BioBellinda Nemlendirici Dudak Balmı

160 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BioBellinda Nemlendirici Dudak Balmı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Marais Paris Satıcı Ünvanı: HAYATİ KARADANA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5080443610
    Bu ürün Le Marais Paris tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nemlendirici Dudak Balmı %100 orijinaldir.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • Yoğun Badem Yağı ve E Vitamini Pürüzsüz Dudaklar BioBellinda Nemlendirici Dudak Balmı formülündeki doğal Badem yağı sayesinde yoğun nemlendirme sağlarken içerdiği E vitamini ile dudakları besler, doğal bir görünüm verir, parlaklık ve yapışkanlık hissi bırakmaz. Dudak üzerinde oluşturduğu koruyucu tabaka dudaklarınızı olumsuz hava ve çevre koşullarına karşı korurken aynı zamanda yumuşatmaya, beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Helal sertifikalı bileşenler içeren formüle sahip BioBellinda Nemlendirici Dudak Balmı
  • renksiz, zengin ve kolay emilen kremsi dokusuyla kullanım keyfi sunarken aynı zamanda dudaklarınızda doğal bir görüntü sağlar. Dudak nemlendirici ile düzenli yapılan bakımla birlikte dudaklarınız istediğiniz bakıma kavuşur. İçerdiği karamel aroması sayesinde lezzetli ve hoş kokulu bir deneyim sağlayan BioBellinda Nemlendirici Dudak Balmı’nı dudaklarınıza parmak uçlarınızla uygulayabilirsiniz ve gün boyunca tazeleyebilirsiniz. Dilerseniz besleyici ve doğal dudak balmını, rujunuzun altına da kullanabilirsiniz. Uygulandığı andan itibaren dudaklarınızı yumuşatmaya ve dış etkenlere karşı savunma oluşmasına yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver