BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x 2x750 ml

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
297 TL199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230 TL200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x 2x750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sukozmetikk Satıcı Ünvanı: ANIL ULUSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9530602105
    Bu ürün sukozmetikk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biobellinda doğal içerikli ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 750 gr oksijen bazlı formülü ile beyazlığını yitirmiş çamaşırlarınız bile ilk günkü gibi bembeyaz olacak. • renkli çamaşırlarınızın rengini soldurmadan canlılığını korur. • içeriğindeki aktif oksijen molekülleri ile hijyenik temizlik sağlar. • %98 den fazla doğal kaynaklı bileşenler içerir özellik fonksiyonel kullanım, mükemmel sonuç biobellinda ultra çamaşır beyazlatıcı, oksijen bazlı formülü ile rengini yitirmiş tüm çamaşırlarınızı ilk günkü haline döndürmeniz için geliştirilmiştir. Renk ağartma özelliği olmadan, hem beyazlarınız hem renkli çamaşırlarınız için güvenle kullanabilirsiniz. Ilk yıkamadan itibaren çamaşırlarınızdaki farkı hissedeceksiniz. Beyaz perde ve tüllerinizde mükemmel sonuç için kullanabilirsiniz. Ürünü aynı zamanda demlik ve çatal, kaşık, bardak gibi ürünlerin beyazlatılmasında da tercih edebilirsiniz. Renkli çamaşırlarınızı da kullanma talimatına uygun şekilde yıkarsanız, güvenli bir temizlik sağlayabilirsiniz. Ürün klor, sles, parfüm, amonyak, fosfat ve paraben içermez. kullanım zahmetsizce bembeyaz çamaşırlar beyaz çamaşırlarınızda ve ağartma istediğiniz yerlerde, kaynar suyla birlikte istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Çamaşırlarınızı ıslatacak miktarda kaynar suya bir kapak biobellinda ultra çamaşır beyazlatıcı’yı koyun ve 10 dakika bekletin. Bu süreden fazla bekletme yapmayın. Daha sonra elde veya makinede dilediğiniz gibi yıkama yapabilirsiniz. Ürünü çamaşırlarınıza doğrudan dökmeyin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Toz
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x 2x750 ml

Beyaz çamaşırlar kullanım kaynaklı olarak zamanla bu görünümlerini yitirir. Özellikle ter gibi lekeler kıyafetlerde sararmaya yol açar. Beyaz kıyafetlerde sık sık görülen morarmalar da şikayet edilen durumlar arasında yer alır. Yıkama öncesinde kaynar su ve BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı ile bekletilen çamaşırlarda bu renk değişimleri yok olur. Yaklaşık 10 dakika bekletildiğinde istenilen sonuç elde edilir. İçeriğinde SLES, klor, paraben ve fosfat bulunmadığı için sağlığa zararlı değildir. Hem renklilerde hem de beyazlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kokusu ağır olmadığı için solunum yolu rahatsızlıkları olan kişileri olumsuz etkilemez. Mutfak eşyalarının rengini beyazlatmada da kullanabilirsiniz. Boyutu ve konsantre kıvamı ile uzun süre kullanılabilir bir üründür. Az miktarla dahi istediğiniz kıyafeti ya da mutfak eşyasını beyazlatabilirsiniz.

  • Geniş kullanım alanı
  • Doğal içerik
  • Yüksek performans

İlgi Gören BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı

İlgi Gören BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı

Çamaşırlarda oluşan renk değişimleri çoğu zaman beyazlatıcıyla dengelenir. Yüksek ayarda ya da kendisine uygun olmayan ürünlerle yıkanan kıyafetlerde renk değişimleri olur. Beyazlarda morarma olarak kendisini gösteren bu durum için beyazlatıcı kullanılması önerilir. Çamaşır beyazlatmanın dozunu ayarlamak ve kıyafetlere zarar vermemek için BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı nasıl kullanılır sorusu akıllara gelir. Kaynar su ile seyreltilerek ve yaklaşık 10 dakika bekleyerek kullanılan bu ürün, kıyafetlerin renginde bir değişime neden olmaz. Morarma ve sararma gibi renk değişimlerini dengeler. Talimatlara uygun olarak kullanıldığında renklilerde de benzer performansı gösterir. Çamaşır miktarına göre koyacağınız kaynar su ve ürün miktarıyla istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Temiz içeriği alerjik cildi olanların da rahatlıkla kullanmasına olanak sunar. Doğal ve güvenilir olduğu için ellerinize zarar vermez. Kısa sürede istediğiniz beyazlama performansını sunar.

Cazip BioBellinda Doğal Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı

Cazip BioBellinda Doğal Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı

Doğal içerikli temizlik malzemeleri birden fazla alanda kullanım imkanı sunar. Çamaşır beyazlatmada kullanılan bir ürün mutfak eşyalarını beyazlatmayı da sağlar. BioBellinda doğal ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı çaydanlık, metal kaşık ya da bardak gibi mutfak eşyalarında yüksek performans gösterir. Gıdayla temasta bulunan bu eşyalarda kaynatma yöntemiyle kullanılması önerilir. Uygulandıktan sonra kısa bir süre bekletilerek istenilen sonuç elde edilir. Bu eşyaların yanı sıra tül perdelerde, çarşaflarda ve diğer ev tekstili ürünlerinde kullanım için uygundur. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 750 gr boyutuyla uzun süre kullanılabilir bir üründür. Ultra konsantre kıvamda olan ürün, su ile seyreltilerek kullanıldığı için az miktarla dahi çok iş yapar. Kullanımı pratik olduğu için tercih edilir. Kısa sürede etkisini göstererek çamaşırları ilk zamanki beyazlığına kavuşturur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 750 gr kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 gr Fiyat

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 gr Fiyat

Çamaşırların rengini korumak için çeşitli ürünler geliştirilir. Çamaşır beyazlatıcı pratik bir şekilde bu işlemi gerçekleştirir. Klor, SLES, paraben ve fosfat içermediğinden dolayı sağlığınıza zarar vermez. Kıyafetlerin rengini hassas bir şekilde eski haline getirir. Beyazlarda rastlanan morarma ve sararma problemlerini yok ederek çamaşırların kullanım ömrünü uzatır. Kaynar su ile kullanıldığında istenilen performansı verir. Deriyle temas etmesinde bir sakınca yoktur. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 3x 2x 750 ml boyutu ve yoğun kıvamıyla uzun süre kullanım olanağı sunar. Renkliler için uygun miktarda kullanılarak renkte solma gerçekleştirmeden etkisini gösterir. Mutfak eşyalarında, tül perdelerde ve diğer alanlarla kullanımı uygundur. Su ile seyreltilerek kullanılması önerilir. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 3x 2x 750 ml fiyat performansıyla beğeni toplar. Geniş kullanım alanı olan bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.