BioBellinda Mikrofiber Cam Bezi (40X40 CM)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
150 TL124,90 TL
Kurumsal Fatura
150 TL140 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Mikrofiber Cam Bezi (40X40 CM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WS GRUP Satıcı Ünvanı: WS GRUP KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0815111304500001 Vergi Kimlik Numarası: 8151113045
    Bu ürün WS GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BioBellinda Mikrofiber Cam Bezi (40x40 cm) Temizlik yaparken en çok vakit harcanan ve en zorlayıcı yüzeylerin başında cam yüzeyler gelir. Cam yüzeyleri iz bırakmadan silebilmek tam anlamıyla bir maharet gerektirir. BioBellinda Mikrofiber Cam Temizlik Bezi, cam temizliğinde ihtiyacınız olan profesyonel desteği sizlere sunar. ÖZELLİK Cam Yüzeyler, Ayna ve Ekran Temizliğinde Mükemmel Sonuç Camları silerken kullanılan temizlik malzemesi kadar camların neyle silindiği de çok önemlidir. Camı sildiğiniz bezlerin, camda deterjan veya su kaynaklı iz bırakmaması, bezdeki tüylerin cam üzerine yapışmaması gibi özelliklere sahip olması gerekir. İhtiyacınız olan tüm özellikleri tek bir bezde toplayan BioBellinda Mikrofiber Cam Temizlik Bezi, özel mikrofiberden yapılmış dokusuyla camlardaki kiri ve tozu anında alır ve iç yüzeyine hapseder. Mikrofiber dokusunun en büyük avantajı olan çok lifli yapısı sayesinde tozları ve kirleri yapıştıkları cam yüzeylerden kolayca söker alır. Lifleri oluşturan poliamid materyal, daha fazla suyu daha hızlı bir şekilde emebilen özelliklere sahiptir. Mikrofiber cam temizlik bezleri, diğer bezlere göre daha çabuk kurur. Mikrofiber cam temizlik bezi, pencere camlarınızın yanı sıra ayna, televizyon ekranı, bilgisayar monitörü ve otomobil camlarında da etkili temizlik sağlar. Cam yüzeylerle birlikte ahşap veya metal gibi çizilebilen ve kolay zarar görebilecek hassas yüzeylerde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. KULLANIM Kolay Temizlik, Kolay Kullanım Mikrofiber cam temizlik bezi, sahip olduğu özel dokusunun zarar görmemesi adına çamaşır suyu, tuz ruhu, yumuşatıcı gibi malzemelerle kullanılmamalıdır. Bu temizlik malzemeleri, bezin mikrofiber dokusuna zarar verir ve tüm özelliklerini kaybetmesine neden olur. Mikrofiber bezi temizlerken ılık su ve az miktarda sabun yeterlidir. Cam yüzeylerin temizliğinde uzman BioBellinda Mikrofiber Cam Temizlik Bezi'ne hemen sahip olabilirsiniz. Avantajlı kargo fırsatı sizi bekliyor.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver