yaşanması can sıkıcı hale gelebilir. Bu problemleri gidermek amacıyla geliştirilen Bioderma Sébium Global ile cildinizi sağlıklı bir yapıya kavuşturabilirsiniz. Krem içeriğinde yer alan maddeler, sivilce problemlerinin yanı sıra kızarıklık sorunları ile de başa çıkmanızı sağlar. Böylelikle renk tonlarındaki eşitsizlik ortadan kalkar. İçerisinde yer alan aktif bileşenler, yağ oranını azaltır. Karma ve yağlı ciltlerdeki sivilce problemleriyle savaşan bir içeriktir. Nemli ve ışıl ışıl bir cilde kavuşmayı sağlayan bir ürün olarak değerlendirilir. Aynı zamanda siyah noktaların görünümünü de küçültür. Böylelikle gün boyu daha sağlıklı bir görüntü elde edebilirsiniz. Avantajlı Bioderma Sébium Global 30 ml fiyatı ile ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Öne Çıkan Bioderma Sébium Global 30 ml Yorumları ve Fiyatı

Öne Çıkan Bioderma Sébium Global 30 ml Yorumları ve Fiyatı

Cildinizin sık sık yağlanmasından ve sivilce yapmasından şikayetçiyseniz Bioderma markasının 3401360147508 ürününe göz atabilirsiniz. Sivilcelere savaş açan bu krem, inatçı cilt pürüzlerini giderir. Aynı zamanda kızarık görünümü de yok ederek renk eşitliği sağlar. Böylelikle daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda nemli ve ışıl ışıl bir görünüm sağlamasıyla öne çıkar. Ürün, temiz yüze günde bir defa uygulanır. Gündüz veya gece kullanımını tercih edebilirsiniz. Gündüz kullanımda güneş kremi ile beraber kullanılması önerilir. Yağlı ve karma cilde sahip olan müşterilere tavsiye edilen bir içeriktir. Trendyol’un Bioderma Sébium Global 30 ml yorumları bölümünden ürünle ilgili daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Müşteri yorumları, ürünün temiz içeriği ve etkili performansı hakkında memnuniyet bildirir. Bütçe dostu fiyatından yararlanarak ürünü satın alabilirsiniz.