BioBellinda Sasy Black Edp 50 Ml Kadın Parfüm 8681554541427

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
487,05 TL470 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
572,74 TL

Ürün Bilgileri

BioBellinda Sasy Black Edp 50 Ml Kadın Parfüm 8681554541427

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Exclusive Bond Satıcı Ünvanı: EDANUR İNAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4750907589
    Bu ürün Exclusive Bond tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zerafetin Kokusu Oryantal ve sıcak kokuların birleşimden oluşan BioBellinda Sasy Black Eau De Parfume for Women kendini ve ne istediğini bilen kadınların vazgeçilmezi olacak. Güne başlarken özgüvenli ve enerjik hissetmenizi sağlayacak olan BioBellinda Sasy Black Eau De Parfume for Women ile oryantal, sıcak ve zarif yönünüzü ortaya çıkartın. BioBellinda Sasy Black Eau De Perfume for Women, üst notalarındaki frenk üzümü, armut ve yeşil mandalina ile size sıcaklık ve enerji sunuyor. Üst notalardaki kokular, orta notalarda bulunan yasemin, çay, portakal çiçeği ve kahve ile dengeleniyor. Son dokunuşu misk ve beyaz odun ile tamamlayan parfüm ile gün boyu kalıcılığın tadını çıkarabilirsiniz. Üst Nota: Frenk Üzümü, Armut, Yeşil Mandalina Orta Nota: Yasemin, Çay, Portakal Çiçeği, Kahve Alt Nota: Misk, Beyaz Odun BioBellinda Sasy Black Eau De Perfume for Women, temiz bir cilde uygulandığında etkisini artırıyor. Duştan sonra ürünü cildinize uygulayarak kullanabilirsiniz. Özellikle nabız noktaları
  • saç, bilek, kulak arkası ve boyun bölgesine uygulandığında daha da kalıcı olan bayan parfümü, sıcak havalarda kullanım için de uygun.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver