Bioderma Photoderm Nude Spf 50 Lıght 40 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
825,81 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Photoderm Nude Spf 50 Lıght 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BIODERMA Photoderm NUDE SPF 50+ LIGHT 40 ml

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Renkli
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
Geri Bildirim Ver

Bioderma 40 ml Light Photoderm Nude SPF 50+

Bioderma Photoderm Nude Touch hem yağlı hem de karma ciltlere pek çok fayda sağlar. İçerisinde yer alan özel bileşenler, güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Bu süreçte eşsiz bir bakım yaparak cilde ihtiyaç duyduğu özellikleri geri kazandırır. Yetişkin kullanımına uygun olan ürün, bariyer görevini üstlenerek günün her saatinde koruma sağlar. Bioderma Photoderm Nude Touch, renkli yapısı sayesinde cilt tonunu eşitler. Yer yer oluşan kızarıklıkların görünümünü engeller. Böylece özellikle yaz aylarında ağır fondotenleri kullanmanıza gerek kalmaz. Cildin nefes almasını sağlayan ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, güneşten korunabilirsiniz.

  • Bioderma Photoderm Nude Touch, SPF 50+ koruma faktörüne sahiptir.
  • Sıvıdan pudraya dönüşüm teknolojisi ile ciltte fark yaratır.
  • Bioprotection patenti, hücre yenilenmesini destekler.

Bioderma Photoderm Nude’un Özellikleri Nelerdir?

Photoderm Nude SPF 50+ Light 40 ml Yorumları

Bioderma Photoderm Nude Touch Light, 40 ml’lik özel şişesi ile kullanıcılara sunulur. Uzun süreli kullanıma sahip olan ürün, maliyetleri de en aza indirir. İçerisinde yer alan anti UVB etkisi ve UVA önleyiciler ile güneş ışınlarının etkilerini azaltır. Cildi hem yaz hem de kış aylarında koruyarak eşsiz bir performans sergiler.Bioderma Photoderm Nude Touch spf50 40ml light, Bioprotection patentine sahiptir. Bu özellik, zararlı güneş ışınlarına karşı koruma sağlarken hücre yenilenmesini destekler. Yaşlanma etkilerini minimuma indiren ürün ile her daim canlı bir cilde sahip olabilirsiniz.Bioderma Photoderm Nude Touch,yüksek kapatıcılığa sahiptir. Ciltte ağırlık yapmadan lekeleri ve izleri kapatır. Aynı zamanda güneşin zararlı etkilerinden de korur. Pek çok ürünün bir araya gelerek gösterdiği performansı Bioderma Photoderm Nude Touch’tan tek seferde alabilirsiniz.

Bioderma Photoderm Nude SPF 50+ Light Cilde Zarar Verir mi?

Photoderm Nude SPF 50+ Light 40 ml Yorumları

Bioderma Photoderm Nude Touch, dermatolojik olarak test edilen ürünler arasındadır. İnsan sağlığına uygun yapısı ile tüm beklentileri karşılar. Tıbbi gözetim altında test edilen ürün, cilde pek çok fayda sağlar. Formülünde yer alan salisilik asit sayesinde cildi pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Doğal ışıltıyı geri kazandırarak fark yaratır.Bioderma Photoderm Nude Touch, özellikle yağlı ve karma ciltlere pek çok fayda sunar. Sebum miktarını dengeleyerek aşırı yağlanmanın önüne geçer. Matlaştırıcı etki, fazla yağı absorbe ederek daha canlı bir görüntü oluşturur. Bununla birlikte parlama problemini en aza indirerek gün boyu konfor sunar. İçerisinde yer alan Kapriloil glisin, cilt pürüzlerinin azalmasına yardımcı olur. Fluidactiv patentine sahip ürün, ciltteki sebum kalitesini artırır. Denge oluşturarak fazla yağlanmanın önüne geçer.

Bioderma Photoderm Nude SPF 50+ Etkili Koruma Sağlar mı?

Photoderm Nude SPF 50+ Light 40 ml Yorumları

Bioderma Photoderm Nude Touch, SPF 50+ özelliği ile benzersiz bir koruyuculuk sağlar. Güneş ışınlarının dik açıyla geldiği her bölgede cildinizi korur. %100 mineral filtreye sahip olan ürün, sıvıdan pudraya dönüşüm teknolojisi ile fark yaratır. Bu benzersiz özellik, uygulama sonrasında sıvının buharlaşmasını sağlar. Ciltte kalan pudralı yapı, kadifemsi bir his bırakır. Pudra etkisi, mat bir görüntü sunarken aynı zamanda cildin nem ihtiyacını karşılar. Pürüzleri yok ederek cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarır. Ton eşitleme ayrıcalığı sayesinde fondoten kullanma ihtiyacı duymazsınız.Trendyol mobil uygulama ve web sitesinde binlerce ürünü kullanıcıları ile buluşturur. Kullanıcı odaklı hizmet anlayışı, online platformun farkını ortaya koyar. Bioderma Photoderm Nude Touch spf50 40ml light yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Üyeliğinizi başlatarak kampanya ve indirim haberlerinden ilk siz faydalanabilirsiniz