BioBellinda Vücut Için Arındırıcı Peeling Jel 200 ml Doğal Tuz + Lavanta Yağı Katkılı

357 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BioBellinda Vücut Için Arındırıcı Peeling Jel 200 ml Doğal Tuz + Lavanta Yağı Katkılı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YirmiYirmi Ticaret Satıcı Ünvanı: ZAFER ŞİŞMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140209062
    Bu ürün YirmiYirmi Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildinizin ölü derilerden arındırılması ve kan dolaşımının hızlandırılması için tasarlanan vücut peeling'i ile daha sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. BioBellinda Vücut Peeling'i ile yapacağınız cilt bakımı, cildinizin kaybettiği nemi ona geri kazandırmanıza yardımcı olur. • İçinde yoğun lavanta yağı ve E vitamini barındırır. • Dermatolojik olarak test edilmiştir. • Ekolojik sertifika güvencesi ile tüm kişisel bakım ve temizlik ürün formülleri, ambalajları ve üretim süreci ile dünyamızı koruyor, doğal kaynaklarımıza ve insan sağlığına zarar vermiyoruz. • Doğal kaynaklı hammaddeler içerir. ÖZELLİK Yoğun Nemlendirici, İpeksi Yumuşaklık BioBellinda Vücut Peeling'i içinde bulunan tuz kristalleri, vücudunuzda doğal bir peeling etkisi yaratarak ölü derilerden kurtulmanızı sağlar. Ölü derilerden arınmış bir ciltte kan dolaşımı hızlanır ve cilt kendini daha hızlı bir şekilde yenileyebilir. Belirli aralıklarla vücut peeling'i uyguladığınız cildinizin nefes almasını sağlayarak siyah nokta ve batık oluşumunu en aza indirebilirsiniz. Doğal Lavanta Yağının Yarattığı Ferahlığı Keşfedin BioBellinda Vücut Peeling'i, içinde yoğun lavanta yağı ve E vitamini barındırır. Cildi besleyen ve yenileyen özel formül, hiçbir koruyucu madde içermeden hazırlanır ve dermatolojik olarak test edilmiştir. BioBellinda Vücut Peeling'i ile uyguladığınız cilt bakımında hem doğal lavanta yağının ferahlatıcı kokusunu tüm vücudunuzda hissedebilir hem de cildinizin kaybettiği yağ ve nem oranını dengede tutabilirsiniz. KULLANIM Kısa Sürede Güçlü Etki BioBellinda Vücut Peeling'ini haftada iki ya da üç kez temiz ve kuru vücudunuza uygulayabilirsiniz. Yeterli miktarda ürünü aşağıdan yukarıya doğru sürmeniz ve dairesel hareketlerle hafifçe masaj yaparak uygulamanız yeterlidir. Vücut peeling'i, bol su ile durulandığında vücuttan kolayca arındırılabilir. Durulama sırasında tüm tuz partiküllerini cildinizden arındırdığınıza emin olmalı ve vücudunuzu yumuşak bir havlu yardımıyla kurulamalısınız. Düzenli ve doğru uygulandığında sağlıklı ve yumuşak bir cilde kavuşmanızı sağlayan BioBellinda Vücut Peeling'ini en kısa zamanda sepetinize ekleyebilir, avantajlı kargo fırsatından faydalanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver