Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Vücut Kürü 3x10 ml - Istenmeyen Tüyler Için

149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
2.000 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
197,80 TL187,80 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Vücut Kürü 3x10 ml - Istenmeyen Tüyler Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maynatura Satıcı Ünvanı: MAYNATURA KOZMETİK TURİZM TİCARET İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613134234700001 Vergi Kimlik Numarası: 6131342347
    Bu ürün Maynatura tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Tüy azaltılmasına yardımcı olur, İnceltir, Geciktirir. Ürün Faydası Tüy Azaltıcı Yağ: Bitkisel karışımlarıyla özel olarak geliştirilen formül, tüy azaltıcı etki sağlarken epilasyon sonrası cildinizi nemlendirir, ve ipeksi bir yumuşaklık sağlar. Tüy Azaltıcı Serum: Turunç ve Herbal Complex B ekstreler ile cildi yıpratmadan tüy sayısında azalma sağlar. Tüy Azaltıcı Losyon: İçeriğindeki kırmızı yonca ve soya ekstresi gibi özel olarak seçilmiş bitkisel özler ile tüy çıkışında gecikme ve tüy çapında incelme sağlar. Paraben ve boya içermez Kullanım Şekli Biocure, tüyleri kökünden alan herhangi bir epilasyon yönetimini ( ağda, lazer, cımbız vb.) takiben sadece 3 gün uygulanır. Temizlenmiş cilde aşağıdaki sırayla uygulanır 1.gün : Tüy Azaltıcı Yağ 2.gün : Tüy Azaltıcı Serum 3.gün: Tüy Azaltıcı Losyon Her gün yukarıda ki sıralamaya göre kullanılacak olan üründen yeterli bir miktar alınır
  • tüylerden arındırılmış, kuru ve temiz cilde yedirerek uygulanır. Kullanımdan sonra bölge hemen yıkanmamalıdır. Durulama gerektirmez. Yüz ve vücut bölgesinin farklı cilt ve tüy yapısı göz önüne alınarak özel olarak formüle edilmiştir. Tüy ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanılabilir. Kullanım şeklinde belirtilen uygulama sıralaması takip edilmelidir. İçindekiler (Yağ) Gossypıum Herbaceum Seed Oıl, Phaseolus Vulgarıs Extract, Helıanthus Annuus Seed Oıl, Parfum/Frangrance, Ethylhexylglycerın, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Humulus Lupulus Cone Extract, Benzoıc Acıd, Dehydroacetıc Acıd, Olea Europaea Fruıt Oıl. (Serum) Aqua/Water, Phaseolus Vulgarıs Extract, Glycerın, Peg-40 Hydrogenated Castor Oıl, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Tetrasodıum Edta, Benzoıc Acıd, Lımonene, Dehydroacetıc Acıd, Butylphenyl Methylpropıonal, Benzyl Salıcylate, Cıtrus Aurantıum Amara Fruıt Ekstresi, Lınalool, Cıtronellol, Coumarıne, Hydroxyısohexyl 3-&4-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxyısohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde. (Losyon) Aqua/Water, Gossypıum Herbaceum Seed Oıl, Glycerın, Phaseolus Vulgarıs Extract, Glyceryl Stearate, Paraffınum Lıquıdum, Ceteareth-15, Myrıstyl Myrıstate, Dımethıcone, Phenoxyethanol, Alcohol, Borıc Acıd, Bht, Parfum/Frangrance, Benzyl Alcohol, Benzoıc Acıd, Carbomer, Xanthan Gum, Glycıne Max Seed Extract, Dehydroacetıc Acıd, Tetrasodıum Edta, Humulus Lupulus Cone Extract, Trıfolıum Pratense Flower Extract, Allantoın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Tüp
  • Hacim Mini Boy
Geri Bildirim Ver

Bioder 8680512624400 Biocure Tüy Azaltıcı 3 x 10 ml Vücut Kürü

Bioder Biocure 3×10 ml tüy azaltıcı vücut kürü özel bitkisel özlerin karışımı ile geliştirilmiştir. %93 oranında bitkisel serum içeren bu vücut kürü epilasyon ve depilasyon sonrası kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu ürün, konsantre formülü sayesinde epilasyon işleminden sonra sadece 3 günlük bir kullanılma tüyleri azaltır ve inceltir. Bioder Biorcure bitkisel yağlardan oluşan özel formülü sayesinde cildi yumuşatır, rahatlatır. Ürünün formülündeki serumlar Herbal Complex B ekstreleri ve turunç içerdiğinden tüy görünümünü azaltırken cildinizi tahriş etmez. Bu kürün losyonu kırmızı yonca ve soya ekstresi içermektedir, böylece cildinizi bariyer fonksiyonu ile güçlendirici bir bakım yapar ve maksimum etkinlik sağlar.

  • Ürün %93 oranında bitkisel serum içermektedir
  • Ürün tüm cilt tipleri için uygundur
  • Ürün 3x10 ml’lik formülden oluşmaktadır

Bioder Biocure Tüy Azaltıcı 3x10 ml Vücut Kürünün İçeriği Nasıldır?

Bioder Biocure Tüy Azaltıcı 3x10 ml Vücut Kürünün İçeriği Nasıldır?

Bioder Biocure 3×10 ml tüy azaltıcı kürün kutu içeriği her biri 10 ml olan tüy azaltıcı yağ, tüy azaltıcı serum ve tüy azaltıcı losyondan oluşmaktadır. Biocure’ün yağı Vulgaris özleri, özel tohumlardan elde edilen tohum yağları, fenoksietanol ve özel meyve özlerinden oluşmaktadır. Serum ise gliserin, su, karboksaldehit, Vulgaris özleri, hidrojene hint yağı ve benzoik asit gibi bileşenleri içermektedir. Bioder Biocure tüy azaltıcı kürün losyonu ise gliseril stearat, Ksantan sakızı, alkol, benzil alkol, borik asit, Trifolium Pratense çiçek özü, dimetikon, Allantoin, Humulus Lupulus koni özü, Glycine Max tohum özü gibi bileşenleri ihtiva etmektedir. Ürün paraben veya boya içermemektedir. Bu kürün formülü ve içeriği farklı cilt ve tüy yapıları da göz önünde bulundurularak özel olarak elde edilmiştir.

Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Vücut Kürü Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Ürünü vücudunuzda tüylerin azalmasını istediğiniz herhangi bir bölgeye uygulayabilirsiniz. Ürün farklı vücut tipleri, farklı tüy yapıları ile uyumludur. Bioder Biocure 3×10 ml tüy azaltıcı vücut kürünü tüy ve vücut fark etmeksizin tüm vücut ve tüyler için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünü özellikle koltukaltı gibi tüylenmenin fazla olduğu vücut bölgelerinde tüylenmeyi azaltmak için kullanabilirsiniz. Ürünü rahatlatıcı ve cildinizi yumuşatan yapısıyla vücut tüylerinizin sert ve rahatsız edici olduğu bölgelerde de kullanabilirsiniz. Bioder Biocure’ün özel bitkisel formülü yoğun tüylenmenin olduğu bölgelerde cildinizi nemlendirip yumuşatarak rahatlamanızı sağlar. Ürün cildinizi yumuşattığı için epilasyon sürecinde rahatlamanızı da sağlamaktadır. Bu ürün bitkisel serum içeren yapısı ile cildinizi tahriş etmeyeceği için sivilce veya leke oluşturmaz, rahatlıkla yüzünüz ve kollarınız için de kullanabilirsiniz.

Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Vücut Kürünün Kullanımı Kolay mıdır?

Ürünün kullanımı ve uygulanması son derece pratiktir. Vücudunuzdaki tüyleri kökünden alan; ağda, cımbız, lazer gibi bir epilasyon sürecinden sonra 3 gün boyunca temiz cilde ürünü uygulayarak tüylerinizin incelmesini ve seyrekleşmesini sağlayabilirsiniz. İlk gün tüy azaltıcı yağ, ikinci gün tüy azaltıcı serum, üçüncü gün ise tüy azaltıcı losyonu kullanabilirsiniz. Kürü tüylerden arındırılmış, temiz ve kuru cilde yedirerek uygulayabilirsiniz. Ürünün cildinize etkili bir şekilde nüfuz etmesi için kullanımdan hemen sonra bölge yıkanmamalıdır. Ürün doğrudan tüylü bölgeye uygulanırsa da etki gösterecektir fakat üründen tam anlamıyla ve kısa sürede verim alabilmek için cildinizin tüylerden arındırılmış, temiz ve kuru olması tavsiye edilmektedir. Ürünü ter ve yağ bezlerinize zarar vermez, sadece tüy foliküllerine nüfuz ettiği için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bioder Biocure 3×10 ml tüy azaltıcı vücut kürü yorum olarak kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almıştır. Ayrıca Bioder Biocure 3×10 ml tüy azaltıcı vücut kürü fiyatı ile de tercih edilebilir bir seçenektir.