Bioderma Sensibio H2o 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
152,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
158,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Sensibio H2o 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOHOUSE Satıcı Ünvanı: CCM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203069895800001 Vergi Kimlik Numarası: 2030698958
    Bu ürün DERMOHOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİODERMA SENSİBİO H2o 100 ML Ürün Adı Bioderma Sensibio H2o 100 ML Ürün Markası Bioderma Ürün Boyutu 100 ML Ürün Faydası Cildinizdeki kiri, yağı ve suya dayanıklı makyajı temizlemeye yardımcı olur. Makyaj bazı olarak kullanılabilir. İçeriğindeki salatalık özü sayesinde cildinizin rahatlamasına ve ferahlamasına yardımcı olur. Ürün Kullanım Şekli Bir pamuk yardımı ile kullanabilirsiniz. Durulama gerektirmez. Günde 2 kez uygulayabilirsiniz. Ürün Stok Kodu : DER-BİO-104 Ürün Barkodu : 3401395376706

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Bioderma Sensibio h2o 100ml - Hassas Ciltler İçin Temizleyici Solüsyon

Gün boyu dış ortamda toz, kir, makyaj gibi farklı çevresel etmenlere maruz kalan cilt temizlenmeye ve dinlenmeye ihtiyaç duyar. Cilt temizliğinde seçilen ürünler konusunda hassas davranmak ve seçici olmak gerekir. Bioderma Sensibio h2o 100 ml temizleyici solüsyon cildinizi derinlemesine temizleyen ve derinin zarar görmesinin önüne geçen bir üründür. İçeriğinde bulunan özel formülü sayesinde cildin dinlenmesine ve özüne dönmesine yardımcı olur. Bu solüsyon doğal nem dengesini koruyarak cildin yatışmasını sağlar. Gözeneklerin açılmasını sağlayarak ferahlık hissi oluşturur. Ürün sahip olduğu pH derecesiyle yüzün doğal yapısına uyum sağlar. İçerdiği salatalık özü yüzdeki hassas noktaları besleyerek kuruma ve çatlamaların önüne geçer.

  • Parfüm ve alkol içermeyen doğal içerik
  • Doğal dengeyi koruyan salatalık özü
  • Ciltle uyumlu misel tanecikler

Bioderma Hassas Ciltlere Özel Solüsyon Avantajları

Bioderma Hassas Ciltlere Özel Solüsyon Avantajları

Herkes için cilt bakımı oldukça önemli bir konudur. Bu işlem için güvenilir ve kullanışlı ürünler seçmek gerekir. Cildi nemlendirerek derinin doğal dengesinin korunmasına yardımcı olan Sensibio h2o 100 ml tercih ederek birçok avantaja sahip olabilirsiniz. Bu solüsyon alkol, parfüm ve phenoxyethanol gibi tahriş edici maddeler içermez. Yüzü suya dayanıklı makyaj dahil olmak üzere gün içinde oluşabilen kir ve yağdan arındırır. Haftanın her günü kullanabileceğiniz bu ürün sağladığı avantajlar sayesinde sıklıkla tercih edilir. Cildinizin önemli bir koruyucusu olan Bioderma hassas ciltler için temizleyici misel solüsyon - Sensibio h2o 100 ml boyutundaki şişesiyle taşıma kolaylığı sağlar. Ürünü gittiğiniz her yerde yanınızda bulundurabilirsiniz. Bu ürün göz ve dudak çevresi gibi hassas bölgeleri de içeren tüm yüz için kullanıma uygundur.

Bioderma Sensibio h2o Temizleyici Misel Solüsyon Kullanımı

Bioderma Temizleyici Misel Solüsyon Kullanımı

Uygulanması kolay ve pratik olan bu solüsyon cildin tam olarak temizlenmesine yardımcı olur. Bu ürünü doğru aralıklarla uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Bioderma hassas ciltler için temizleyici misel solüsyon - Sensibio h2o 100 ml yorum ve değerlendirmelere göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Cildin canlılığını koruyan ve mükemmel bir ferahlık oluşturan bu ürünü makyaj pamuğuyla uygulayabilirsiniz. Bir miktar pamuğu solüsyonla ıslattıktan sonra nazik ve hassas dokunuşlarla cildinizi temizleyebilirsiniz. Böylece tüm yüzünüzden makyaji çıkararak derinlemesine temizlik sağlayabilirsiniz. Bu ürün haftada her gün sabah ve akşam kullanıma uygundur. Cildinizde alerjik reaksiyona neden olmaz. Özellikle hassas bir cilde sahip olanlar için uygundur. Ürünü kullandıktan sonra ise durulamanıza gerek yoktur. Kirden arınan yüzün temiz bir havluyla hafif bir şekilde kurulanması yeterlidir.

Bioderma Hassas Ciltler İçin Temizleyici Solüsyon Fiyatları

Bioderma Hassas Ciltler İçin Temizleyici Solüsyon Fiyatları

Sağladığı avantajlar ve kullanım rahatlığı sayesinde bakım ürünleri arasında öne çıkan Sensibio h2o fiyat açısından da oldukça uygundur. Ürünün fiyatı bütçelere uygun olacak şekilde belirlenir. Genç ve yetişkinler için kullanımı uygun olan bu solüsyon az miktarda uygulandığında bile tüm yüzü temizler. Bu sayede ürünü uzun süre kullanma avantajı yakalayabilirsiniz. Özellikle her gün makyaj yapanlar için ideal olan bu ürün pratik kullanımıyla büyük beğeni toplar. Gözeneklerin tıkanmasına engel olan solüsyonla cildinizin nem dengesini koruyabilirsiniz. Çevresel faktörlerden kaynaklanan yağlanmanın veya kurumanın önüne geçebilirsiniz. Solüsyon, suya dayanıklı makyajları bile hassas bir uygulamayla çıkarır. Uygulama sırasında ciltte meydana gelebilecek hasara engel olur. İşlemden sonra ürünü durulamanız gerekmez. 3401395376706 barkod numarasıyla sunulan bu ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.