Bioderma Atoderm Intensive Eye Kuru Atopi Eğilimli Göz Çevresi Kremi ve Temizleyici Hyalüronik Asit 100 ml

Çok Al, Az Öde!
1 x  519 TL
%5 indirim
2 x  493,05 TL
986,10 TL
%7 indirim
3 x  482,67 TL
1.448,01 TL
%10 indirim
4 x  467,10 TL
1.868,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (50)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544 TL519 TL
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Atoderm Intensive Eye Kuru Atopi Eğilimli Göz Çevresi Kremi ve Temizleyici Hyalüronik Asit 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recete Satıcı Ünvanı: HEDEF DAĞITIM KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249041411999339 Vergi Kimlik Numarası: 2490414119
    Bu ürün Recete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Çok kuru, hassas ve yoğun kuruyan göz çevresi Ürün Faydası Bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygundur. Formülündeki Skin Barrier TherapyTM patenti sayesinde yoğun cilt kuruluğuna neden olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını önlemeye yardımcı olur. 3’ü 1 arada etki sunar. 1- Yatıştırır: Göz çevresi bölgesindeki rahatsızlık, kuruluk ve kaşıntı hissinin yatıştırılmasına destek olur. Göz çevresinde oluşan kızarıklığı da gidermeye yardımcı olur. İçeriğindeki enoksolon sayesinde kaşıntı hissine neden olan faktörleri gidermeyi hedefler. 2- Onarır: Zarar görmüş hassas göz çevresini onarmayı hedefler. Formülündeki LipigeniumTM Teknolojisi sayesinde cildin koruyucu bariyerinin yeniden yapılandırılmasına destek olur. Patentli Skin Barrier TherapyTM* kompleksi sayesinde de yoğun cilt kuruluğuna sebep olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını önlemeye yardımcı olarak ciltte meydana gelen rahatsızlık hissine karşı etkili bakım sunar. 3- Makyajı ve kiri nazikçe temizler. Kullanım Şekli Gün içerisinde bir veya iki kez kuruyan hassas göz çevresine uygulayın. Sabahları bakım ürünü olarak kullanılabilir. Akşamları bir pamuklu yardımıyla bir bakım ürünü ve / veya makyaj temizleyici olarak kullanılabilir. YOĞUN GÖZ ÇEVRESİ İÇİN ÖZEL OLARAK GELİŞTİRİLEN BİR BAKIM ÜRÜNÜ olarak hem atak dönemlerinde hem de ara dönemlerde kullanılabilen yenilikçi bir bakış açısına sahiptir. Hem temizlik hem de bakım ürünü olarak geliştirilmiştir. Yoğun kuruyan hassas göz çevresini onarmaya ve yatıştırmaya yardımcı olurken makyajı da temizler. Tubairless™ Teknolojisi sayesinde içerisinde bulunan kese sayesinde ürünün hava ile temasını kısıtlayarak formülasyonun dış etkenlerden etkilenmesini önlemeyi hedefler. Aynı zamanda bu teknoloji sayesinde kullanım miktarını da optimum seviye belirlemek mümkündür. GÜNLÜK TEMİZLEYİCİ / MAKYAJ TEMİZLEYİCİ OLARAK: 1- Uygulama: Üst göz kapağına ürünü küçük noktalar halinde uygulayın. 2- Temizleme: Ürünü tüm göz kapağının üzerine yayın ve hafif dairesel bir şekilde masaj yaparak makyajınızı nazikçe temizleyin. *Makyajınızı bir pamuk yardımıyla göz çevresindeki yoğun kuruluğun çok fazla olmadığı ara dönemlerde yapın. Atak dönemlerinde ise göz çevresindeki yoğun kuruluğu tetiklememesi için makyaj yapılmaması önerilir. Günlük kullanıma uygun olup kortikoidlerle kombine olarak göz çevresi ve yüz bölgesinde kullanılabilir. Kontakt lens kullanıcılarının, bebek (prematüre bebekler hariç), çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygundur. Durulama gerektirmez. Cilt kuruluğu devam ederse bir sağlık uzmanına danışınız.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Cilt Tipi Kuru
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Hacim 50+ ml
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver