Bioder Tüy Azaltıcı Set-karınca Yumurtası Yağı 30 ml Yüz Için Tüy Azaltıcı Kür Yüz Için Tüy Azaltıcı 30 ml

599,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bioder Tüy Azaltıcı Set-karınca Yumurtası Yağı 30 ml Yüz Için Tüy Azaltıcı Kür Yüz Için Tüy Azaltıcı 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Farma Satıcı Ünvanı: AHMET ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600905306000001 Vergi Kimlik Numarası: 3520000202
    Bu ürün Trend Farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bio epilation tüy azaltıcı karınca yumurtası yağı 30 ml: Istenmeyen tüyleri azaltır, inceltir, geciktirir karınca yumurtası yağı, istenmeyen tüyleri azaltır, inceltir ve daha geç çıkmalarını sağlar cildin istenilen pürüzsüzlüğe kavuşmasına yardımcı olur.
  • Uygun cilt tipi: Tüm ciltler
  • Kullanım şekli: Tüyler kökünden alındıktan sonra temiz cilde uygulanır dairesel masaj hareketleri ile istenilen bölgeye uygulanabilir uzun süren pürüzsüzlük sağlar kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanılabilir sarı ve ince tüylerde de kullanılabilir ürün %100 orijinaldir
  • . Bioder biocure tüy azaltıcı kür yüz için 3x5 ml : Tüy dökücü değildir. Ürünler direkt tüylü bölgeye uygulandığında veya tüyleri kökten almayan jilet, tüy dökücü krem gibi yöntemlerden sonra uygulandığında da etkilidir ancak tüyler kökünden alınmadığı için etkisini çok daha uzun sürede gösterir, etkili sonuç alınamayabilir. Doğaldır, cilt ile uyumlu olduğu kanıtlanmıştır. Sarı ve ince tüylerde de etkilidir. Sadece kıl foliküllerini etkiler. Ter ve yağ bezlerine olumsuz bir etkisi yoktur. Yardım almadan evde rahatlıkla uygulanabilir. Uygulama sonrası güneşe çıkılabilir, güneşte esmerleşmiş cilde uygulanabilir. Düzenli kullanım çok önemlidir. Kişiden kişiye değişmekle birlikte ilk etkiler ilk aydan sonra gözlenmeye başlanır. En etkili sonuç için düzenli kullanılmalıdır. Isteğe bağlı olarak etkiyi arttırmak adına biocure tüy azaltıcı krem ile birlikte kombine kullanım yapılabilir.
  • Uygun cilt tipi: Hassas dahil tüm cilt tipleri
  • Kullanım şekli: Biocure tüy azaltıcı kür, tüyleri kökünden alan herhangi bir epilasyon yönetimini ( ağda, lazer, cımbız vb.) takiben temiz cilde 3 gün boyunca aşağıdaki sıra ile uygulanır. 1.Gün : Tüy azaltıcı yağ 2.Gün : Tüy azaltıcı serum 3.Gün : Tüy azaltıcı losyon her gün yukarıdaki sıralamaya göre kullanılacak olan üründen yeterli bir miktar alınır tüylerden arındırılmış, kuru ve temiz cilde yedirerek uygulanır. Kullanımdan sonra bölge yıkanmamalıdır. Vücut bölgesinin farklı cilt ve tüy yapısı göz önüne alınarak özel olarak formüle edilmiştir. Tüy ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanılabilir. Kullanım şeklinde belirtilen uygulama sıralaması takip edilmelidir.
  • Ürünlerimiz %100 orjinaldir
  • Bioder tüy azaltıcı krem 30 ml: Tüyler kökünden alındıktan sonra ( ağda, lazer, cımbız vb.) temiz cilde günlük olarak uygulanır. Yüz bölgesinin farklı cilt ve kıl yapısı göz önüne alınarak yüz bölgesine özel olarak formüle edilmiştir.Kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanılabilir.Tüy dökücü değildir, tüyleri kalıcı olarak azaltır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver