Bioderma Sebium Gel Active Yağlı, Akne Eğilimli Cilt Sivilce Karşıtı Salisilik Asit Temizleme Jeli 200 ml

419,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (50)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459 TL449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Sebium Gel Active Yağlı, Akne Eğilimli Cilt Sivilce Karşıtı Salisilik Asit Temizleme Jeli 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmetika Satıcı Ünvanı: DAYNE SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271080215000017 Vergi Kimlik Numarası: 2710802150
    Bu ürün Dermokozmetika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: Yağlı ve akne eğilimli ciltler için cildi kurutmadan temizleyen ve yoğun arındırıcı aktif temizleme jeli İçeriğindeki salisilik asit (%1,8) ve glikolik asit (%11 sayesinde cildi kurutmadan derinlemesine temizler ve cildi pürüzsüzleştirir. İçeriğindeki çinko glukonat (%3) ve 4.5 pH'ı sayesinde ise cildin sebum dengesini düzenler ve cildi arındırır. Tek bir adımda keratolitik temizlik sağlayarak tikanan gözenekleri açmaya, siyah noktaları gidermeye ve sivilce karşıtı etki göstererek oluşumunu önlemeye destek olur. Patentli D.A.F* kompleksi içeriğindeki ramnoz, mannitol ve ksilitol sayesinde cildin tolerans seviyesini yükseltir. "Jel" dokusu köpüğe dönüşerek ciltte yumuşak bir his bırakır. Ürün Kullanım Önerileri: Nemli cilde uygulayarak köpürtülür. lyice duruladıktan sonra nazikçe kurulanır. Sabah ve akşam kullanılabilir. Dermatoloğunuzun yönlendirmesiyle birlikte hafif akne eğilimli bir cilt için sabah ve akşam kullanılabilirken orta derece akne eğilimli ciltler için sabahları Sébium Foaming Gel, akşamları ise Sébium Foaming Gel Actif tercih edilebilir. Kurutucu, soyucu akne tedavileri sırasında sadece dermatoloğunuzun yönlendirmesiyle kullanılması tavsiye edilir. Günlük yüz ve vücut kullanımına uygundur. *D.A.F: Dermatological Advanced Formulation Ürün İçeriği: AQUA/WATER/EAU, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ZINC GLUCONATE, SALICYLIC ACID, GLYCOLIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CELLULOSE GUM, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, INULIN, XANTHAN GUM, MANNITOL, SODIUM CITRATE, XYLITOL, CELLULOSE, FRUCTOSE, GLUCOSE, RHAMNOSE, SODIUM METABISULFITE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, FRAGRANCE (PARFUM).

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 720 ml
  • İçerik Salisilik Asit
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Bioderma 1002303400 Sébium Foaming Gel Active

Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, yağlı ciltleri kurutmadan arındırmayı sağlar. Jel formüle sahiptir. Su ile teması halinde köpürür ve uygulaması daha kolay hale gelir. Narin yapısı sayesinde kolay irite olabilen ciltlerde bile kızarıklıklara sebep olmaz. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, ufak miktarı bile oldukça yeterli olan bir üründür. Birkaç kez su ile yıkandıktan sonra tamamen durulanır ve geriye tamamen arınmış bir cilt bırakır. Siyah nokta sorunu yaşayan kişilerin kullanımı için de uygundur. Düzenli kullanımı sağlandığı takdirde, özellikle de burun bölgesindeki siyah noktaların gözle görülür oranda azaldığı gözlemlenebilir. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, uzmanlar tarafından cilde uyumluluğu test edilmiş bir üründür.

  • Yağlı ciltleri arındırır.
  • Cildi kurutmadan temizler.
  • Jel yapıya sahiptir.

Bioderma Sébium Foaming Active Jelin İçeriği Nedir?

Bioderma Sébium Foaming Active Jelin İçeriği Nedir?

Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, içeriğinde bulunan salisilik ve glikolik asit sayesinde cildi derinlemesine temizler. İçerdiği çinko glukonat ve 4,5 pH’ı sayesinde yüzünüzdeki sebum miktarını dengelemeye yardımcı olur. Sebum vücudun doğal olarak ürettiği bir yağdır ve cilde bazı faydaları vardır. Ancak sebumun ciltte fazla miktarda bulunması sivilce ve siyah nokta sorunlarına yol açar. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, sebum miktarını dengeleyerek cilt sağlığınız için en uygun koşulları sağlar. Gözeneklerin tıkanıklıklarını açar ve ciltte oluşan her türlü kalıntıyı arındırır. Bioderma Sebium foaming gel active, tek adımla keratolitik temizlik yapmanıza imkan tanır. Plastik tüp şeklindeki paketi, ürünün kullanımını kolaylaştırır. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml fiyatı, sunduğu ürün miktarına göre oldukça uygun olan bir üründür.

Bioderma Sébium Foaming Active Jel Ne İşe Yarar?

Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, yüzde 32 oranında kanıtlanmış sivilce azaltıcı etkiye sahiptir. Patentli D.A.F kompleksi, içeriğindeki; ramnoz, mannitol ve ksilitol sayesinde cildin tolerans seviyesini arttırmayı sağlar. Sivilcelenme eğilimi olan ciltlerin daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Ürün uygulandıktan sonra ardında yumuşak ve ferah bir his bırakır. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml akne karşıtı bir yüz yıkama jelidir. Akneyi azaltıcı etkisi gözle görülür orandadır. Siyah nokta ve gözenek görünümünü azaltır. Ciltte gerginlik ve kaşıntı yapmaz. Ağır parfümler içermez. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, yetişkinlerin ve gençlerin kullanımına uygundur. Günlük olarak kullanmaya uygun bir üründür. Uygulaması oldukça kolaydır ve fazla zaman almaz.

Bioderma Sébium Foaming Gel Active Jel Nasıl Kullanılır?

Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, cilt bakım rutininde serum ve krem gibi emilebilir ürünlerden önce kullanılmalıdır. İsteğe bağlı olarak tek başına kullanılmasında da bir sakınca yoktur. Ürünü uygulamadan önce, ellerinizin temiz olduğundan iyice emin olmak için, ellerinizi yıkamanız önerilir. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, nemli cilde uygulanarak köpürtülür. Ardından bol su ile nazikçe yüzünüzdeki ürünü durulayın ve temiz bir havlu ile kurulayın. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml, tüm vücudunuzda kullanabileceğiniz bir üründür. Özellikle yüzünüz dışında sivilcelenme sorunu yaşadığınız bölgelerde, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bioderma Sebium foaming gel active 200 ml yorumlarından da anlaşılacağı üzere, ürünü kullanan kişiler tarafından da sivilce azaltıcı etkileri olan bir ürün olarak görülmüştür. Ürünü Trendyol üzerinden rahatlıkla temin edebilirsiniz.