Bioderma ABCDerm Hydratant Lotion Bebek Cildi için Yoğun Nemlendirici, Onarıcı Süt Formda Bakım Kremi 500 ml

699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
803,70 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
839,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bioderma ABCDerm Hydratant Lotion Bebek Cildi için Yoğun Nemlendirici, Onarıcı Süt Formda Bakım Kremi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recete Satıcı Ünvanı: HEDEF DAĞITIM KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249041411999339 Vergi Kimlik Numarası: 2490414119
    Bu ürün Recete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Abcderm hydratant 500ml
  • Yoğun cilt kuruluğu riski yüksek olan bebek cildi için bakım sütü
  • Cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı bakım sütüdür. Cilt yüzeyince doğal bir koruyucu film oluşumuna yardımcı olarak cildi sürekli nemli kalmasına destek olur. Yoğun cilt kuruluğuna sebep olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını engellemeye yardımcı olur. Hafif kokulu, rahatlatıcı dokusu sayesinde hızla emilim sağlar.
  • Kullanım şekli:
  • Abcderm foaming cleanser ile temizlenmiş ve nazikçe kurulanmış cilde günde 1 veya 2 kez uygulanabilir.
  • Ürün içeriği:
  • Aqua/water/eau, glycerin, paraffinum liquidum/mineral oil/ huile minerale, helianthus annuus (sunflower) seed oil, behenyl alcohol, sucrose stearate, canola/canola oil/huile de colza, pentylene glycol, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, 1,2-Hexanediol, caprylyl glycol, sodium citrate, sodium lauroyl lactylate, tocopherol, sodium hydroxide, polysorbate-60, sorbitan isostearate, ceramide np, ethylhexylglycerin, ceramide ap,phytosphingosine, cholesterol, carbomer, xanthan gum, citric acid, ceramide eop, fragrance (parfum).

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Bioderma Hydratant Çeşitleri ile Bakımlı Ciltler

Cildin nem kaybını geri kazandıran ve eksiksiz bakım sağlayan ABCderm hydratant ürünü ile cildinizi canlı tutabilirsiniz. Nem, canlı, güzel ve sağlıklı bir cilt için en önemli faktördür. Mevsim değişiklikleri, saç dökülmesi, dengesiz beslenme gibi faktörler vücudun su kaybetmesine neden olabilir. Vücut losyonları ve cilt bakım kremleri bu anlamda yeterli değildir. Bu eksikliği gidermek için cildinizi vücut sütü ile desteklemeniz önerilir. ABCderm hydratant 500 ml, cildi çevrenin etkilerinden koruyarak nemlendiren ve besleyen bir bakım ürünüdür. İçeriğindeki özel aktif maddeler sayesinde cildinizin ipeksi, esnek ve canlı olmasına yardımcı olur. ABCderm hydratant 500 ml kullanımı için ise masaj yaparak uygulamanız gerekir. Masaj vücuttaki kan dolaşımını teşvik ederek ürünün daha hızlı emilmesine ve daha hızlı etki göstermesine yardımcı olur.

  • Cildi Canlı Tutar
  • Eksiksiz Bakım Sunar
  • Cilt Temizliğini Güzellik Seansına Dönüştürür

ABCDerm Hydratant 500 ml ile Nemli Ciltler

ABCDerm Hydratant 500 ml ile Nemli Ciltler

Cilt nemi sağlık ve güzellik için en büyük korumadır. Bu nedenle düzenli temizlik ve bakım ile su kaybını önleyerek nemi korumak önemlidir. Aynı zamanda cilt bakımı ve yenilenmesi günlük bakımın temelidir. Bitkisel ürünlerle düzenli kişisel hijyen, su kaybını önlemeye yardımcı olabilir. Cildinizin doğallığı, sağlığı, gençliği ve güzelliği ile yeniden parlayabilirsiniz. Bioderma abcderm hydratant 500 ml ile cildinize günlük bakım yaparken, bitkisel ürünlerle nem ihtiyacınız karşılanır. Ayrıca bu ürünler, sağlığınızı korurlar. Tüm bu vücut bakım ürünleri, cildiniz için ihtiyacınız olan gençleşmeyi ve dinlenmeyi sağlar. Marka tarafından özenle hazırlanmış bu ürün ile cilt temizliğinizi bir güzellik ve lüks seansına dönüştürmek sizin elinizdedir. Bu açıdan ürünü satın alıp düzenli olarak kullandıktan sonra vücudunuzdaki farkı görmeniz mümkündür.

Nem Takviyesi Sağlayan ABCDerm Hydratant 500 ml

Nem Takviyesi Sağlayan ABCDerm Hydratant 500 ml

Losyon kremler vücuda gerekli hidrasyon desteğini sağlar. Bu kremler vücut tipine ve farklı markalara göre farklı içeriklere sahiptir. Bu nedenle tanınmış ve kaliteli kozmetik markalarına öncelik verilmesi gerekmektedir. Bu aşamada Abcderm Hydratant ürününü tercih edebilirsiniz. Özellikle soğuk kış aylarında kaba elleri ve su dengesini kaybetmiş vücutları gençleştiren losyonlar kullanmak gerekir. Hoş kokulara sahip olan bu ürünler farklı içeriklere sahiptir. Nemini kaybetmiş kuru ciltler için ABCderm hydratant 500 ml içeriği oldukça faydalıdır. Losyonlar genellikle tüm cilt tipleri için yapılır. Bu nedenle özellikle hassas ciltler bu özel losyonları kullanmalıdır. Diğer kremlerden daha fazla sıvı, cilde nüfuz etmeyi kolaylaştırır. Kuru cildi nemlendirmek istemeyen kişiler, duşta ıslak vücuda uygulanıp yıkanabilen bir losyonu tercih edebilirler. Ayrıca derinlemesine bakım isteyenler için çeşitli ürünler de mevcuttur.

ABCDerm Hydratant 500 ml Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

ABCDerm Hydratant 500 ml Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Losyon kremi kuru ciltler için gereklidir. Suyu dengeler ve cildin canlılığını geri kazandırır. Yağ içerdiğinden cilt tarafından kolayca emilir. Vücut şeklinize bağlı olarak, çeşitli ürünler genellikle vücut yenileyici yağlarla güçlendirilir. İçeriği sayesinde ise vücudunuzda hoş bir koku bırakır. Dermatolojik olarak test edilmiş ABCderm hydratant 500 ml kullananlar tarafından beğeni kazanmıştır. Bu ürün, cilt üzerinde asidik bir kaplama sağlayarak pürüzlere karşı mükemmeldir. Bu ürün, hidrasyon gibi faydaları ile yaygın olarak bilinirler ve içerdiği özle birçok amaca hizmet ederler. Bu kremler, rüzgar yanığını tedavi ederek ince çizgilerin görünümünü bile azaltabilir. Ayrıca bu ürün, paraben içermez. Bu da cilt rahatsızlığını iyileştirir ve vücuda esneklik kazandırır. Bu ürüne ulaşmak ve ABCderm hydratant 500 ml yorumları ve değerlendirmelerini incelemek için Trendyol'a göz atabilir, 3401353767218 kodu ile ürünü satın alabilirsiniz.