Bioderma Cicabio Onarım Bakım Kremi 40ml

387,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
381,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
397,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Cicabio Onarım Bakım Kremi 40ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Cilt görünümünü yenilemeye yardımcıdır, Nemlendirici etkiye sahiptir Ürün Faydası Cilt görünümünün düzenlenmesinde yardımcı olur.Bioderma’ya özgü DAF kompleksi içerir.Cildi derinlemesine nemlendirerek tolerans seviyesini yükseltmeye yardımcı olur.Hipoalerjeniktir, renklendirici içermez. rengini içerdiği aktif maddelerin bileşiminden alır.Yetişkin ve çocuklarda, yüz ve vücut kullanımına uygundur. Kullanım Şekli Cilt temizleme işleminden sonra, sorunlu bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayın. Gerekirse kompres yardımıyla elbise altından da uygulanabilir.Kullanım sıklığı: Günde 2 kez kullanılır. Uyarılar Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Bioderma Cicabio Cream 40 Ml

Cilt üzerinde birçok faktörün etkisi vardır. Genetik faktörlere ek olarak çevresel etkiler de olumsuz durumlar oluşmasına neden olabilir. Dolayısıyla teniniz yazın güneş ışığından, kışın soğuktan ya da tozdan ve kirden etkilenebilir. Cilt bu şartlarda tahriş olabilir, kuruyabilir, lekelenebilir. Bu sebeplerden dolayı dışardan takviyeye ve güçlendirmeye ihtiyaç duyar. Tüm bu takviyeyi Bioderma Cicabio cream 40 ml ile sağlayabilirsiniz ve cildinize ihtiyacı olan bakımı sunabilirsiniz. Cicabio cream, cildinizi nemlendirirken güçlendirir. Tahriş olan hasarlı cilt bariyerini onarır, lekelerin giderilmesini sağlar. Ürün tüm bu faydaları sağlarken cildinizde yağlı his bırakmaz, ağırlık yapmaz, gözeneklerinizi tıkamaz. Ürün parfümsüz ve renksizdir. Günlük kullanıma uygundur. Bunların yanında krem, hipoalerjeniktir. Yağlı ciltler dahil tüm cilt tipleri ürünü rahatça kullanabilir.

  • Vücut, yüz, dudak bölgesine uygulanabilir
  • 6 aydan büyük bebeklere sürülebilir
  • Kadın ve erkeklerin kullanımına uygundur

Bioderma Cream 40 Ml Özellikleri

Bioderma Cream 40 Ml Özellikleri

Cicabio cream içinde hyalüronik asit ve nemlendirici aktif bileşenler bulunur. Bu içerikler, cilt tabakasının üzerinde nefes alan koruyucu bir katman oluşturur. Bu sayede yüz ve vücudun neme olan ihtiyacını cildinizi yormadan, gözeneklerinizi tıkamadan nazikçe giderebilirsiniz. Ürün, hafif yapısı ile cildinize ağırlık yapmaz, teniniz tarafından kolay ve hızlıca emilir. Ürün hipoalerjenik olacak şekilde geliştirilerek hassas bünyeye sahip kişilere de hitap eder. Krem, mükemmel bir ürün toleransına sahiptir. Ayrıca ürün parfümsüz ve renksizdir, her koşulda ve zamanda kullanılabilir. Her yaştan insanın güvenle kullanabilmesi için ürünün bileşenleri özenle seçilip bir araya getirilir. Kreme, 3401347869546 kodu ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kremin hitap ettiği kitle oldukça geniştir. 6 aydan büyük bebekler dahil gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ayrıca her yaştan ihtiyaç duyan kadın ve erkekler ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Cicabio Cream 40 Ml Yorumları

Cicabio Cream 40 Ml Yorumları

Yüz ve vücudun dönemsel olarak ihtiyacı değişebilir. Ancak neme her koşulda ihtiyaç duyulur. Cilt yeteri kadar nemlendirilmezse tahriş olabilir, yıpranır ve yorgun gözükür. Bu ürün sayesinde tüm bunların önüne geçebilirsiniz. Bioderma Cicabio cream, öncelikle cildinizi neme doyurur, kurutmaz. Bu da cildinizin parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımla ürün, tahriş olan cilt bariyerini, vücut bölgelerini onarır ve yeniden yapılandırır. Cildinizi yeniler, yatıştırır. Bu sayede cildiniz canlı ve ışıl ışıl gözükür. Güneş, ışık, kir gibi dış etkenler özellikle yüzünüzde lekelenme ve yıpranmalara neden olur. Krem yüzünüzdeki lekeleri giderir ve cildinizin esneklik, dayanıklılık kazanmasına yardımcı olur. Ürünün güçlendirmeye destek olduğu cilt bariyeri sayesinde leke ve kusurlar ile daha az karşılaşmanız mümkün olur. Üründen maksimum fayda görebilmek için temizlenmiş bölgeye günde iki defa düzenli bir şekilde uygulamanız gerekir.

Bioderma Cream 40 Ml Fiyatı

Bioderma Cream 40 Ml Fiyatı

Bioderma Cicabio kullananlar oldukça fazladır. Bu sebeple hakkındaki değerlendirme ve yorumlar da çoktur.Bioderma Cicabio cream 40 ml yorumları incelendiğinde ürünün memnuniyet oranının çok yüksek olduğu görülür. Yorumlarda, Bioderma Cicabio cream 40 ml kullananlar üründen maksimum verim aldıklarını ve beklentilerini karşıladığını belirtirler. Ayrıca kullananların çoğu, bu kremi tekrar satın alıp çevrelerindeki kişilere tavsiye ettikleri de yorumlar aracılığıyla görülebilir. Ürünü kendiniz için alırken bakım yapmayı seven sevdikleriniz için de ufak bir armağan olarak değerlendirebilirsiniz. Bioderma Cicabio cream 40 ml fiyatı ise bu özelliklerdeki ürüne isteyen herkesin kolayca sahip olabilmesi için oldukça makul bir aralıkta tutulur. Dilerseniz ürünün fiyatını, özelliklerini ve görsellerini detaylı olarak inceleyip satın alma konusundaki kararınızı verebilirsiniz. Bu süreçten sonra istediğiniz zaman Trendyol üzerinden güvenli birkaç adımda Bioderma Cicabio cream 40 ml satın alabilirsiniz.