9
Vücut Kremleri kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas Genital Bölge, Eklem Bölgeleri Kararma Karşıtı Aydınlatıcı Krem 75 ml

739 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  739 TL
%5 indirim
2 x  702,05 TL
1.404,10 TL
%7 indirim
3 x  687,27 TL
2.061,81 TL
%10 indirim
4 x  665,10 TL
2.660,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (54)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
23 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
762,77 TL
11 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
768,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas Genital Bölge, Eklem Bölgeleri Kararma Karşıtı Aydınlatıcı Krem 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recete Satıcı Ünvanı: HEDEF DAĞITIM KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249041411999339 Vergi Kimlik Numarası: 2490414119
    Bu ürün Recete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Hassas, özel bölgeler ve eklem bölgelerinde görülen kararmaların azaltılmasına ve cildi aydınlatarak cilt tonunu eşitlemeye yardımcı nemlendirici ve yatıştırıcı etkili bakım kremi Ürün Faydası Ciltte oluşan kararmaları azaltmaya ve tekrardan oluşmalarını önlemeye yardımcı olur.Ciltte hassasiyet nedeniyle oluşan kızarıklık görünümünün azalmasına destek olur.Etkin formülü sayesinde cildi yatıştırır ve cildin doğal ışıltısını geri kazandırabilmek için lekelerin oluşumuna karşı etki gösterir.Cilt tonunun eşitlenmesine destek olur. Kullanım Şekli KULLANIM TALİMATLARI Temizlenmiş bölgeye günde 1 ya da 2 kez uygulayın. Hassasiyet kaynaklı kızarıklık görünümünü ve cilt tonundaki eşitsizliği önleyebilmek için ağda, tıraş, lazer vb. uygulamalarından hemen sonra kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Beyazlatıcı
  • Form Krem
  • Tip Tüp
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml, vücudun çeşitli noktalarında oluşan ton farklılığı ile mücadele etmek amacıyla üretilir. Hassas bölgeler başta olmak üzere koltuk altı, dirsek, diz, eklem yerleri gibi noktalarda kullanılır. Uygulama alanında oluşan ton farklılıklarını eşitlemek için çalışır. Aynı zamanda ağda, lazer epilasyon ve tıraş gibi uygulamalardan sonra da sıklıkla kullanılır. Bu tercih üzerinde ürünün oluşan hassasiyeti yatıştırma noktasındaki başarısı etkili olur. Tüm cilt tipleri ile uyumlu olması önemli bir avantajdır. Bu sayede farklı cilt özelliklere sahip müşterilerin üründen faydalanmasına imkan sağlanır. Özenle hazırlanan formülü sayesinde yapıştırma ve leke oluşumunu engelleme özellikleri bulunur. Siz de vücudunuzda oluşan renk eşitsizlikleri ile mücadele ederek cildinize doğal bir ışıltı kazandırmak için ürünü satın alabilirsiniz.

  • Lekelerle etkin mücadele
  • Yatıştırıcı etki
  • Geniş uygulama alanı imkanı

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml ile Cilt Sağlığı

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml ile Cilt Sağlığı

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas, otoriteler tarafından belirlenen dermatolojik güvenlik kriterlerine uygun bir şekilde üretilir. Cildin sahip olduğu dengeye üretim aşamasının her basamağında saygı gösterilerek özenle formüle edilir. Bu doğrultuda ürün, gerekli görülen tüm testlere tabi tutulur. Testler bağımsız ve alanında uzman dermatologların gözetiminde gerçekleşir. Titiz çalışma süreci sayesinde ciltte oluşabilecek reaksiyonların yaşanma ihtimali minimuma indirilir. Ürün içeriğinde yer verilen her malzeme büyük bir dikkatle incelenir. İnsan sağlığına zarar verme ihtimali bulunan ham maddelerden uzak durulur. Seçilen her bileşen güvenlik ilkelerine uygundur. Gösterilen titiz çalışma, üretim döngüsünün her aşaması için geçerlidir. Siz de Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml kullananlar tarafından takdir edilen, zararlı ham maddelerden arındırılan ve otoriteler tarafından belirlenen sınırlar içerisinde üretilen kremi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml Yorumları

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml Yorumları

Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml yorumları değerlendirildiğinde genel olarak müşterilerin içerikten memnun oldukları görülür. Kremin yoğun ve titiz bir çalışmanın ürünü olması, bu memnuniyetin başlıca nedenleri arasındadır. Bioderma, müşterilerinin sağlıkları ve memnuniyetleri için dünya standartlarında bir çalışma prensibiyle hareket eder. Uzman bir ekibin sayısız testler neticesinde elde ettiği bilgiler ışığında üretim yapılır. Ortaya kalitesi ve etkisi ile takdir edilen ürün çıkar. Müşteriler tarafından yapılan değerlendirmelerde kremin pratik bir kullanım fırsatı sunduğuna da dikkat çekilir. Bioderma özel içerikli ürünün günde 1 veya 2 kez olacak şekilde uygulanmasını tavsiye eder. Uygulama öncesinde seçilen bölgenin temiz olmasına dikkat etmek gerekir. Siz de müşterilerin çoğunun memnun kaldığı ürünü tavsiye edilen kullanma talimatlarına göre uygulayarak etkili bir sonuç alabilirsiniz.

Uygun Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml Fiyatı

Uygun Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml Fiyatı

Koltuk altı, bikini bölgesi ve eklem yerlerinde ağda, jilet, epilasyon, deodorant kullanımı gibi farklı nedenlerden dolayı kararmalar meydana gelir. Oluşan bu renk eşitsizliklerini gidermek için yöntemler aranmaya başlanır. Bioderma, oluşturduğu özel içerikle kararma problemleriyle mücadelede başarılı sonuçlar elde eder. Her müşterinin evde kolayca uygulayabileceği bir yöntem geliştirir. Günlük uygulama rutini ile cilt renginin eşitlenmesine destek olunur. Bioderma tarafından geliştirilen bu yöntemin acısız, ağrısı ve uygun fiyatlı olması müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesinin zeminini oluşturur. Gerekli tüm testlerden geçirilen krem güvenli ve pratik bir kullanım deneyimi sağlar. Avantajlı Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75 ml fiyatı ürüne gösterilen rağbetin önemli sebeplerinden biridir. Siz de vücudunuzun farklı bölgelerinde yaşadığınız renk eşitsizlikleri ile mücadele etmek için bu kremi Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.