Bioblas Siyah Sarımsak Şampuanı 1000 Ml Saç Dökülmesine Karşı Yoğun Förmül

258 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
200 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
175,90 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,99 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioblas Siyah Sarımsak Şampuanı 1000 Ml Saç Dökülmesine Karşı Yoğun Förmül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç Dökülmesine Karşı
  • Tüm Saç Tipleri
  • Siyah Sarımsak Şampuanı
  • Bioblas Siyah Sarımsak Şampuanı, siyah sarımsak özü ile geliştirilen özel formülü sayesinde saç dökülmesinin azalmasını sağlamaya, saçların yağ dengesini düzenlemeye, saçı yeniden yapılandırmaya, saça parlaklık ve ışıltı kazandırmaya yardımcı olur. Zengin sülfür, vitamin ve aminoasit içeriği ile saçın dayanıklılığını arttırmaya, yıpranmış saçları onarıp komple bakım sağlamaya yardımcı olur. Saçların kolay taranmasını ve kolay şekil almasını sağlamaya yardımcı olur. Kullanım Şekli: Islak saçınızın tamamına, özellikle kökten başlayarak uç kısımlarına doğru köpürterek uygulayınız ve durulayınız. Saçınızın ihtiyacına göre tekrarlayınız.
  • NOT : Sağlıklı, güçlü ve dökülmeyen saçlar için sürekli ve düzenli kullanılması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 500-999 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bioblas 8680512628163 Siyah-Kara 1000 ml Sarımsak Şampuanı

Bioblas 1000 ml siyah sarımsak şampuanı, özellikle saç dökülmesi problemiyle savaşan nitelikli bir üründür. Şampuan imal edilirken kara sarımsağın kimyasındaki tüm faydalı bileşenler korunur. Bioblas kalitesini her detayında yansıtan bu ürün, saçların nem ve parlaklık kazanmasına katkı sağlar. Şampuanın hem koparak hem de kökünden dökülme gibi problemlerde etkili olduğu söylenebilir. Ürün ilk kullanımdan itibaren etkisini hissettirmeye başlar. Dermatolojik olarak test edilen Bioblas siyah sarımsak şampuanı, günlük olarak da uygulanabilir. Şampuan 1000 ml hacmindedir. Bu yüksek miktar, ürünün daha uzun süre kullanımına katkı sağlar. Bioblas şampuan, pompalı tasarlanan ambalajlarda şişelenmiştir. Pompalı kapak, sıvının daha kolay uygulanmasına katkı sağlar.

  • Uygunluk: Tüm Saç Tipleri
  • Etkinlik Alanı: Saç Dökülmesi
  • Miktar: 1000 ml

Bioblas 1000 ml Siyah-Kara Sarımsak Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Bioblas 1000 ml Siyah-Kara Sarımsak Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Bioblas kara sarımsak şampuanı, yüksek hacmi sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. Şampuan, saç dökülmesi başta olmak üzere matlık ve kuruluk gibi problemleri gidermeye yardımcıdır. Bioblas tarafından geliştirilen eşsiz formül, cilde zarar vermez. Dermatolojik testlerden başarıyla geçen bu şampuan, tahriş ve kaşıntı gibi problemlere neden olmaz. Bioblas dökülme karşıtı şampuanda yeterli miktarda sülfür bulunur. Ayrıca ürünün içeriğinde amino asitlerin ve vitamin çeşitlerinin de varlığını belirtmek gerekir. Bioblas’ın geliştirdiği patentli formül B19 bitkisel kompleksinin, saça sağlık kazandırdığı da bilimsel araştırmalar tarafından ortaya koyulur. Söz konusu şampuanın pH değeri de saç derisi ile uyumludur. Marka geliştirdiği bu ürünün tüketici memnuniyetini %93 oranında olduğunu ifade eder.

Bioblas 1000 ml Siyah-Kara Sarımsak Şampuanı Ne İşe Yarar?

Bioblas 1000 ml siyah sarımsak şampuanının temel işlevi çeşitli sebeplerden ötürü oluşan saç dökülmesi problemini azaltmak veya ortadan kaldırmaktır. Bu amaç doğrultusunda geliştirilen şampuan, düzenli kullanıldığı takdirde başarılı sonuçlar ortaya koyar. Ancak şampuanın tek işlevi dökülmeyi engellemek de değildir. Ürün saçların ideal neme kavuşmasına da katkı sağlar. Ayrıca Bioblas 1000 ml siyah sarımsak şampuanının saçlara canlılık kazandırdığı ve onları daha parlak hâle getirdiği de ifade edilebilir. Bu işlevsel şampuan saçların yeniden yapılandırılmasına katkı sağlar. Işıltılı, güçlü ve bakımlı saçlara kavuşmanıza yardım eden ürün, yıpranmalara karşı da etkilidir. Ürün, boya veya ısıl işlem nedeniyle cansızlaşan saçların daha sağlıklı olmasında rol oynar. Bioblas 1000 ml siyah sarımsak şampuanı, saçlarda gözle görülür değişimler yaratır.

Bioblas 1000 ml Siyah-Kara Sarımsak Şampuanı Nasıl Kullanılmalıdır?

Bioblas 1000 ml siyah sarımsak şampuanı, ıslatılmış saça köpürtülerek uygulanmalıdır. Ürünün öncelikle köklere ve ardından uçlara nüfuz etmesi sağlanmalıdır. Bu şekilde uygulama yapılırsa şampuandan daha iyi verim alınabilir. Bioblas 1000 ml siyah sarımsak şampuanı, saçların kirlenme durumuna göre üst üste iki defa kullanıma uygundur. Ayrıca her gün duş alan bireyler de bu ürünü güvenle tercih edebilir. Köpürtülme işleminden sonra ürünün saçlardan güzelce durulanması gerekir. Söz konusu şampuan, tüm cilt tipleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanır. Ürün saçlara kökten uca derinlemesine etki eder. Bioblas şampuan korunaklı ambalajıyla gönderilir. Dökülme karşıtı bu ürünü deneyimleyen tüketiciler şampuanın; etkili, kaliteli ve bereketli olduğundan bahseder. Ürüne dair geri dönüşler Bioblas 1000 ml siyah sarımsak şampuanı yorumlarında da görülebilir. Siz de saç dökülmesi problemine karşı fayda sağlayacak bir şampuan arayışındaysanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bioblas 1000 ml siyah sarımsak şampuanını Trendyol’dan sipariş ederek uygun fiyatlarla kapınıza kadar getirtebilirsiniz.